- Konu Sahibi Strawberry_83
-
kızlar bişey soracaktım.........
diyetle beraber zayıflama kapsülüde kullansak olurmu acaba...Ben emziriyorum süte geçermi? Bebege bi zararı olurmu? Bu konu hakkında bi türlü bilgiye ulaşamadım...Bilgisi olanlardan acil yardım istiyorum:))
kızlar bişey soracaktım.........
Diyetle beraber zayıflama kapsülüde kullansak olurmu acaba...ben emziriyorum süte geçermi? Bebege bi zararı olurmu? Bu konu hakkında bi türlü bilgiye ulaşamadım...bilgisi olanlardan acil yardım istiyorum:))
Gülizcim ben geçen hafta bi kilo vermiştim , topikteki arkadaşlar bilirler metabolizma hızlandırıcı çay sayesinde verdim , emzirmeye hiçbir zararı yok tam tersi içinde tarçın olduğu için süt arttırıyo tavsiye ederim.. bunun dışında soğan kürü uygulayan arkadaşlarımız var onlarda 1-2 kilo verdile diye hatırlıyorum , bide lahana suyu içen vardı sanırım ama lahana bende felaket gaz yapıyo batu zaten gazlı bide lahana falan içersem balon olur uçar herhal
Sen neler yapıyosun zayıflamak için ? bide etrafta şişmanım diye gezme , beyin çok önemli ben zayıfım de , aynaya baktığında bile çok zayıfım demen lazım beynini kandır önce inanman lazımm
seda1983 (72.5/70.5
mmmf27 (65/64.5/64.3/
xvb (58/
yağmur(76/
lavinya(66/
lilywater(72/
çilek(55/
zeyna(51/ 51.800
elifdem(75/73
julieanne(78/
nazlımelek(85/
asortie(68.8/67.8/67.5
andina(76/
kalimero(50/
beyazmelek(57/
piraye(66/
füsun(86/
ecemim(76/
gülbeşeker(82/...79,9...78,2
funny85(74/
sonmucizem(80/
frezya (77.7/
ben de düzelteyim kilomu
gülizgül sen kaç kilosunn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?