Hadi Birlikte Zayıflayalım

merhaba kızlar
benim yanlızca 4 kilom kaldı 72 oldum suyu çok içtiğimden sütüm nerdeyse aynı ama ben ekmek hiç yemiyorum yemeğimi yiyorum

kızlar tatilden 1 kilo almış olarak döndüm :1rolleyes:
bu hafta sıkmam lazım kendimi biraz , iki gecedir sebze yiyorum ekmeksiz , bugün de kahvaltıda iki ince dilim ekmekle peynir yedim sadece , öğlen kurufasulye pilav yedim , off yaa verdiğim kiloyu geri aldım şaka gibi bir hafta veriyom öbür hafta alıyom klava:

seda1983 (72.5/70.5
mmmf27 (65/64.5/64.3/
xvb (58/
yağmur(76/
lavinya(66/
lilywater(72/
çilek(55/
zeyna(51/ 51.800
elifdem(75/
julieanne(78/
nazlımelek(85/
asortie(68.8/67.8/67.5
andina(76/
kalimero(50/
beyazmelek(57/
piraye(66/
füsun(86/
ecemim(76/
gülbeşeker(82/...79,9...78,2
funny85(74/
sonmucizem(80/
frezya (77.7/

kızlar ablanız geldi... ve 78,2 olmuşum ki üstelik de adetliyim... 10 gün sonra şişlikler iner ve bence bu iş 77 falan yani...bana öyle geliyor ... tabi inşallah burda tıkanıp kalmam
ama inanın günde 3 defa 25 dakika hareketim var bunun 50 dakikaksı yürüyüş
25 dakikası aletli jimlastik..
tabi mekik hariç mekik çekince ameliyat yerlerim çok acıdı o yüzden mekik çekme ve karın hareketleri şimdilik yapmıyorum...

bu arada diyete başlamadan evvel yağ kilom 32 idi şimdi 28.8 ...
yani en çok yağdan vermişim...
ayy bu arada nasılsınız sizleri özledim görüşmeyeli...

kızlar bişey soracaktım.........
diyetle beraber zayıflama kapsülüde kullansak olurmu acaba...Ben emziriyorum süte geçermi? Bebege bi zararı olurmu? Bu konu hakkında bi türlü bilgiye ulaşamadım...Bilgisi olanlardan acil yardım istiyorum:))

bence kullanma canım emzirirken bu tür şeyler kullanılmıyo :1closedeyes:

aman hilal sakın kullanıyım deme tabiki süte geçiyor , emzirdiğin sürece sadece sıkılaştırıcı krem kullanabilirsin , onu da krem olarak jel falan da kullanamazsın..

Kızlar ben yıne geldım..andınacım ben geldım motevasyonunuza Çok ıhtıyacım var..kılo veremıyom tam aksıne alıyommmmmmmm.....boy 165 kılo 69 offfffffffff ya offfffff hedef 58 ama olmuyoooo....

aman canım sakın kullanma ben çok araştırdım kesinlikle zararlıymış...

Gülizcim ben geçen hafta bi kilo vermiştim , topikteki arkadaşlar bilirler metabolizma hızlandırıcı çay sayesinde verdim , emzirmeye hiçbir zararı yok tam tersi içinde tarçın olduğu için süt arttırıyo tavsiye ederim.. bunun dışında soğan kürü uygulayan arkadaşlarımız var onlarda 1-2 kilo verdile diye hatırlıyorum , bide lahana suyu içen vardı sanırım ama lahana bende felaket gaz yapıyo batu zaten gazlı bide lahana falan içersem balon olur uçar herhal
Sen neler yapıyosun zayıflamak için ? bide etrafta şişmanım diye gezme , beyin çok önemli ben zayıfım de , aynaya baktığında bile çok zayıfım demen lazım beynini kandır önce inanman lazımm

