- Konu Sahibi Strawberry_83
-
canım benim 68 den 62 düşmüşsün..sadece 4 kilon kalmış. o neki bence oda gider yakında...ben 60 görsem razıyım ..hamilelikten önceki kilomu dönmem için çok çalışmam lazım çokkkkkk.kızlar ben de 62'de takılıp kaldım
58 doğumdan sonra ise 68 kiloydum
ama benim 52 olmam lazımmafoldumben:gitme:
olsun zamanla hepsini verirsin...bişicik kalmaz..benim yolum dahada uzun....benim boyum 1,52 ama:gitme:
kızlar ya hiç diyetisyene giden falan var mı aranızda , ben tatilde anladım ki benim acilen kilo vermem lazım , öyle kendi başıma yapamıyorum mecburum bi diyetisyene gitmeye , bana önerebileceğiniz birileri var mı? ben arkadaşlardan aldım birkaç isim ama bana çok uzak gidemem oralara batuyla , acilen kilo vermem lazım hatta bir ayda 10 kilo falan vermem lazım bu tatil beni mahvetti , çok moralim bozuldu mafoldumben
andina bende aynı senin durumundayım.Tatilde bunalıma gircektim nerdeyse.Eski resimlere falan bakıyoruz arada .kendimi iskelet gibi görmeye başladım:) yaa .gözüm zaten bu halime ancak alıştı ilk zamanlar çok acı çektim resmenn.Şimdi daha iyiyim ruhsal olarak ama tabii vermeyi çok istiyorum.Diyetisyene gitmek bende istiyorum.Hatta özele dünyanın parasını verene kadar devlet hastanesinin de diyet kısımları varmış herkes gidiyo onlara mı gitsek ne yapsak?? altı üstü bizi inceleyip ona göre liste verecek.Hem hastanede komple kan ve idrar tahlillerini de yaptırıyorlarmışş.bende düşünüyorum ama ramazandan sonra daha iyi olur gibime geliyor bu sıcaklarda pek uğraşabileceğimi sanmıyorum.Hem hemen 10 kilo verilirmi kızzz.Sağlıklı olmazz yavaş yavaş vermek gerek hem daha kalıcı oluyor.
derincim bende tam aksi denize gittimmi mutlu oluyom ..türk bayanları genelde kilolu be ..benim yaşımdakilere bakıyorum totiş totiş. çok nadir zayıf fidan gibi olanları..ama tabiki gençler zayıf ama o yaştayken bende zayıftım...yalnız şöyle bişi var insan görmek istediğini görürmüş bende işime gelenlerimi görüyom acepppdelikafadulden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?