Hadi burdan yak!!

Ya iste bir anlasam senelerdir böyleler.Neymis kv buna diyor nasil olsa döner gelir diye.Güya bu kendi kendine hic bisey olmamis gibi devam ediyor ama kaynim yok ortada gitti adam yani.Aman iste o daha degisik

Hayatta insan her zaman böyle tiplere denk geliyor. Eski konuları bilmediğim için saf yargısız yorum yapicam. Dediğine göre zaten onca garip insan var hayatında ekstra bu kadını dert edinme. Her zaman eşinin tutumunu ciddiye al böyle konularda. Esin pas vermiyosa bırak kendisi çalsın kendisi oynasın. Keyifle otur ve seyret

Calistigim icin ancak vakit buldum.Cogunu yeni okudum mesajlarin.Birincisi 24 saat ordamisiniz denmis hayir tabiki ama iste gelenler oluyor bozim yasitlarimiz bizi ariyorlar mesala sizde gelin diye .O yüzden .Hayir bazilari yazmis sen karisamazsin kadina gelir bilmem bisey .Pardonda ne isi var hergün hergün yabanci birinin.Ikincisi esim zaten öyle cocuklarini falsn getirip götürmedi ama bu kadin bir demiyor iki demiyor birde ne alaka niye esime söylüyor.Ben bundan rahatsiz oldum.Birde su var sanki kadinin hareketleri normal de benim rahatsiz olmam tuaf gelmis burdaki bazi yorumlsra göre söylüyorum.Peki siz o kadinin yerinde olsaniz o hareketleri yaparmiydiniz?Normalmi yani? Hic isim yok arkadasimin eski kv gecmis olsuna gidicem hergün.Allahaskina su yazdigim normsl ama benim rahatsiz olmam tuaf geldi öylemi?

Yok zaten esimde öyle bisey yok o da diyor ne alaka bu burda diye ki zaten eltimide sevmez .Ama iste ne bileyim korkuyor insan neler duyuyoruz neler görüyoruz.Zaman cok kötü

Boşananlar zaten sıraya giriyor bunun gibilerin kocalarını ele geçirmek için.
Bu kadar anlattigim yerden bunumu anlaadiniz.Pes gercekten.Tamam söyle anlatayim bilmiyorum evlimisiniz yedi kat yabanci bir kadinla esinizi ayni arabaya bindirip gönderirmisiniz ki esinize gelene kadar 10 tane araba olan bir ortam.Yada ne bileyim hic olmadi taksi cagirilir.Ama kadin niyeyse sizin esinizden rica ediyor .Kusura bakmayin da evet ben bundan rahatsiz olurum

Evli değilim 12 senedir yalnız anneyim. Siz ve sizin gibi insanların Boşanmış kadınlardan bahsederken BOŞANMIŞ / DUL gibi vurgulamalarından sıkıldım.
Burada sizin gibisinden bol miktarda var.
Boşanırken ayyyyyy nasıl yapsak da şu evlilerin kocasını ayartsak diye boşanmıyoruz.
Dimdik ayakta durup erkeğe kendimizi ezdirmemek, hayatımıza devam etmek için boşanıyoruz.

Size ve konunuza gelecek olursak da çözümü gayet basit gitmezsiniz olur biter.
Sizin olmayan bir eve kimin girip kimin giremeyeceğini siz tayin edemezsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…