Hadi gelin, hep birlikte yürüyelim!

hayalim yok benim isteğim başkanlık sistemi gelmesin,ben ne çözüme inandım,nede hdp olsa terörün biteceğine,pkk yı kabullenmekten başka çare bırakmadılar bize yalansa yalan de,neden bitmedi neden asılmadı apo yaz kakao,akp diyorsan onu savun sonuna dek biz yine arkadaşız

nerde be ne zaman..
bilek gücüyle alındı o oylar..
kötü olan şu,oy çalmayıda amaç için diorlar iyi amaç din partisi gelecek diye yapıyorlar,her ne sebeble olursa olsun ister imam hatip yapımı için ister akp için hırsızlık hırsızlıktır..baklava çalan çocukların günahı neydi,7 şer sene aldılar..en kısa sürede iyi amaç içinde hırsızlık yapanlar cezalarını almalı

akp yi savunmuyorum hayatım var olan bir hükümeti bu zamana kadar yaptığı yaptırımların iyi taraflarını savunuyorumm.. bu akp değilde bir başka partide olabilirdi ve unutma apo bize ecevit zamanında iade edildi.. hemen asılsaydı yaaa.

şimdi mitinglerde erdoğan a ip atan bahçeli nin milliyetçilik ruhu nere gitmişti acebağğğğğ

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…