kayınvalideler eğer gençleri biraz rahat bırakırsanız emin olun herşey daha güsel olucak..
bırakında onlar kendi hayatlarını yaşasınlar. herşeye karışmak çok yalnış..
eğer birgün kayınvalide olursa. başta oğlumun yada kızımım mutluluğu sonra onların huzurları için elimden geleni yapıcam. bilmiyorlarki yaptıklarını aslında oğulları çekiyor.
bıraksınlar gençler hata yapacaklarsa yapsınlar çirkin bi masa örtüsü kullansın gelin veya kötü bi oda takımları olsun. istedikleri yere gitsinler yeter ki huzurlu olsun insanlar. bence kayınvalideler oğullarını kaybettiklerini zannedip panikle müdahalelere başlıyolar sanıyolarki hala çocuk herkes. hala evde onun borusu ötecek. bu şekilde oğllu uzaklaşıyo kendilerinden habeerleri yok. işin aslı şu ki hayat artık gençleri daha acımasızca eğitiyo. sizdeki tecrübelerden bizdede var hemde 2000 li yıllara uyumlu bizim tecrübelerimiz. hala 60 lar 70ler 80 leri yaşatmaya çalışan sizler acaba hangi gün uyanıp da doğruları göreceksiniz?
Bende Oğlum ve Kızımdan Kayınvalideyim. Onları çok seviyoruz, seviliyoruz.
Benim çektiklerimi, gördüklerimi onlar yaşamasın. Evlerinde huzur içinde olsunlar...
Bize gelip olmayacak şikayetleri dinlemiyoruz(Eşimle) ama sıkıntılarını paylaşmak, çözmek için her daim yanlarındayız.... Biliyorlar
Aslında geçinmek kolay Kaynanalık yapmazsak...
Biz Dört Dörtlük müyüz? ...Hayır...Olmasını istedikleri gibiyiz
Hayat onların hayatı...Hayat bizim hayatımız...Şekil vermek bizlerin elinde...Yani bizlerle, karşı tarafın elinde... Hiç bir şey tek taraflı olmuyor ne iyilik, ne kötülük
Şans, bazen Melekler kadar iyi olursunuz karşınızdaki Şeytansa, iş bitmiştir, ne sevgi ne saygı artık yetmez ....
Mesafeli ama yakın...... Olmayı bilmek gerekir
Sevgi dolu gerçek yürekler diliyorum
Bende Oğlum ve Kızımdan Kayınvalideyim. Onları çok seviyoruz, seviliyoruz.
Benim çektiklerimi, gördüklerimi onlar yaşamasın. Evlerinde huzur içinde olsunlar...
Bize gelip olmayacak şikayetleri dinlemiyoruz(Eşimle) ama sıkıntılarını paylaşmak, çözmek için her daim yanlarındayız.... Biliyorlar
Aslında geçinmek kolay Kaynanalık yapmazsak...
Biz Dört Dörtlük müyüz? ...Hayır...Olmasını istedikleri gibiyiz
Hayat onların hayatı...Hayat bizim hayatımız...Şekil vermek bizlerin elinde...Yani bizlerle, karşı tarafın elinde... Hiç bir şey tek taraflı olmuyor ne iyilik, ne kötülük
Şans, bazen Melekler kadar iyi olursunuz karşınızdaki Şeytansa, iş bitmiştir, ne sevgi ne saygı artık yetmez ....
Mesafeli ama yakın...... Olmayı bilmek gerekir
Sevgi dolu gerçek yürekler diliyorum
ben hiçbir gelinin cadı olarak geldiğine inanmıyorum o kdr çok müdahale ediliyor ki ister istemez cadı oluyo insan. iyi de oluyo bence. şeker gibi kaynanalar da var öylelerine can kurban. onların gelinleride cadı olmuyo etki tepki meselesi.
lülülülülülü sengözlerimebaksanab :jeyyar:
hanım efendi inanın kötü bi kayınvalide adayısınız eğer aha olmadıysanız.yazık işte bu davranışlarınızdan ötürü sevilmiyosunuz, biz cahilken bizmle beraber cahil oluyosunuz, oğullarınızın kahrını biz çekiyoruz, size el pençe dururken bize istediği gibi saldırabiliyor, bakın buradaki gelinlerin çoğu kendi hatasını görüyo zaten ama siz kaynanalar kabul bile edemiyosunuz yanlışlarınız, sizlerle uğraşmaktansa 5 adım geri kalmayı tercih ediyoruz biz gelinlerde, öyle sizler gibbi dilde çıkarmayız biz, yaşınıza hiç yakışmıyo bu davranışlar, annemde kayınvaide olacak kardeşiminde sevgilisi var ama şimdiden çekti kendini, benim 3-5 sene kadar oğlum var sonrasında o eşinin olacak diyo, tabiki bu doğru bi düşünce değil ama hayat bunu gerektiriyo sanırım
işte farkınızı nasıl kaynana olduğunuzu gösteriyorsunuz işte sizler busunuzlmaz::çok üzgünüm:
süper konu valla,hep gelinler mi çekiştircek kaynanalarını,buyrun anneler:roflol:
hanım efendi inanın kötü bi kayınvalide adayısınız eğer aha olmadıysanız.yazık işte bu davranışlarınızdan ötürü sevilmiyosunuz, biz cahilken bizmle beraber cahil oluyosunuz, oğullarınızın kahrını biz çekiyoruz, size el pençe dururken bize istediği gibi saldırabiliyor, bakın buradaki gelinlerin çoğu kendi hatasını görüyo zaten ama siz kaynanalar kabul bile edemiyosunuz yanlışlarınız, sizlerle uğraşmaktansa 5 adım geri kalmayı tercih ediyoruz biz gelinlerde, öyle sizler gibbi dilde çıkarmayız biz, yaşınıza hiç yakışmıyo bu davranışlar, annemde kayınvaide olacak kardeşiminde sevgilisi var ama şimdiden çekti kendini, benim 3-5 sene kadar oğlum var sonrasında o eşinin olacak diyo, tabiki bu doğru bi düşünce değil ama hayat bunu gerektiriyo sanırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?