Hadi bakalm sz sras Kaynvalidelerde..

Efsane

bendeniz,güneş55
Kayıtlı Üye
3 Eylül 2007
3.764
27
683
70
İzmir
epeydir takip ediyorum hep kayınvalideler yerden yere vuruluyor,,,gelinler sanki sütten çıkmış ak kaşıkmı
gelininden ve gelin adayından illahlah diyen kayınvalideler yorumlarınızı bekliyorum ,gelin içinizi dökün rahatlayın ,meydanı boş bırakmayınn

Son düzenleyen: Moderatör:
Belki bu konu söyle 10-20 sene sonra KK da tavan yapar....:teytey:

Ama suan icin bilgisayar cagini sökmüs kactane kayinvalide var acep diye sordum kendime.... CADIARZU

zehraanaz canım sen kayınvalidemisin?merak ettim.
bencede bu konuya pek yazan kayınvalide bulunmaz. yazsa yazsa yine gelinler yazar...şutarafagitti
neyse bekleyelim görelim hepbirliktebuyrunnnnnnnnnbuyrunnnnnnnnnbuyrunnnnnnnnn

zehraanaz canım sen kayınvalidemisin?merak ettim.
bencede bu konuya pek yazan kayınvalide bulunmaz. yazsa yazsa yine gelinler yazar...şutarafagitti
neyse bekleyelim görelim hepbirliktebuyrunnnnnnnnnbuyrunnnnnnnnnbuyrunnnnnnnnn

evt kayınvalideyim canım,,hem kızım hem oğlum tarafından,
banada öyle geliyor gelinler yazcak diye
bekliyelim görelimm

doksun bakalım kaynanalar etegındekı tasları:roflol::roflol:
merakla takıpteyımkaydirigubbakcemile3

Her zaman bir çekememezlik vardır.Genelde bakın kız tarafının annesi yerine hep erkek tarafının annesi kaynana olarak gecer gelinle kavga eden olarak.Yani damat kaynana tartışması olmaz onu demek istiyorum Anneler oğullarını çook severler ve başka bir kadınla paylaşmak istemezler sanırım..Gelinlerde kocalarını paylaşmak istemiyorlar sanırım.

Birde şu var mal meselesi.Sonuçta ailelerine başka bir kadın giriyor ve oğullarının parasını yiyor (onlara göre) Bunu hazemedemiyo da olabilirler.

Bazen bu sürtüşme iki taraflı olurken bazen sadece cadı bir gelin ve buna boyun eğen bir kaynana,bazende tam tersi olabiliyor

ben hiçbir gelinin cadı olarak geldiğine inanmıyorum o kdr çok müdahale ediliyor ki ister istemez cadı oluyo insan. iyi de oluyo bence. şeker gibi kaynanalar da var öylelerine can kurban. onların gelinleride cadı olmuyo etki tepki meselesi.

bu kırmızı kelimeden tam bir kaynana olduğunu anlamıştım zaten

ben kayınvalidemi severim ama o da bazen fazla müdahale ediyor kendi annem olsa bişey söylesemde önemsemez ama kaynanama diyemiyorum desem kötü gelin olurum müdahale etmeseniz olmuyormu küçük bile olsa kaynana olunca biz gelinlerede batıyor sanırım :)

bende herzaman derim eşime, damatlar kıymetlidir, gelinlere ise neredeyse lanet okunur, hepte gelinler kötü olamaz sanırım, mesela bu kıonuda güzel atsözlerimiz var "at sahibine göre kişner, söyleyene değil söyletene bak" vs vs. kayınvalideler melekte gelinlermi şeytan, abiki hayır, banada tanıdığım hemen hemen herkes derki kayınvaliden görümcen, elini bırakı ayağını öpsünler senin diye.estağfurullah derim, tek kötülük etmesinler yeterli, ve ben bunu yalnızca 9. ayımı doldurmamış evlilik hayatımda söylüyorum bilmem anlatabildimmi teyzecim, umarım kırmamışımdı sizi

zehranazz ablacım kimse sütten çıkmış ak kaşık deildir ama eğer gelinler kayınvalidelerini eleştiriyorsa vardır sebepleri
takip edip okuduğuna göre gelinlerin neler yaşadıklarını neler çektiklerini nelere maruz kaldıklarını da okumuşsundur
herşey karşılıklı bence kayınvalidesiyle çok iyi geçinipte yine de illalah diyen birini tanımadım bu zamana kadar var ki bi sebebi konuşuyo gelinlerde

arkadaşlar benim kayınvalidem melek gibi bir insan çocuğuma bakıyor akşam yemeğimi yapıyor 7 senelik geliniyim bir çift lafını duymadım inanın ki kendi annem yapmıyor kayınvalidemin bana yaptığını anneme götürüyorum kızımı 2 gün duruyor hemen gel al çocuk durmuyor v.s buna benzer şeyler ama allah kayınvalidemden bin kere razı olsun bazen kendi annem hangisi diye düşünmeden edemiyorum:1no2:

Ayy benim eski kayınvalidem gelse de yazsa ne kadar eğlenirdik..:lepi:
Konu geyiğe bilem taşınırdı..:roflol::roflol:

zehra abla sen anlat gelinden yana dertlimisin yoksa memnunmusun
gelinler olarak biz dinleyelim
bi kayınvalide nelere kızıyor neleri beğenmiyor neleri beğeniyor

kayınvalıde degılım ama kendımı kayınvalıde olarak duşunmeye calıştıgımda en ıyısımı benden uzak otursunlar dıyorum...
haklı haksız savunmalarına gecıyorum hemen yanı yuzlerıne karşı sen haklı sen haksız dıyebılıyorum..
herkesın ışınede gelmez dogruları soylemek zamanı geldıgınde susmak gerek...
gelın olmak kayınvalıde olmak kışıye gore degışır sanırım..
kımı kasıla kasıla yapar gelınlıgını kayınvalıdelıgını...
kımı sıkıla sıkıla yapar gelınlıgını kayınvalıdelıgını...
kımılerıde gelın kayınvalıde sendromuna gırmeden yaşar hayatlarını...
uc sıkkın ortası varmı bılınmez varsada nadırdır kanımca...

Ben hem kızımdan hem oğlumdan dolayı Kayınvalideyim...Şimdilik herşey süt liman bir arıza olursa, söz veriyorum yazarım:):)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…