- Konu Sahibi Strawberry_83
-
seda1983 (72.5/70.5
mmmf27 (65/64.5/64.3/63.562.4
xvb (58/
yağmur(76/
lavinya(66/
lilywater(72/69.50
çilek(55/
zeyna(51/ 51.800
elifdem(75/73
julieanne(78/
nazlımelek(85/82
asortie(68.8/67.8/67.5/67.1
andina(76/
kalimero(50/
beyazmelek(57/
piraye(66/
füsun(86/
ecemim(80/76/73/70/69
gülbeşeker(82/...79,9...78,2...77,8:hooray:
funny85(74/
sonmucizem(80/
frezya (77.7/
remedios ilaç düşündüğüne göre umarım emzirmiyosundur , emziriyosan da lütfen ilaç konusunu açma , bizler burda sağlıklı bir şekilde doğum kilolarımızı vermeye çalışıyoruz , çoğumuz az da olsa süt veriyoruz , benim bebeğimin sağlığı vereceğim 10 kilodan daha önemli , en azından benim düşüncem böyle..
kk'da zayıflama topiclerinde tüm zayıflama ilaçlarıyla ilgili bilgi bulabilirsin..
teşekkür ederim cnmcım ben biara fena taktım zayıflamalyım die 3 kilo birden gitti ama oı ay oğluşum şaka gbi lokur lokur emmesine rağmen 100 gr almıştı şaka gibi her ay 1 kilo alan çocuk sadece 100 gr almış bu tamamen benim yüzümden oldu şuan savdım ama gördüğün gibi 1.76 boyundayım ve kilom 69 oldu hamileliğe başlangıç kilom ama tabii göbişim var biraz onuda kafama takmıyorum yakın zamanda mekiğe başlayıp onunda üstesinden gelicem allahın izniyle sana gelince ben hayatım boyunca sgaradan nefret ettim hiç kullanmadım ama annem ve babam kullanıyordu bıraktıklarında nasıl kilo aldıklarına şahidim malesefki zararının yanında böyle bir dezavantajıda var hele ki bayan olunca daha bi kötü durum inşallah en kısa zamanda eski kilona kavuşursun cnmcımSedoşcum gördüm fotolarını süpersin , mysever de öyle , ben baya göbekliyim size göre , anlam veremiyorum zaten hiçbir kıyafetimin içine sığmıyorum,
Hayatımda ilk defa korse giymeye başladım , moral yerlerde yani , çok katı rejim de yapamıyorum sütüm azalsın da istemiyorum işin içinden çıkamıyorum anlayacağın..
Bide benim sigara sorunum var , hamilelik öncesi günde 2 paket sigara içiyodum , hamilelikte azalttım doğumdan beri yani tam 6 ay 8 gündür ağzıma bile koymadım , bu da beni sinirlendikçe atıştırmaya itti yada el alışkanlığı habire bişeyler arıyorum durumlar böle anlayacağın , dilerim en kısa sürede sizin gibi olurum..
Boyum uzun ama göbek ve kalça kendini aşmış durumda..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?