zehranur, erkekler erkek değil bu dönemde. evin direği erkektir ve yıkılıyosa onun yüzüden yıkılıyodur.
kadın çocuk doğurmadığı için olsa keşke, 10 tane doğururdu hepsi gözünü kırpmadan.
bi forumda gezinin aldatma olayları ne çok. ve saçmasapan. o evliliklerin çoğu da aldatmaktan bitiyor.
ki dinimizde de aldatma tek başına boşanma nedenidir. hak verirsiniz ki..
Cahıl kadın ne olacak.bılse kı kızı okudugu zaman bır meslegı olacak evlılıgı mutsuz gıderse allah korusun kendı ayakları ustunde durabılecek ahhh ne kızdım bu kadına ya...
December arkadasım genelde yorumlarını begenırım ama bu yorumuna katılmıyorum.tamam zamanımızda erkekler erkek degıl.ya kadınlarımız.erkek sabahtan aksama calısıyor zor sartlarda.eve gelıyor kadında surat 5 karıs.ne olurdu bıraz guleryuz gosterebılsek.onune sıcak yemegını koyup bıraz ıstırahat ettıkten sonra sıkayetımızı veya ıstedıklerımızı soylesek.eskıden annelerımız nınelerımız o kadar zorluga ragmen nekadar sabırlı ımısler.artık kadınlar da calısıyor ne guzel.ama kadın calısıyor dıye esıne karsı saygısını yıtırmemelı.gunumuz evlılıklerınde ne saygı var ne bırsey.saygı olmayınca sevgı debıtıyor bı zaman sonra.hersey karsılıklı anlaysa baglı.dılerım kımse bosanmaz ben ayrı bır ana babanın cocuguyum zorkukları da ne kadar kotu bılırım.rabbım hıcbır cocugu ana babasız bırakmasın...amİnnn
ay bugün kadının biri minibüste arkadaşına kızlar okumasın..boşanmalar arttı dedi ahanda böyle oldum :1shok:
ve ne acıdır ki bunu söleyen bir kadın ve yanındada üniversite okuyan kızı vardı..akannehir
oğlunun kahrını çekecek saftirik kız bulamamıştır ondandır o.:ecrin_bebek:
evet ezer de geçer de biçer de varmı diyeceğin teyze :ecrin_bebek: benim oğlum kompleks yapar demiyo da.
bu devirde kızlar bile(!) okuyo senin oğlun nie okumadı diyeydin :))
ya onun gibi çok var canım boşveeer. Allah hayırlı olanla karşılaştırsın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?