Hadi Birlikte Zayıflayalım

seda1983 (72/
mmmf27 (65/
xvb (58/
yağmur(76/
lavinya(66/
lilywater(72/
çilek(55/
zeyna(51/
elifdem(75/
julieanne(78/
nazlımelek(85/
asortie(68.8/
andina(76/
kalimero(50/
beyazmelek(57/
piraye(66/
füsun(86/
ecemim(76/

KIZLAR HER CUMA LİSTE YENİLENECEK KİLO VERENLER BU LİSTEDEN KENDİ KİLOLARINI EKLİCEK YAZI OLARAK YAZMAYIN LİSTE ÜZERİNDEN KİLONUZU HER CUMA YENİLEYİN OKEYTOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO

Ecemımcım valla ablamın maŞallahı var 38 yaŞında ama gÖrenler 28 falan dıo Öle Çıtı pıtı bırıde deĞıl ama yÜzÜ pammuk pammuk kımse ınanmıyo boyu kadar ÇocuĞu olduĞuna

hani ben? hı ? nerdeyim ben? :çok üzgünüm:

seda1983 (72/
mmmf27 (65/
xvb (58/
yağmur(76/
lavinya(66/
lilywater(72/
çilek(55/
zeyna(51/
elifdem(75/
julieanne(78/
nazlımelek(85/
asortie(68.8/
andina(76/
kalimero(50/
beyazmelek(57/
piraye(66/
füsun(86/
ecemim(76/
gülbeşeker(82/

pardon şekerim oldu miii :

heytttt sabahtan bi dilim cavdarli ekmek yarim yumurta ve birazcikta salam yidim:)

bir fincan cayla beraber.

öglen bir tane muz iki tanede kücük cikolata parcasi yedim(dayanamadim cünkü)

aksam mönümüzde,balik patatez-havuc-brokoli haslamasi olcak.

hah şöyle .. ayol ufak tefek bir hatun da değilim ki beni göremeyeseniz de unutasınız:) maşşalh hamile gibiyim :CüvCüv:

evet öğlen 1 kase corba ve bir dilim kepek ekmeği
arada 2 parça çikolata
şu anda humana içiyorum
akşama da yeşil salata ve yoğurtlu ıspanak yicem
çay ya da kahvede içerim bi fincan kesin
çok değil az da değil
ama bundan fazlasını yapabileceğimi zannetmiyorum:1no2:

Kızlar bende kücük 5 tane köfte yedim ama kücükler yani ekmek felan hicbisi yok
sadece atıstırmalık ve hala ayaktayım :))

elifçim valla bundan iyisi şamda kayısı biz bu işi yapıcaz görürsünüz tartıya çıktım gramlar gitmiş bilem 71 küsür olmuşum kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile2

Şimcik ben hic bisi yemedim kızlar sabah ılık limonlu su ictim onunla duruorum iste :)
Tabi sizden bi farkım war ben elma krom iciorum hic ac deilim :)

memnunmusun ne kadardır kullanıyosun faydasını gördünmü:) ben de istiyorum yaa ama cesaret edemiyorum.

Ya cnm 5 gündür kullanıorum ilactanmı yoksa gercekten
irademdenmi ayırt edemiorum yemiorum yani cok yiyesim gelmio
bide cok iradesizim ben normalde zaten emziriosan kesinlikle icme de
cesaret bende edemem aslında bu tip ilaclara ama cok reklamları dönüo eczacılarada
cok sordum yan etkisi yok dediler dogal takviye sonucta bilmiorum emzirmiosanda
iceceksen ii arastır sen yinede ...

ben emzirdiğim için doğal yolla zayıflamayı tercih ediorum sakıncalı ne kadar bitkisel deselerde bence kullanma cnm bölede veririz

Ya kızlar siz resmen diyet yapıyorsunuz. Emzirmiyor musunuz. Ben de yazıyım sabahtan beri yediklerimi. Elif ben de sendenim bundan daha azını yiyemem.

Sabah: Kepekli beyaz peynirli yağsız tost
Öğlen: Bir kase çorba 4 kaşık bulgur pilavı, salata, etli türlü, salata
Arada: 1 parça çikolata (tamam bunu yemeyebilirdim ama ikram ettiler kıramadım) 1 portakal
Arada: 1 bardak ayran

Akşam da sanırım 1 dilim kepek ekmeği 1 kase çorba ve bir porsiyon barbunya olur. Yatarken de süt ve meyve.
Nasıl çok dimi :))))

julicim son derece sağlıklı ve olması gereken kadar yemişsin , zaten emziriyosun , her emzirmede 300-500 kalori harcıyosun , hep böyle besleniyosan kısa sürede kilo veriyo olman lazim senin

arkaaslar benide ekleyin lutfen boy165, kilo64, hedef 53 yani 11 kilo vermem lazim.yarindan itibaren yedeklerimi yazarim.ama sabahlari cornfleks yiyorum.

Nerde canım hep böyle besleneceğim o aralar var ya portakal ve ayranla geçiştirdiğim oralarda da tost kuruyemiş falan olurdu. Sonra akşam çayın yanına mutlaka kurabiye, pasta falan, aralardaki çikolata sayısı da fazla olurdu. Eee tabi ben de kilo veremezdim ama dur bakalım şimdi ne olacak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…