Hadi burdan yak!!

valla bana kalsa eltininde ne işi var.
adam bırakmış gitmiş insanda biraz gurur olur.
Aman o daha degisik kocan yüzüne bakmiyor oldugun ortamda bile durmuyor bu hala anne baba .Kv güya bunlarin arasini yapicakmis diyordu burda durr gözünün önünde diye.Öff diyorum ya dengesiz iste adam gitmis baska hayat kurmus .Agzini acinca güya bu istemiyormus tekrar birlesmeyi.Ee ne isin var adam gideli 5 sene olmus

Sorma ya rahatsiz mi nedir?Amcanin karisi da diyor delimidir nedir diye?Hatta eltimin fesatliginida bildigi icin o da ogün kv dedi iste ne pesine takip getiriyor sunu diye.Ya aman diyorumya gecen gün basimiz agriyor diye eltimle ikisini mutfaga göndermis bu yenge bir girdim bana diyor delimidir nedir basimizi bekliyor diyor.Kaynima citlatmis bu yenge o da eltimden icin beni karistirmayin ne hali varsa görspn demis.

Kadını her fırsatta boz gitsin akrabalar da rahatsızmış zaten Allah ne verdiyse ver eline hakkını

Kadını her fırsatta boz gitsin akrabalar da rahatsızmış zaten Allah ne verdiyse ver eline hakkını
En bastada dedim ya sadece eltim ve kv memnun.Kv birsey derse eltim alinirmis gelmezmiste o hala onlarin arasini yaparim bu bahaneyle gibisibden düsünüyor.Yoksa gercekten abartmiyotum herkes diyor yani hergün hergün ne isi var diye.Birde artik ne amacla yapiyorsa esime ismiyle hitap etmeler falan .Bende bir olay cikmadan halledeyim diyorum yoksa eltim direkt iste kocasini kiskandida biseymi var da diye olmadik laf cikartir.Bekliyor zaten resmen araniyor böyle benim esim 10 küsür senedir konusmaz gelmis hals iste filani evine biraksana diye.Hasta ya yemin ederim

Kayninla küsse ne işi var orada boşandılar mi?
Anladım senin eltinin çekirdeği noksan canim aman dikkatli ol senin başını yakmaya gelmiş gibi tavrını net koy.
Eşinle de konuş elin kadınıyla samimi olmanı istemiyorum millet yanlış anlar filan de bari ay zor durum.

Küslükten ziyade ayri yasiyorlar söyle anlatayim kaynim baska biriyle yasiyor oldu bir 5-6 sene.Bosanmiyorda istemiyorum diyor güya eltim ama sürekli onun gittigi yerlwrde oluypr.O da is kv kaynima öbür kadindan icin asla kabul etmrm dedi.Ama ne zamana kadar diyecek.Bu eltimde anlamiyorum hala kv bizi birlestirecek diye dolasiyor pesinde.Türkcesi su benim huzurum yoksa kimsenin olmasin.

Aynen canım sizide kıskanıyor ve o kadını eşinle senin arani bozmak için getirdiği ortada asla lafını esirgeme eşine de altyan ver mesajı sakın muhatap olmasın.
Hatta kvye onlar geldiginde eşinle beraber başka yere filan gidin evde olmayın.

Hele sükür anlayan birisi cikti bende ayni seyi düsündüm.Esim zaten muhattap olmuyor ama kadin bir bahane bulup esimi cagiriyor falan.Bende simdilik bisey demedim esime zaten esim götürüp getirmez ki yürek yemis olmasi gerek.Bende ona caktirmadan olmadi caktiratak biseyler yapicam artik

Ya ne takiyorsunuz elin karisini. Akraba falan olsa hadi neyse diyicem ve susmanizi anlicam. Ama zaten artik aileden sayilmayan eltinin arkadasina laf edememek nedir??? Hayir ne alaka hergun orda? Ne alaka herkesin arabasi varken esinizden yarfim istemek? Ittirsin gitsin. Versene agzinin payini. Sen hayirdir kizim ne ayaksin hergun hergun burdasin? Deyiverceksin. Arkadasim gelme artik rahatsiz oluyoruz farkinda degil misin? Saydir iste laflari. Dis kapinin mandali olmus eltiden ne cekiniyorsun? Kv ni de sallama. Amaaann olan size olur sonra kimseye bisey olmaz. Say dök s.ttir et kadini. Okurken bana afakanlar basti.

