Hadi Birlikte Zayıflayalım

69 olmuşum 2kilo sonra tam ideal kiloma ulaşacam çok mutluyum 175cm boy 67 kilo yeter bana şimdide artık kendimi çok kasmıyorum amaekmek hala yemiyorum :dance::lepi:
:teytey:

Herkese merhaba, bugün bir arkadaşımı gördüm 2 ayda incecik olmuş gözlerime inanamadım. Hodobax kullanmış. HodobaX - Ayda 7 kilo verin adresini inceledim biraz, 6 aydan büyük bebeği olan emziren kadınlar kullanabiliyormuş, kesinlikle zayıflama hapı değilmiş, içeriğinde kimyasal madde yokmuş falan.. Kararsız kaldım yaa, başka türlü de zar zor veriyorum ama bebeğime de bişey olur mu diye korkuyorum, bi an cesaretleniyorum sonuçta hergün doğadan form çayı içiyorum, hodobax da onun tablet hali gibi geldi bana sanki içerikleri hemen hemen aynı bitkiler off ne dersiniz???

internetten araştırdım hodobax, lida ve diğer bitkisel zayıflama ilaçları ile hemen hemen aynı yan etkilere sahipmiş, bünyeyi tahrip ediyormuş, ağız kuruluğu, çarpıntı v.b. sahte ilaç doluymuş piyasa. ürünün adı hodobax'mış, izin belgesinde hodabax yazıyormuş şeklinde bir sürü güvenilmeyecek açıklamalar var.

ecemim bravo sana, ne kadar güzel zayıflamışsın.:hooray:
en şişko ben olduğum için topice katılmamıştım.:a015: utanmıştım yani.
emzirirken hiç kilo veremedim.
1 aydır az emiyor oğlum ve 3 kilo vermişim.
Yinede şuan 84 kiloyum ama yavaş yavaş gidiyor gibi.
Ödemleri atıyorum en azından.
Narkoz ve progestan çok şişiriyormuş zaten.
sene sonuna 69 olursam bana yeterli olur, ince gözüküyorum o kiloda.
Umarım başarırım, bu kilolar psikolojiyi alt üst ediyor....

emzirirken ilaç fikri bana ters :1closedeyes: ne olursa olsun kimselere güvenemem çocuğumu da tehlikeye atamam..
kızlar emzirirken kilo vermek çok kolay aslında , emzirmek bize günde 500 kalori kaybettiriyo biraz boğazımızı tuttuk mu gerisi geliyo , ben iki haftadır az yiyorum bol bol su içiyorum 1.5 kilo gitti sütüm de azalmadı
uğraşmayın böyle ilaç işleriyle

tamam, zaten benim de içim hiç rahat değildi ilaç konusunda
en iyisi doğal yollarla zayıflamak
biraz geç olacak ama dayancaz artık senağlama

canımcım moralini bozma , ben de çok kiloluyum bir göbek var tanımayanlar hamile misin diye soruyo ama olucak artık yeni anneleriz biz kolay mı 9 ay vücudunda bebek oluşması , doğum.. o yüzden üzme kendini yavaş yavaş zamanla gidecek bu kilolar elbet , ben de bazen boşluğa düşüyorum çok moralim bozuluyo ama artık vermeye başladım diye de kendimi iyi hissediyorum .. bol bol emzir , az ye , bol sıvı iç , mümkün olduğunca çok hareket et

ilaçların yan etkisi çok demiştim ama zayıflamak isteyince insanın göz dönüyor ve her şeye kolayca kanabiliyor, bir de cabbage pow diye lahana çorbası kapsülü varmış,ilaç gibi yan etkisi yok diyorlar, duyanınız var mı

remedios ilaç düşündüğüne göre umarım emzirmiyosundur , emziriyosan da lütfen ilaç konusunu açma , bizler burda sağlıklı bir şekilde doğum kilolarımızı vermeye çalışıyoruz , çoğumuz az da olsa süt veriyoruz , benim bebeğimin sağlığı vereceğim 10 kilodan daha önemli , en azından benim düşüncem böyle..
kk'da zayıflama topiclerinde tüm zayıflama ilaçlarıyla ilgili bilgi bulabilirsin..

andina,

ben emzirmiyorum ama ilaç da kullanmayı asla düşünmüyorum hayatta denemedim
zaten evhamlıyımdır ben
lahana kapsülünün çorbanın konsantresi gibi olduğunu duydum hergün lahana çorbası yapmaktansa kapsülü varsa kolay olur diye o yüzden sordum ama hepsi kandırmaca galiba
diğer topiklere de baktım tabii
en iyisi spor
terlemekten başka çare yok

seda1983 (72.5/70.5
mmmf27 (65/64.5/64.3/63.562.4
xvb (58/
yağmur(76/
lavinya(66/
lilywater(72/69.50
çilek(55/
zeyna(51/ 51.800
elifdem(75/73
julieanne(78/
nazlımelek(85/
asortie(68.8/67.8/67.5/67.1
andina(76/
kalimero(50/
beyazmelek(57/
piraye(66/
füsun(86/
ecemim(76/
gülbeşeker(82/...79,9...78,2...77,8...77
funny85(74/
sonmucizem(80/
frezya (77.7/

az az gidiyor ama inşallah sağlıklı ve kalıcı zayıflıyorumdur...

teşekkür ederim cnmcım ben biara fena taktım zayıflamalyım die 3 kilo birden gitti ama oı ay oğluşum şaka gbi lokur lokur emmesine rağmen 100 gr almıştı şaka gibi her ay 1 kilo alan çocuk sadece 100 gr almış bu tamamen benim yüzümden oldu şuan savdım ama gördüğün gibi 1.76 boyundayım ve kilom 69 oldu hamileliğe başlangıç kilom ama tabii göbişim var biraz onuda kafama takmıyorum yakın zamanda mekiğe başlayıp onunda üstesinden gelicem allahın izniyle sana gelince ben hayatım boyunca sgaradan nefret ettim hiç kullanmadım ama annem ve babam kullanıyordu bıraktıklarında nasıl kilo aldıklarına şahidim malesefki zararının yanında böyle bir dezavantajıda var hele ki bayan olunca daha bi kötü durum inşallah en kısa zamanda eski kilona kavuşursun cnmcım

Ay kızlar benide ekleyin 65 kiloyum 58 kilo olmama lazım boy 1.68
Mekik aleti alacağım göbeğim için sezeryan olmuştum sorun yaratmaz ınşallah

canım kendi kilonu kendin ekleyeceksin , gruplaşma ile ne alakası var anlayamadım , herkes kilosunu ekleyip yada güncelleyip gönderiyo..
o listeyi copy-paste yap altına da kendi ismini kilonu yaz gönder bi zahmet kaydirigubbakcemile2

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…