- 19 Ağustos 2017
- 6.479
- 39.403
- 548
- 34
Aleyküm selam:))
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aleyküm selam:))
Deme oyle benimgi ugrassan anlardin kiymetini iyi olmus valla cok sevindimEvet keje kaza oldu sonuç bu:) kimse spiral taktırmasın
Kuzum çok haklısın. Ne diyeyim Allah nasip etmisse oluyor demekki. Teşekkür ederim Selvi Boylum alyanaklım:-*Deme oyle benimgi ugrassan anlardin kiymetini iyi olmus valla cok sevindim![]()
Aleykumselam caniimSanada olsun selamlaaarrr guzelikkler mavisim![]()
Spiral den kökten vazgeçtimKuzum çok haklısın. Ne diyeyim Allah nasip etmisse oluyor demekki. Teşekkür ederim Selvi Boylum alyanaklım:-*
En iyi korunma yöntemini buldum ben canım. Eşimle kanka oldum oh mis ihtimal bile kalmıyor böylece. Yüzde yüz korunma yöntemi:) Spiral kesinlikle önermiyorum. Zira sonuç bu:)Spiral den kökten vazgeçtim![]()
3 taneden sonra asla taktirmamEn iyi korunma yöntemini buldum ben canım. Eşimle kanka oldum oh mis ihtimal bile kalmıyor böylece. Yüzde yüz korunma yöntemi:) Spiral kesinlikle önermiyorum. Zira sonuç bu:)
Aleyküm selam:) iyi akşamlar
Aleyküm selam:) iyi akşamlar
Benim de 3. Olacak bu kismetse. Bağlatırım tüplerimi artık. Allah olmayana isteyene versin. Hepimizin evlatlarini bağışlasın inşallah ♡3 taneden sonra asla taktirmam![]()
Amin inşallahBenim de 3. Olacak bu kismetse. Bağlatırım tüplerimi artık. Allah olmayana isteyene versin. Hepimizin evlatlarini bağışlasın inşallah ♡