Hadi Birlikte Zayıflayalım

tebrıkler cnm çok güzel sadece lahana suyuylamı verdın 3 kiloyu cnm

yememe dikkat ettim ama fazla degil yemegin yanında makarna pilav varsa yemedim bol su içtim ama ben bunları hep yapıyodum sadece aynı kiloda kalmamı saglıyodu kilo vermiyodum lahanada işin içine girince 3 kilo gitti

cnm benim ne güzel ben 2 aydır uğraşiyorum sadece2 kilo vere bilmişim benimde herhangi bir rejımıdiyetım yok fakat yedıklerıme çok dikkat ediyorum gende yok
sanırım kilo vermemde bir problem var .
inşallah bende şöyle 70 olurum çok istiyorum
yola devam pes etmek yok

bende bugün bir kupa yeşil çay içtim şekersiz..4 zeytin azar azar 2 çeşit peynir yaedim. yarımda yumurta yarısını oğlanlara veriyorum..2 lokmada çilek reçeli..
sanırım ben gramda olsa verdim ama tartılamıyorum geçen hafta malum durum hastaydım onun şişkinliğimi vardı bilemiyorum dün gezmeye giderken her zaman giydiğim pantolaon belimden düşüyordu yav.. giydiklerimle kendimi zayıf hissettim..:))
en kısa zamanda tartı alacağım bende olmuyor böyle..

anacım sabah kahvaltıda 5 zeytin
şekersiz tatlandırıcılı çay
1 küp şeker kadar helva
2 domates 3 dilim kepek ekmeği...

efendiiiim
gelelim öğlene
ona öğlen bile demeyelim tam ikindi vaktine
2 büyük kek
1 tane gül böreği
3 dilim ekmek pizzası
bir çorba kasesi kadar da kısır yedim
nasıl?:1closedeyes:süprizzzzznaniknanik:lepi::a015::tomato:

demin yanlış yazmışım dün 73.700düm bu sabah 73.500 oldum

gülbeşeker tam tatil molası olmuş verdiğin kiloyu almışsındır geri....
şaka bi yana benimde canım sıcacık çikolatalı bir kek bol peynirli su böreği pizza kumpir şerbetli tatlılar....neler istiyor bir bilsen ama yanlızca
sabah 1 dilim kepek ekmeği 1 yumurta beyaz peynir salatalık ve çay
öğle 1 tabak çorba
ikindi 1 paket eti form yedim....
acıktıkça su içiyorum bastırıyor

slm kızlar geldim annemde kalıorum düğünümüz vardı malum sevgili eşimde tartımızı evi süpürürken kırmış ama ben aynı kilodayım 70.6 değişen bişey yok şuan hastayım ve annemlerde kalıorum eve gelince devam edicem hepişnizi kocaman öpüorummmmmmm

merhaba kızlar
ne o rejimi bıraktınız mı kimsecikler uğramamış
ben tam gaz devam ediyorum
73 kilo oldum
sabah 1 dilim kepek ekmeği peynir yumurta salatalık domates
öğlen 1 kase çorba
3te 1 paket eti form yedim
akşama ızgarada 2 dilem et ve salata yiyecem
1 porsiyonda meyve

arkadaslar ben sabahlari cornfleks yiyorum ama 2-3 saat sonra aniden kan sekerim dusuyor.cok feci oluyorum.hemen tatli bisilere saldiriyorum.hatta kahvaltiliklari cikartip hemen atistiriyorum.acaba emzirdigim icin mi oluyor anlayamadim.bundan sonra sabah iyi bi kahvalti yapacam.oglende corn fleks yiyecegim.aksamda corba ve salata yiyecegim aralarda da meyve.bakalim ne olcak.hic kilo veremiyorum ben.takildim kaldim sanki...12kilo vermem lazim.offff offf..........

7 kilo fazlam var 65 kiloyum şuan.Göbeğim var
Kızlar ya şu mekik aletlerini ne zaman kullanmaya başlıyabiliyoruz sezeryan oldum ben korkuyorum

yağmur tabi emzirdiğin için düşüyo kan şekerin:) sen sonraya bırak canım diyeti az ve sık sık yemen lazım.yedikçe süt olur zaten.çok su ile süt oluyo falan diyolar ama ben denemiştim hem dediğin gibi şekerim çok düşüyo çok su içince ve aç kalınca tabi birde sütte su gibi oluyo.ama güzel yersen ilik gibi koyu sütün olur benim o sütlerimle bebeğim çok kilo aldı eşim bile diyodu bu ne kadar yağlı süt diye ama bitti tabi şimdi sen de kıymetini bil rejimi bırak bebiş daha önemli

sabah tartıldım 2 kilo vermişim
nasıl sevindim anlatamam
adet olmamıştım doğuman bu yana 1 haftadır yeni adet oldum kanamam çok var
bu 2 kiloda bunun da etkisi var sanırım

ben bırakalı çook oldu çünkü sütüm çok azalmıştı bende yerim rejimini diyerekten bıraktım 4 gün oldu ama az yemeye çalışıyorum yinede

bencede bırakın diyeti
emzirme bitince başlarsınız aceleniz ne,
benim kız emmeyi bıraktı bırakıcak ama yinede ben yapmıyorum diyet
fakat halkoyunlarının çok faydası oldu sıkılaştım galiba.
44 bedenden 42 ye indim

kızlar bende bıraktım çünkü sütümü etkiledi. Ama yarın soğan suyuna başlamayı düşünüyorum. Sabah akşam yemeklerden 30 dk önce ılık içiliyormuş hem kg verdiriyor hemde ödemleri atıyormuş. Ama en fazla 15 gün içilecek sonra bırakılacakmış paylaşmak istedim belki yardımcı olur size.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…