aNDİNACIM BEN NELER YAPIYORUM ZAYIFLAMAK İÇİN İŞTE BEN PEK BİR ŞEY YAPAMIYORUM .İŞİM MASA BAŞI ZATEN AKŞAMA OTURUYORUM.SADECE AKŞAMLARI İŞ ÇIKIŞI ARABA KULLNMIYORUM BİRAZ YÜRÜYEYİM DİYE ODA 20-25 DK TUTUYO.GEÇEN HAFTA ELMA SİRKESİ+BAL KARIŞTIRIP 1 HAFTA İÇTİM SONRA MİDEMDEN RAHATSIZLANDIM ONUDA BIRAKMAK ZORUNDA KALDIM.BİRDE AB ROCKET DİYE BİR ŞEY ALDIM AMA ONUDA 1 HAFTA KULLANDIM DAHA SONRA SEZERYAN YERİMDE AĞRILAR BAŞLADI DOKTORUM BU TÜR ALETLER KULLANMAM İÇİN ERKEN OLDUĞUNU SÖYLEDİ MALESEFKİ ONUDA BIRAKTIMM.YEMEMDEN KESMEYE ÇALIŞIYORUM ONUDA BAŞARAMIYORUM Kİ DAHA YARIM KİLO DAHA ALMIŞIM.ESKİDEN 38 BEDENDİM HİÇ KİLO SORUNUM OLMADI HAMİLELİKTEDE İDEAL KİLOYLA BİTİRDİM NE OLDUYSA DOĞUMDAN SONRA OLDUUUU.ÇOK MUTSUZUM ÇOOOKKKKK.CANIM METOBOLİZMA HIZLANDIRICI ÇAY DERKEN MARKETLERDE SATILANMI...HA BİRDE HER GÜN YEŞİL ÇAYDA İÇİYOM BENNNkafamçokkarıştıkafamçokkarıştı

kızlar.......
diyetisyene gitmek için erkenmi sizce...Ben evde ne yaparsam yapıyım kilo veremiyorum..Doktor kontrolünde zayıflamak istiyorum..Ha bu arada benim sizler gibi 5-10 kilo fazlam yok..En az 20-25 kilo vermem lazım..offfffffff offfffffffff kendimi hiç sevmiyorum artık Aynalara bakamaz oldum((

merhaba kızlar
2 gündür bende diyete ara verdim ama ekmek hala yemiyorum çok hastalandım çünkü ama kendimi görünüş yönünden çok iyi hissediyorum okulda arkadaşlar ne kadar zayıfladın artık yeter diyorlar ama 3 kilo daha vereceğim 175 boyum 71 kilo oldum 68-67 olursam yeter

seda1983 (72.5/70.5
mmmf27 (65/64.5/64.3/
xvb (58/
yağmur(76/
lavinya(66/
lilywater(72/
çilek(55/
zeyna(51/ 51.800
elifdem(75/73
julieanne(78/
nazlımelek(85/
asortie(68.8/67.8/67.5
andina(76/
kalimero(50/
beyazmelek(57/
piraye(66/
füsun(86/
ecemim(76/71
funny85(74/
sonmucizem(80/
frezya (77.7/ [/COLOR][/I][/B]

5 kilo vermişimalkisalkisalkis

seda1983 (72.5/70.5
mmmf27 (65/64.5/64.3/
xvb (58/
yağmur(76/
lavinya(66/
lilywater(72/
çilek(55/
zeyna(51/ 51.800
elifdem(75/73
julieanne(78/
nazlımelek(85/
asortie(68.8/67.8/67.5/67.1
andina(76/
kalimero(50/
beyazmelek(57/
piraye(66/
füsun(86/
ecemim(76/
funny85(74/
sonmucizem(80/
frezya (77.7/

ama ben rejimi bırakmıştım bugün sabah itibari ile bu kilodaydım çok sevindim valla

kızlar nerelerdesiniz , bu hafta kimsenin sesi soluğu çıkmamış , ben bu hafta nesfit yiyecem akşamları bakalım işe yarayacak mı bide nivea selülişt kremi aldım onu kullanıcam :jeyyar:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…