Hadi bana moral verin:):)

konu sahibini bilemem ama bana baya moral verdiniz kendimi yalnız hissetmiyorum artık =)) ben 9 aydır beraberim sevgilim hala okuyor bitirecek de atancak da askere gidecek de oooo en az 5 sene... ama üzülmüyorum evlenince bu günleri özlicem sevgiliyken her sey daha toz pembe ama evlenince sorumluluktu işti güçtü çocuktu ailelerdi ohooooo aşka zaman kalacak mı ki.. ama şimdi her dakka beraber olmayınca özlüosun ya daha bi tatlı gelior..

off anam offf :delphin: beklemekten her zmn nefret etmişimdir ama burnumda bitti gibi benneyaptımki

3 senedir beraberiz ona göre askerden gelince hemen evlenicez (kaçarakmış tabi asla) :olmaz: bana göre bi 3 sene daha var evlenmeye :teytey:

canım saygı sevgi aşk olduktan sonra ve
beklenmeye degerse 4 yılda beklersin sorun deil
Allah agzınızın tadını bozmasın yeterki sorun olmasın
aranıda yıpratmayın birbirnizi yoksa zaman cabuk gecerrr

Valla ben bazen paylaşılacak daha ne kaldıki gibi düşünüyorum
Aynı okuldayız aynı sınıftayız bi yurtlarımız ayrı yani.
Karı koca bile haftada 2 gün birbirlerini daha fazla görüyor..
Demem o kii uzattıkça sakız gibi oluyor..
Bazen diyorum ki keşke 17 yaşımdayken değil de 22 yaşımda falan çıksaydı karşıma evlenene kadar zaten şuanki kadar bi flört dönemimiz oldu barii..
Valla bu yorumlar moral mi oluyor yoksa morali bozar bilemem :kedi:

ablalarımm arkadaslarım:):):):) 3 bucuk yıllık bı ılıskım var ve daha evlenmemıze 4 yıl var.. varmı uzun yıllar cıkıpta ewlenen hıkayenzı anlatın bakalım..

hanımlar bu konuda kendime rakip tanımıyorum. 2001 den beri çıkıyoruz hatta ailem bilmiyor bu yüzden bunalımdayım. en büyük derdim bu işte karnıma ağrılar giriyorr.. şuan 23 yaşımdayım siz düşünün ne kadar erken başladığımızı. ilk ve son erkeğim benim.birbirimize ilk günki kadar ağığız. inşallah tez zamanda anneme söyleyebilirim onun sevgilim olduğunu...................

Son düzenleme:
biz 2002 den beri çıkıyoruuuz opuyorumnanaktanAllah bozmasın nazar değmesin 8buçuk yıl oldu :nazar:

1 bucuk ay önce nişanlandık.. düğün 2012de nasip olursa..hala deli gibi aşığız bibirimize..ama uzamıcak bi ilişki..cidden ailelerde araya girince olan ilişkinize olur..ikinşz araından çıkıp aile arasında yaşanıyor resmen yaa:oklava: bu da ister istemez olumsuz yansıtıyoor:dilcikar: oofff ewlensekte muradımıza ersek artık..walla millet bıktı görmekten artık..hala aynı kişimiii diolar ehehe:içelim:

yaa çok sewiorum ama ewlenmeden bir ay önce tanyıp bu yasadıklarımızı o bir aylık zamana sığdırmayı isterdim..aileler bu kadar kaynaşmadan bilhassa..ama olsun beee çocukluktan gençliğine kadar hep benimdi hala benimmm erkekimmmopuyorumnanaktan

matematikçi arkadasım rakip çıktım sana :)

biz 2002 den beri çıkıyoruuuz opuyorumnanaktanAllah bozmasın nazar değmesin 8buçuk yıl oldu :nazar:

1 bucuk ay önce nişanlandık.. düğün 2012de nasip olursa..hala deli gibi aşığız bibirimize..ama uzamıcak bi ilişki..cidden ailelerde araya girince olan ilişkinize olur..ikinşz araından çıkıp aile arasında yaşanıyor resmen yaa:oklava: bu da ister istemez olumsuz yansıtıyoor:dilcikar: oofff ewlensekte muradımıza ersek artık..walla millet bıktı görmekten artık..hala aynı kişimiii diolar ehehe:içelim:

yaa çok sewiorum ama ewlenmeden bir ay önce tanyıp bu yasadıklarımızı o bir aylık zamana sığdırmayı isterdim..aileler bu kadar kaynaşmadan bilhassa..ama olsun beee çocukluktan gençliğine kadar hep benimdi hala benimmm erkekimmmopuyorumnanaktan

matematikçi arkadasım rakip çıktım sana :)

allah bozmasın arkadaşım ne güzel nişanlanmışsın ben daha aileme söyleyemedim. zaten benim iddam süreden ziyade 9 sene çıkıp eve söyleyemiş olmam işte bu konuda rakibim yokkkk:1no2:

Back
X