• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

hadi erkekler aldatıyorda kadınlar neden araç oluyor

Herşey nefisde bitiyor. Erkekler daha zor sahip çıkıyor nefislerine ama kadınlar da karısı veya sevgilisi olduğunu bildiği bir adamla birlikteyse bunun pek çok sebebi olabiliyor. Geçmişinde yaşadığı bazı sorunlar, eğer kendisi aldatılmışsa bunu o da başkalarının yaşamasını isteyerek kendince mutlu olmak için ve kendisinin daha güzel daha çekici olduğunu diğer kızın gözüne soka soka göstermeye çalışarak '' Bak canım ben senden daha çekiciyim, nasıl da elinden aldım kaç yıllık kocanı.'' gibisinden kendince egosunu tatmin etmek maksatlı ve daha bir çok sebepleri olabilir her iki tarafın da... Ama bunların hiçbirisi onları haklı yapmaz...

Egosunu tatmin etmek isteyen bayanlar son zamanlarda çoğaldı gibi,sevgilimle kafede oturuyoruz 2 tane kız geldi karsımıza oturdu bir tanesi bakışlarını sevgilime dikti ama ne dikmek çevirmiyor bile kafasını,kızda alıcam sevgilini elinden havası vardı yani,ilk defa görüyoruz zaten,genişliğin bu kadarı pes :mymeka:

Egosunu tatmin etmek isteyen bayanlar son zamanlarda çoğaldı gibi,sevgilimle kafede oturuyoruz 2 tane kız geldi karsımıza oturdu bir tanesi bakışlarını sevgilime dikti ama ne dikmek çevirmiyor bile kafasını,kızda alıcam sevgilini elinden havası vardı yani,ilk defa görüyoruz zaten,genişliğin bu kadarı pes :mymeka:

Evet o tür yüzsüzlerden şimdi çok fazla var. Kimileri de artık bu dizilerdeki gibi iddiaya giriyorlar şunun sevgilisini elinden alırım, bunu manitasından ayırır kendime aşık ederim gibilerinden. Olay artık çocuk oyuncağı yapılmış ama ciddi boyutlara ulaşıyor bu yapılan toplumumuzda... Sonumuz hayır olsun ne dielim... :umursamaz:

eğer diğer kadının haberi yoksa bu sadece erkeğin ahlaksızlığıdır.
ama haberi olduğu halde 2. kadın olmayı kabul ediyorsa, bu bence 'bak başkasının olanı nasıl da aldım.' şeklindeki ego tatmininden başka bir şey değildir.
evli ya da sevgilisi olan erkekler bu düşüncedeki kadınlara daha cazip gelir genelde.

böyle tipler var gerçekten de.
'bak yanında sevgilisi var ama bana bakıyor.' havası yaratmaya çalışıyorlar kendilerince.
çok acizce ve sinir bozucu.
saçını başını yolasım geliyor böylelerinin.:oklava:

yok valla,yanında biri olupta bana bakan erkek olunca tepem atıyor,erkeklerden soğuyorum,hele mağazalrda hanım giyinme kabınınde,adam dışarda etrafı kesiyor,o yüzden hiç götürmeyın eşlerinizi,sevgiinizi,çok kötü bir ortam,komşu eşi yemeğe gitti,ağbi nerey baksa kafamı çevirip bakıyorum,nereye bakıyor dıye,karısı en son güldü,ama endüs sen evlenme,sana göre değil,ne yapcan bakıyolar demezmı,ağbim bile baksa fırçayı yer,kıskançlık değil,ama yanındakını aşağılama bence bu,yoksa bakmayla ne olur,

bilerek yapiyorsa akil mantik alicak gibi degil

bide bilmeyerek yapanlar var evli degilim hic evlenmedim diyen erkeklerde cok

Back
X