Hadi gelin, hep birlikte yürüyelim!

niye erdoğanın başarısı hep gölgelenmeye çalışılıyor,ne yani ekmelettin değil adı hüsamettin olsaydı %52 alabilecek miydi....?
neden kimse "adam bana ters ama kendini sevdirmiş,güven sağlamış" diyemiyor....
akp kazanınca sürekli altında birşeyler aranıyor....kaybedince milli irade oluyor....
kusura bakmayın ama herkes sonucu kendine göre yorumluyor...

sonuç önemli.
bu partiye karşı yüzde 60. varmmı var.
bitti
bunu değiştiremezsin.:)
seviyorum sizin şu hayalleriniziii.. ahh şu hayalleriniz olmasaa... bende ne hayaller kuruyorumm ama olmuyorr.. akp mhp ile ortak olsun istiyorum.. hatta demirtaş çıksın bizim apo it... bir alakamız yoksun desinn..biz kürt halkının dertlerini meclise taşımaya geldik doğu bölgesini hep birlikte elele verip verimli hale getirelim demesini,,türk ,kürt lazı ermenisi kardeştir ve hep beraber ülkemizi kalkındıralım demesinii.. nekaa isterdimm ahhh bu hayallerr..

Haklısın da ölmesini dilemeyelim biz yinede
Mhp ' de değişim rüzgarları esmeli ve benim gözümde tek aday var :)

Birilerinin işine gelmiyor, birilerine iktidar koltuğunu hediye etmiyor diye Devlet Bahçeli'yi kimse aşağılayamaz.

Dün Oslo da beraber yürüdük biz bu yolarda şarkısını söyleyenler bugün demokratik terör ile koalisyon kurmalıdır. :Herkes orucu nerede tuttuysa iftarı orada yemelidir

hep bişilerin arkasına sığınmaa trafolara kediler girmeler elektrikler gitmeler ama bu seçimde çıt yok sorduğun zamanda cevap gene hazır çok dikkatliydik bu sefer hep bahaneler arkadaşlar istediği kadar oy kullansın gene geçemezdiii..

yüzde 60 mıııkim onlar ayoll biri enşure biri menşureye gidenlermii.
kakako sağ parti olarak düşündüğümüzde 100 de 50 oyu olmalıydı akp nin,ülkemizde sağ parti hep revaçtadır,gelgelelim kabullanen yok ama hataları oldu,oylar düştü,halk tek parti olmasın dedi,bende dahil..olsun tek parti ama dediğimizi yasadan geçiririz çoğunluk biziz tarzı olduğunda diğer oy vermeyen kısmın haklarına geçmiş oldukları için bu şekilde oldu

bu mesajının benim yorumumla ilgisini pek anlamadım. alakayı bulamadım ama olsun. yazmışsın artık . :)

oy hırsızlığından hüküm giyenler var ama elleri kırılasıcalar

bahçeli ölse de tahtı boşalsa başka türlü gideceği yok. yapıştı koltuğa yaa
ya bu kadar açık sözlü olmak zorunda mısın gülüm.....
senin işte bu yönünü seviyorum...
mhp li değilim ama akp hariç düşünebileceğim tek parti...ama herkes malum sebepten mhp den soğur durumda

cıks alamayacaktı. net:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…