Hadi bayanlar el ele....Her hafta temizliğe.....

yok ben eğitim kampında gibiyim, bardakları öyle dizme böyle diz, bulaşıkları öyle yıkama şöyle yıka, bu liste uzar gider...

bende tek benim kocam öle sanıyordum. değilmiş. yok eğitimi denedimde bildiğini okuyor. böle daha güzel oldu diyor. benim kaynanam o zaten... kabloları olan herşeyi lastikle bağladı. hatta kulaklağımıda bağlamış, öle sıkı bağlamış ki içindeki kabloları koptu...

soru : Calısıyorumm
cumartesı pazar ızınlıyım
evde 31 aylık tam zınde bır bebek var
tum gün uyumuyor aksam 08-09 da uyur sabahta o saaatlerde kalkar
halıyle onunla beraberım

yanı mesela mesela camsırlar utuler avıze sılmek kapı sılmek merdıven sılmek bence bu gunlere bırakılmamlı dolap ıclerım karısık degıl fazla bı esyamda yok ama genede benı huzursuz eden bıseyler var

süpersin süper :)) evdeki net neden kesildiki benımde evdekı laptp bozuldu net parasını bosuna oduyoruz 3 aydır

Evdeki net şimdi geldi hhahaha hiç kesintiye uğratmadım vallaha interneti Bu ara böyle bir geliyor bir gidiyor

bu resımlerı buradan paylasmasak olurmu yaw album yapılsa bende gecen hafta bı yemek yapmıstım sonradan mutfagı cekıp arkadasıma yollamıstım bu resımler yanı ılk sayfadakı arkadasın resmınden daha dehset bı gpruntu vardı

Evdeki net şimdi geldi hhahaha hiç kesintiye uğratmadım vallaha interneti Bu ara böyle bir geliyor bir gidiyor

iyimiş ben iş yeri olmasa şimdiye almıstım bılgısayarda iş yerinden giriyorum sanırım az bir süre sonra alıcaz laptop benımkıne kalsa hiç almazda alcak inş :)

Vallaha ben bu ev işi konusunda çok dertliyim hatta bunla ilgili konu bile açtım Ben de tek benim kocam sanıyordum domates çekirdeği kalsa tezgahta sorun çıkarıyor bir şeyi ya düzgün yap ya da yapma diyor kaynanacığım kocacım anammmm mutfağa çekirge girmiş kedim de peşinde dur yazık kurtarayım çekirgeyi :44:

Neyse şu temizliğe başlayayım yoksa lak laktan gene kalacak Çok komiğim zaten tam kalkıyorum tezgahın başına geçiyorum, hiçbir şeye dokunmadan tekrar bilgisayarın başına oturuyorum, sonra tekrar kalkıyorum, tam bir şey yapacağım vazgeçip bilgisaarın başına geçiyorum bu sefer de ayakta yazıyorum olmucak böyle

Son düzenleme:
Millet buraya toplaşmış bende bi bakim kusur kalmim dedim

Ben 10 aylık evliyim , ikimizde çalışıyoruz.. Hafta sonları beraber temizlik yapıyoruz..

Ama hafta sonu kına + düğün varsa bi sonraki hafta ayvayı yiyoruz

ahhh evde birsürü iş var ama ben zaman bulupta yapamıyorum pazar günleri izinliyim pazarlarıda eşim yaptırmıyo
günlük temizliğimi yapıyorum ama derin temizlik işleri var yapılıcak camlar halılar felan kışta geliyo ne ara yapıcam ben bu işleri akşamlarıda eve gittiğimde bir üşengeçlik oluyo üstümde aynen şuanda oluğu gibi
neyse eşim yarından itibaren bir kaç gün yok bende akşam o yokken birşeyleri halledeyim diyorum bakarsın eşim gelene kaadar hepsini sil süpür yaparım
e pazarlarımda eşimin istediği gibi geçer

ben tek basıma mucadele edıyorum
:2:

Benim bu hafta her şeyi bitirmem gerekıyor ki bu pazar misafirlerim gelicek evime de ilk defa gelıyorlar gezmek ısterler elbet her seyı bir yere tıkıstırmadan yapmam lazım yardım etmek isteyen varsa çok iyi olur hani sevap işlersiniz

Ben h.sonu k.validenin evini temizlemeye gideceğim, görümcenin raporuna göre boyacı çok pis iş yapmış her yer batmış, esas bana rabbim güç versin.

Her zaman üşengeçliğin dibini yaşarım 1 hafta öncesine kadar evim leş gibiydi KPSS derdine düştüm evi bırakmıştım. Şimdi biraz biraz topladım ama perdelerimin yıkanması lazım kapılarımın avizelerin silinmesi lazım banyonun her yerini şapır şapır suyla yıkamam lazım mutfak dolaplarını silmem lazım. Yazlık kışlık değişimi gerçekleşmeli. 20 30 tane ütülencek gömlek var onlar ütülenmeli. Ben şimdi ne yapayım :2::2::2: Üstelik çalışıyorum. ( bu hafta çıkmayı düşünüyorum ama sonuçta şuan çalışıyorum :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…