Nasil yani?Bu konu o kadar tanıdık geldiki..
Canım bende bugun bu konudan acmıstımNasil yani?
Sanırım sizin konuya benziyorBu konu o kadar tanıdık geldiki..
Canım bende bugun bu konudan acmıstım
Off simdi baktim seninki daha karisikCanım bende bugun bu konudan acmıstım
evet beni elestri yagmuruna tutan ustun zekali hatunlar burdan cagrılıyorsunuzSanırım sizin konuya benziyor
Esime güveniyorum kendimede güveniyorum ama bakin ilk defa böyle bir kurt düstü icime bu güne kadar asla esimden böyle bir süphem olmadi.Kendimede kiziyorum ama bir kac bakis yakaladim esimin cünkü anlatamam kadinin o her lafa atlamasi sürekli kendini gösterme cabasinda olmasi.Asla dedigim gibi benim esim yillarca gece kulubünde calisti kiskanmak aklimin ucuna bile gelmedi.Ama bilmiyorum bu sefer icim icimi yiyor niyeyseEşinize mi kendinize mi güvenmiyorsunuz? Kadının boşanmış olmasından size ne?
Kadının gelip gittiği ev de sizin olmadığına göre laf demeye hakkınız yok.Eşinize tek laf etmeyin,aklına karpuz kabuğu düşürmeyin.
Siz herkesten önce gelmişsinizevet beni elestri yagmuruna tutan ustun zekali hatunlar burdan cagrılıyorsunuz
Yani tuaf degilmi tamam gecmis olsuna gelinir falan ama kv kp yasli insanlar normalde selam sabah bile yoktur kadinin onlarla.Her gün her gün ailecek biz ve bu kadin abartmiyorum sabah geliyor millet gidebe kadarNoluyo bu millete yahu.
Evli adamlara başka kadınları yaklaştırmaya yakıştırmaya çalışmak ne,yeni moda mı?
Çüşş demek lazım.
Eşinize belli etmeyin.
Geri durun ortamlarından.
*önceki konuları filan bilmem,direkt yazdım.
Esime güveniyorum kendimede güveniyorum ama bakin ilk defa böyle bir kurt düstü icime bu güne kadar asla esimden böyle bir süphem olmadi.Kendimede kiziyorum ama bir kac bakis yakaladim esimin cünkü anlatamam kadinin o her lafa atlamasi sürekli kendini gösterme cabasinda olmasi.Asla dedigim gibi benim esim yillarca gece kulubünde calisti kiskanmak aklimin ucuna bile gelmedi.Ama bilmiyorum bu sefer icim icimi yiyor niyeyse
Mecbur gidiyoruz esimin amcasi yogun bakimda kp büyük oldugu icin herkes oraya gidiyor.Esimle bizde gidiyoruz pardon ama benim gitmem mi tuaf o kadinin hergün gelmesimi?e gitmeyin sürekli evinizde oturun.
Mecbur gidiyoruz esimin amcasi yogun bakimda kp büyük oldugu icin herkes oraya gidiyor.Esimle bizde gidiyoruz pardon ama benim gitmem mi tuaf o kadinin hergün gelmesimi?
Eltimin evi degil kp evi.Eltimle kontagim yon zaten gidip gelmeyiz .Mecbur hastamiz oldugu icin gelen giden olunca gitmemiz gerekir.Elinize gitmeyin o halde bir süre . Aynı apartmanda olsanızda her dakika birbirinize gitmek zorunda değilsiniz .
Çok mecbur kalırsanız yarım saat oturup kalkın . İşin ucu sizde biter herzaman .
İnsanlar biz izin verdiğimiz kadar bize yaklasabilir aslında .
Eşiniz için yapsın alsın getirsin götürsün dendiğinde cevabınızı esirgemeyin .
" Emrivaki yapmaya gerek yok çok istiyorsan kendin veya eşin götürsün "de ona ulu orta bizim işimiz var de çık .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?