Bazı kadınlar mutsuzluğunun acısını mutlu kadınlardan çıkarır eltin o hesap malesef eşine güveniyorsan az daha sabret gelip gitmeler azalır hasta için inşallah çabuk iyileşir de daha fazla muhatap olmazsınız.

Cekinmem asla .Ama orda simdi bisey olsa elti ve kv direkt esime anlaticak.Esimin bisey yapicagibdan degul bana.Sadece adamin aklina düsmesin diye ses etmwdim simdilik.Cünkü be yalan söyleyim kadinda güzel alimli bir kadin yoksa o senin dedigin en kolayi

Insallah ya inanirmisin zaten hicbiriyle görüsmüyorum mecburen ayni ortamda bulunmak iskence gibi resmen.Esimi güvenirim daha dogrusu hic birzaman aklima böyle birsey gelmedi .Ama ne bileyim bu sefer niyeyse sinir oldum .Bakalim daha ne olur ne biter

Ya ne dusecek esinin aklina? Bisey dusmez. O zaman sen de bi bahane bul. Kapi dinliyor, gizliden herkesi dinliyor falan de, ne bileyim uydur bisey. Ha buna bile gerek yok zaten. Hicbir baginiz yok, hergun size gelmesinin bir izahi olamaz. Iyi midir kotu müdür, hirli midir hirsiz midir. Bul bi bahane sepetle kadini. Deli midir o da. 1 haftadir esinden ayri kadin ne alaka sizinle icli disli. Insan boyle durumlarda ailsiyle gorusur onlardan destek alir. Bosanmak da kolay birsey degil hani.

Ya zaten öyle üzgün falan degilki bosandim diye acik acik diyor ben sepetledim evden diye.Hic valla .Birde komik olan eltimle topu topu bir seneye yakin tanisiyorlarmis.Orda sordu birisi iste yeni tasinmis onun yanina falan.Olmadi bakayim artik gelecekmi yine anladigi dilden konusurum zaten.

Ben de art niyetli buldum durumu.

sapla saman neden bu kadar birbirine girmiş durumda bence çok yanliş. Ben de esinden ayrilmiş bir insanim ama ortamlarda haddimi bilirim.Kimsenin kocasina ne emrivaki yaparim ne de ima ederim benim icin birsey yapsin diye.Kadinin aklinda henüz birşey olmayabilir eşine karşi fakat hareketleri çok rahat ve rahatsiz edici.hem neden bu kadar vicik vicik bir durum var ortada o da ayri bir sorunsal..

Vallahi iyiki eltim yok böyle bişeyle karşılaşsam sakin kalamazdım sanırım

Esinize ismi ile hitap ettiğinde pardon eşimle ayni yerde mi askerlik yaptiniz? De. Neden diye sorduğunda x diye sesleniyorsun. X bey demen lazım malum sizinle bir samimiyetliğimiz yok. Bir hanfendiye böyle davranmak yakışmaz de. Bunun üzerine çirkeflik yapamaz. Oraya bir daha gelemem korkusuna. Oyle eve birak filan dediğinde ben taksi cagrayim eşimle onemli işlerim var de :) Ama ben olsam hic uğraşmam tek yakalar sözlerim ile yerden yere vururum. Hatta yetmez ise cocuklarina tepkili olurum yani bir sekilde sert bir duvar örürüm.

Esinden ayrilan kadinlara neden yamyam muamelesi yapıyorsunuz?????? Sirf ismiyle cagirdi diye eşinizi elinizden alacağını mi düşündünuzzzz pesssss

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…