Hadi Birlikte Zayıflayalım

seda1983 (72/
mmmf27 (65/
xvb (58/
yağmur(76/
lavinya(66/
lilywater(72/
çilek(55/
zeyna(51/
elifdem(75/
julieanne(78/
nazlımelek(85/
asortie(68.8/
andina(76/
kalimero(50/
beyazmelek(57/
piraye(66/

kızlar liste bu yeni gelenler kendini eklesin ablamıda davet dediommmm oda gelcek okeyto :

Bende zayıflamak istiyorum tam da bu konuya kafayı iyice takmıştım.ama bende rejim yapamayanlardanım daha doğrusu çok yemiyo olmamam rağmen kilo falan veremem bu hep böyleydi.yani iyice aç kalmam lazım herhalde bilmiyorum.ben diyetisyene gitmek istiyorum aslında.devlet hastanelerinde bile bu hizmet var şimdi.randevu almak lazım tabi.birde zayıflama hapı kullansam diyorum.zaten işe gelirken günde en az 30dk.yürüyorum.sabah çok az kahvaltı yaparım ben hemen çıkıyorum.bi dilim kepek ekmeği 2 zeytin biraz beyaz peynir domates salatalık bi bardak çay(esmer şekerle) azıcık da pekmez.öğlen iş yerinde 4 kuru köfte+salata+yoğurt yedim burda da arada çay içiyorum .akşam da yine sebze salata etli yemek oluyo falan.yani öyle börek falan yemiyorum ama kilo aynı.ender saraçın formula 7 hapını duyan varmı?

Şimcik ben hic bisi yemedim kızlar sabah ılık limonlu su ictim onunla duruorum iste :)
Tabi sizden bi farkım war ben elma krom iciorum hic ac deilim :)

ben de kilo vermek istiyorum ama aç kalınca başım çok ağrıyor kızlar yaa...öğle yemeğini 1 saat geç yesem başım çatlar...o derece yani.
aranızda böyle bir sorunu olup da zayıflamayı başarabilen var mı...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…