Belki beni sevmeyen vardır kizİşin o tarafı hiç aklıma gelmedi
Acaba etiketlediklerim arasında birbirini sevmeyen var mı?
@cundagg @Cok da Seyapmamak Lazim
@Blacksee55Lady Strawberry @MissCherryBlossom
Adana'dan sevgiler selamlar Eki Görüntüle 2057466
Yok ❤ :)Belki beni sevmeyen vardır kiz
Birkac hafta önce biyerde denk geldim birileri anlatıyordu, tesadüfen okumustum. Burayı onun açtığını farketmedim bile
bende tanimam etmem ama okadar cok seveni varki insan oldugune uzulmeden edemiyor onceden taniyip konusmak isterdim ..Birkac hafta önce biyerde denk geldim birileri anlatıyordu, tesadüfen okumustum. Burayı onun açtığını farketmedim bileAllah rahmet eylesin
Ne olmuş arkadaşa? Merak ettim. Mekanı cennet olsun.Birkac hafta önce biyerde denk geldim birileri anlatıyordu, tesadüfen okumustum. Burayı onun açtığını farketmedim bileAllah rahmet eylesin
Hastaymış galiba vefat etmiş. Kızkardeşi burda bir üyeye haber vermiş. Profilinde yazıyormu bilmiyorum, ben biyerde denk gelmiştim. Herkesin çok sevdiği biriymişNe olmuş arkadaşa? Merak ettim. Mekanı cennet olsun.
Mekanı cennet olsun. Allah yakınlarına sabırlar versin. Cevabın için teşekkür ederimHastaymış galiba vefat etmiş. Kızkardeşi burda bir üyeye haber vermiş. Profilinde yazıyormu bilmiyorum, ben biyerde denk gelmiştim. Herkesin çok sevdiği biriymiş
Aleykum selam balımCocoChanelmademoiselle ye selam olsun...
Ablalarin tatlisiii muuuuahhhh :*** ❤❤♡♡♡mahperi hatun tatlim benim :* cankusum :) aleykum selam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?