Hadi Birlikte Zayıflayalım

öğlen yemeği olarak karışık tost yedim yanındada ayran içtim nasıl bi diyetse benimki ye ben öle ara öğünlerde filan elma portakal yiyemiyorum yaa daha çok içimi bayıltıyo sonra ekmeğin arasına domates,peynir,salam ne varsa doldurasım geliyo:)
yaa şu zeyna,kalimero ve hatta çileğide listeden silin ya utanmadan bide zayıflamakmı istiynuz leennnkaydirigubbakcemile2

niye atcaklarmış bizi piroş hanım :mymeka:
bizde vermek istiyoz napalım
bak koyarım resmini tam boyut ortalığa görürsün -tatlicadiarzu-

ya neden bızı dıslıyorsunuz kı
benımde duzlesmesı gereken bır gobegım var ve ben ıstıkrarla ugrasıyorum
kalan son tatlımı gumletıyorum kı bol bol su ıceyım
su ıcmek kılo vermeye ve sıskınlıklerın atılmasına yardımcı oluyormus

ben de varım
şu anda 82 kg yum
hedef ise en az 60 olmak zorunda
alternatifim yok benim bir de hanımlar kalp hastasıyım dr 60 kg nun üstüne çıkmayacaksın dedi... doğumdan sonra görüşürüz dedi ama adam beni görünce dümura uğrayacak gözleri yuvalarından fırlayacak...
hadi bakalım ya bismillah
allahım ne olur güç kuvvet irade ver... bu işin üstesinden gelelim...sen bize yardım et Rabbim...:Saruboceq:

kızlar benide ekleyin
boyum 175cm kilom 76 hedefim 66
2 haftadır diyetteyim 2,5 kilo verdim ama gözümün önünde tatlılar uçuşuyor tatlıyı çok özledim...

bakın ben bugün ne yedim sabah 1 bardak ılız su içtim bir ince dilim kepek ekmeği 1 dilim beyaz peynir 3 zeytin salatalık saat 11 de 1 elma saat 3 te 10 tane zeytinyağlı yaprak sarma yedim 1,5 lt su içtim akşamda bir kase çorba ve sarma salata yiyeceğim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…