- 19 Kasım 2013
- 18.759
- 33.844
- 798
Ve ayrıca gidip çocukları almak da sürekli hale gelmiş. Ben olsam istemezdim. İster fesatlık desinler ister kıskançlık, bunu herkesin yanında da dile getirir, onun işi var , eltime de senin kocan alsın derdim. Burda neler okuyoruz, hiçbir şeye olmaz dememek lazım.Eltinizin eşi yok mu?
Ondan rica etsin iyilik etmekse derdi,sizin eşiniz ne alaka?
Kıskançlık anlamında söylemiyorum ama niye dış kapının mandalının çocuğunu gidip alsın ki okuldan?
Kadın hasta olur,tabiki alınır ama annesi orda boş boş otururken eşinize düşmez yani çocuklarını okuldan almak.
Gece eşini göndersin yada kendi gitsin yardıma yada o saate kadar oturmasın,çocuğunun uyku saatinde gitsin evine.
Eski konularınızı bilemem ama bu konuda haklısınız.
Hiç taviz vermeyin.
Ya niyet ne olursa olsun geçtim ben. Benim çocuklarımı niye elin adamı alsın ki okuldan? Yada ben /eşim neden gidip merhaba merhabadan öteye geçmediğimiz birinin çocuklarını alalım okuldan? Ne alaka yani. Yolda birşey olsa çocuklara ne yapacağız? Zaruri bir durum olur hastalık,işten gec çıkma vs yardımcı olunur ama annesi kös kös otururken ne alaka?Ve ayrıca gidip çocukları almak da sürekli hale gelmiş. Ben olsam istemezdim. İster fesatlık desinler ister kıskançlık, bunu herkesin yanında da dile getirir, onun işi var , eltime de senin kocan alsın derdim. Burda neler okuyoruz, hiçbir şeye olmaz dememek lazım.
Ee kadına desene eşimin babasının yanında olması lazım gel seni ben bırakayım diye atmaca gibi olacan ha bu arda eşini de iyi takip et sonuçta iş eşinde bitiyorAsla belki sinire yazmis olabilirim eger öyle anladildiysam özürde dilerim.Benim belirtmemin sebebi arabam bozuldu beni cocuklarla eve birakabilurmisin demis esime ki esime gelene kadar eltimin arabasi var,benim var bize söylesin eger hani bir oda insan icinde esimi disari cagirip bunu söylemek nedir ?
Ya ev kp min.Kimsenin kimseyi de cagirdogi yok .Esim eltimle konusmaz bile .O kadinda eltimle her gün geliyorlar. Bu Eltimle kayinbiraderimleayri yasiyorlsr.O daha baska konu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?