Hadi Birlikte Zayıflayalım

anaamm biraz daha girmesweymişim bütün kasım analarını zayıflamış tığ gibim görcekmişim bu ne gaz yavv maşallah maşallah,benide ekleyin anacım boy 1.63 kilo 65.9 66 diyelim biz ona 68 dim ama bikaç gündür zayıflamışım oleyy,1 buçuk ay pilates yaptım ebru akelle:)) işe yarıyomu ne yağları eritiyomuş zaten pilates devam ediyim ben yine
sabah kahvaltıma gelirsek bi kase çorba içtim sadece daha bişey yemedim

slm piroşçum en son listeye ekle kendini anacım azimliyiz vericez bu kiloları inşallah
bende şimcik bi ufak tost ve çay içiorummm

kız banlı tut kendünü tereyağlı ballı ekmek allam yaaaa huuuu şimdi sorsan başka bişey yemedim ama dicekkk hatun bak bana kuru ökuruna tost yiyom evde domates salatam kalmadı bugün bi pazara çıkiiim anam gelince

yaw evde domates biber salatalık beynir herşey var amma velakin olmuyor bal ve tereyağı gözümün içibe bakıyodu..cokacimcoook

pek bi azimli gördüm sizi hihoyyyt
ben şincik öğlen yemeğimi yiyorum
1 tabak yayla çorbası
1 tabak patates yemeği-pilav
4 adet kemal paşa

hadi takılın peşime kaydirigubbakcemile

sabah koca bır fıncan acık cay eslıgınde
fırından yenı cıkmıs sıcak sandvıc ekmegı arasında surulmus kaymak ve bal

ara ogun olarak bır tanecık fıstıklı baklava

sımdı de beyaz fırının essız mını pogacaları, beyaz peynır, yesıl zeytın, bır fıncan cay
tatlı olarak profıterol

(cok mu kotuyum yawww... )

kız kalimero napiiiin sen zayıflamıcanmı eklemedinmi kendini anam durrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
yapma anam bende tek sanıodum kendimi bende öle yiyodum vballa ama sonu yok şekercim sende DUR DUR DUR kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile2

ısım ------------------------boy------------------ kılo------------------- hedef
seda---------------------1.76---------------------72-----------------------65
mmmf--------------------1.62---------------------65-----------------------58
Andina 1.75 76 63

Sedacım bu listeden takip etcez dimi?

kızlar bende soğan suyunu denemiştim bir ara içemedim yemek suyunu içiomuşum gibi gelmişti..
ben hamile kalmadan önce yeşil çayla zayıfladım..
canım çok tatlı istediğinde yeşil çayın yanına sertinden birkaçtane kuru kayısı alıyordum hem tatlandırıyordu hemde uzun uğraş verdiğin için tatlı isteğini köreltiyordu şimdi benim dolapta dolu öyle yapcam yine..
birde günde az ama 6 öğün yiyin ve bunun içinde aralarda mutlaka yoğurt olsun yoğurtda zayıflatıcı..
patates havuç ve pirinçten uzak durun mümkün olduğunca bunlar kan şekerini yükseltiyor..
bunlar benim geçen seneki diyet listemden..
şu ebru şallı ile platese bende başlayacağım harektde lazım..

az önce bir tabak börek yedim bende yanında peynir zeytin yağ balda vardı ne yapım eşim evde bugü güzel bir kahvaltı keyfi yaptık..:))

Şımcık Çorbamı yaptım domates Çorbası bı tabak ıÇıom 1 saat sonrada bı portakal sonrada akŞam yemeĞı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…