Hadi Birlikte Zayıflayalım

Ay kızlar ben çok mutluyum uzun zamandır bende tık yoktu...daha alıyordum ama son 1 ayda 69 dan 66,5 düşmüşüm..süper ya...1.65 boyum var 6,5 kiloyuda versem tamam herhalde...:teytey::teytey:

kızlar ben de 62'de takılıp kaldım
58 doğumdan sonra ise 68 kiloydum
ama benim 52 olmam lazımmafoldumben:gitme:
canım benim 68 den 62 düşmüşsün..sadece 4 kilon kalmış. o neki bence oda gider yakında...ben 60 görsem razıyım ..hamilelikten önceki kilomu dönmem için çok çalışmam lazım çokkkkkk.

ben hamılelıkten oncekı kılomdayım (64 kıloyum su an doguma gırerken 80'dim) ama karnım cokkk cokk daha fazla oncekıne gore goguslerımde cok buyuk. demekkı daha zayıfım aslında ama karınla gogus buyuklugunden kaybedıyorum. dun korse aldım kendıme epey hosuma gıttı artık oyle dolasıyorum

bu konuya uzun zamandan beri bakmamıştım 59 kilo ile hamile kaldım 83 ile doğuma gittim çok sıkı rejim yaptım tabi ben süt veremedim. şuan 59 kiloyum yani benim kilolar gittiiiiiii
darısı baaaşınıza

kızlar ya hiç diyetisyene giden falan var mı aranızda , ben tatilde anladım ki benim acilen kilo vermem lazım , öyle kendi başıma yapamıyorum mecburum bi diyetisyene gitmeye , bana önerebileceğiniz birileri var mı? ben arkadaşlardan aldım birkaç isim ama bana çok uzak gidemem oralara batuyla , acilen kilo vermem lazım hatta bir ayda 10 kilo falan vermem lazım bu tatil beni mahvetti , çok moralim bozuldu mafoldumben

andina bende aynı senin durumundayım.Tatilde bunalıma gircektim nerdeyse.Eski resimlere falan bakıyoruz arada .kendimi iskelet gibi görmeye başladım:) yaa .gözüm zaten bu halime ancak alıştı ilk zamanlar çok acı çektim resmenn.Şimdi daha iyiyim ruhsal olarak ama tabii vermeyi çok istiyorum.Diyetisyene gitmek bende istiyorum.Hatta özele dünyanın parasını verene kadar devlet hastanesinin de diyet kısımları varmış herkes gidiyo onlara mı gitsek ne yapsak?? altı üstü bizi inceleyip ona göre liste verecek.Hem hastanede komple kan ve idrar tahlillerini de yaptırıyorlarmışş.bende düşünüyorum ama ramazandan sonra daha iyi olur gibime geliyor bu sıcaklarda pek uğraşabileceğimi sanmıyorum.Hem hemen 10 kilo verilirmi kızzz.Sağlıklı olmazz yavaş yavaş vermek gerek hem daha kalıcı oluyor.

canım inanki yalnız değilsin.ama iradeyle oluyo ben 70 kiloydum 65 düştüm hatta 64 inmişimdir..hedefim 58 bakalım..ama bu kiloya 1 ayda ancak indim..

derincim bende tam aksi denize gittimmi mutlu oluyom ..türk bayanları genelde kilolu be ..benim yaşımdakilere bakıyorum totiş totiş. çok nadir zayıf fidan gibi olanları..ama tabiki gençler zayıf ama o yaştayken bende zayıftım...yalnız şöyle bişi var insan görmek istediğini görürmüş bende işime gelenlerimi görüyom acepppdelikafadulden

:)) Evet bende bazen diyorum ahh gençlik ben de manken gibi kızdım geçtiğim yeri yakardım:) evlendik çocuk doğurduk ne hala geldim. ama geneline bakarsan kadınların normall sayılıyosss dediğin gibi 30 lu yaşlarda başlıyo kilolar gelmeye:))bunun içinde keşke önceden evlenip çocuk yapsaymışım diyorum ama kısmet.O zamanlarda evlenip napcam diyorum.ama diğer tarafta 2 çocuğu olup taş gibi duran hatunlar varr :gitme: onları da ben görmemezlikten geliyoom:)

Andina Mecidiyeköy de tanıdığım iyi bir doktor var sana uyarsa. Ben pek yakınım ona hamilelikten önce gidiyordum ama şimdi niyeyse ona ayıracağım 2 saat bile gözüme çok görünüyor. O 2 saati kızımla geçirmek istiyorum.

julicim özelden yazar mısın doktorun bilgilerini , gidebilirim sanırım ona..

kızlar benim durumum biraz farklı , hani kiloyu falan geçtim , kocam manken gibi adam fizik olarak , otelde çalışıyo , otele gelen turistleri geçtim , kendi ekibinde 3-5 tane rus hatun var ki sormayın , tamam kocama güveniyorum zaten aldatacağını düşünsem oralara göndermezdim bir başına ama ordayken psikolojim çok bozuldu... yani bi adama bakıyolar gayet fit bi bana bakıyolar ayı gibi bişey , ya ne biliyim çok kötü oldum gerçekten , acilen kilo verip eylülde otele gittiğimde kocamın beni eskisi gibi görmesini istiyorum..
Garibim bana habire aşkım sen çocuk doğurdun çok normalsin üzme kendini deyip durdu ama ben çok kötü hissediyorum kendimi çoook

bende zayıflamak istiyorum yaa kilolar 30lu yaşlarda geliyo diyosunuz da benim daha 30 a çok var ama fazla kilom var malesef 60 hatta altına düşmek istiyorum bende ramazan bayramına kadar düşsem keşke de güzel bişeyler giyebilsem
andina cnm valla bende bakıyorum avm lere gidince benim kadar kızlar incecik( çok kötü oluyorum o zaman zayıflıycaz inş. eylülde inş dal gibi gidersin kocanın yanına

bende depresyona girmek üzere olanlardanım valla.70 kiloyum ve dana gibiyim gerçi bi ara 79 dum iki ayda falan verdim ama şöyle 65 bile olsam yetcek.her sabah elma sirkesiyle bal içiyorum onun sayesinde verdim biraz sizede tavsiye edrim.bi tatlı kaşığı bal ile bi tatlı kaşığı elma sirkesini ılık suya koyup içiyorum aç karnına.

canım elma sirkesiyle balı bende bikaç gün içtim sanki sütümde azalma oldu sonra internette baktımki sirke sütü azaltırmış sen emziriyomusun? buarada bende 10 gündür çok sıkı rejimdeyim bayada zayıfladım ama yazlıkta oldugum için tartı yok kaç kilo verdiğimi bilmiyorum ama 50 kg olana kadar devam zaten kafama öle bi koydumki zayıflamayı iştahımda kalmadı piskolojik olarak..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…