o zaman sormalısınız cesaret edip ; hiç değilse gerçekleri öğrenirsiniz...
Basligin provakatif oldugunu biliyorum,cevaplarda tam isabet olmus...
Insanlarin zaten 2 ay icinde biten evliliklerinin neden bittigini bilmedikleri haldeyken ,benim onlara neden bitti evliligin diye sormam yanlis olmazmi,zaten yapi itibariyle böyle birsey soramazdim :)
ben başlığa bakarak yorum yapmadım... başlık provakatif olabilir sence ; ben yazının içeriğinden hiç hoşnut değilim... ayrıca başlık hoş bir başlık o yüzden de kullanmak istedim... haklısın kolay bitiyor evlikler artık buna sonuna kadar katılıyorum ve böyle olmamalı da... ama lütfen içeriği sana mı ait ya da alıntı mı bilemiyorum ama bu yazıyı tekrar okumanı öneriyorum...
benim yazdıklarımdan da sadece bunu anlıyorsan amacın zaten provakatörlüktür...
o zaman aslını bilmediğin konularda bu kadar kesin ve keskin cümlelerle dolu bir başlık açman da pek uygun değil...
Tabiiki baslik hos degil ve kimsede hosnut olmamali ,yazi bana ait degil düzenleme yapip alinti yaptigim yeri belirttim ...yalniz baslik icin kesin ve keskin cümlesini kullanman cok güzel ...yazarin amacida o olsa gerekti...
Ben boşanmaların kolay hatta daha da kolaylaşmasından yanayım...
Gemi denizde ilerlemiyorsa iteklemenin anlamı yok..
Hayattaki tüm hastalıkların kaynağının üzüntü ve stres olduğuna inanırım..
Diyelim ki; Allahım saklasın evliliğiniz yolunda gitmiyor,çabalıyorsunuz,savaşıyorsunuz,sonunda belki de evliliğiniz düzene giriyor. Eeee o kadar sinir sahibi olduktan sonra ne eyleyeyim ben iyi kocayı? En güzel yaşlarım elin adamına yok göstermekle mi geçecek?:dilcikar:
Bence olmuyorsa bitirmek en güzeli..
Ben öyle Türk toplum kuralları,ahlak yapısı gibi masalları vb. masallara tokum.Mutlu olmak o kadar kolayken gözyaşı dökmek istemiyorum..:1closedeyes:
AŞK EVLİLİĞİ ZIRVASI değil boşanmanın nedenleri..
hayat modernleştikçe, teknoloji kolaylaştıkça malesef insanlar monotonlaşıyor..
dedelerimiz zamanında cepten chat, internetten chat siteleri yoktu.. siberalem, facebook vs gibi siteler yoktu..
dedelerimiz zamanında evli bir erkekle bir kadın birikte olduğu zaman aşağılanırdı o kadın ve erkek..
şimdi erkeğin yaşadığı ufak bir kaçamak oldu bu birliktelik..
toplum biraraya gelerek erkeği şekillendirdi..
bu erkek şeklini , modelini istemeyen kadın boşanıyor.. beğenen, kalsın ben böylede mutluyum diyen devam ediyor..
velhasıl; boşanmaların ½ 80 sebebi kadınların eşleri tarafından aldatılmasıdır, dayak yemesidir..
ben durduk yere ottan meseden ayrılan bir çift tanımadım hiç..
Eskıden gorucu usuluyle tanısıyorlar bu onemlı etken..
bırbırlerının huyunu suyunu bılmıyorlardı.
evlılıklerının ılk zamanları bırbırlerını tanımaya calısıyorlardı..bırbırlerını hatalarıyla sevıyorlardı..
acaba sevdikleri icin mi yoksa mecburiyetten mi evlilik devam ediyordu?
bence eskiden gorucu usulu ile evlenmis pek cok kadin aski, sevgiyi unutmustu, kavramlarinin arasinda yoktu bile
ki bunu pek cok yasli teyzeden duymusumdur, bunla evleneceksin dediler evlendik, okumuslugumu da yok, yurudu iste kor topal...
Mecburiyetten olanlarda çok tabiki ama
Bide eskiler başka erkek yada kadın tanımadıkları için kabullenmek daha kolay oluyordu
Benim rahmetli dedem çok huysuz ve ehli keyf bi adamdı
Anneanneme takılırdım nasıl çekiyorsun bu huysuz adamı diye
Başka adam tanımadım ki bana en iyisi deden geliyor kızım demişti
yani bence eskilerin evliliklerine ozenmek pek mantikli degil
simdi bosanmalar artti diye eskiden guzel evlilikler vardi demek degil ki
avukat hanımın yukarda yazdiklari cok dogru ayrica, eski yetistirilis tarzlari hala devam ettigi icin erkekler boyle, cocuk yetistirmek cok onemli, yani bu bosanmalarin ucu ailedeki terbiyeye uzaniyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?