- 30 Nisan 2014
- 5.237
- 3.955
- 168
kadesa gözünü kapat polemik e gircemay tövbe hahahaha :)
Hayır ölmesin de mantıklı olsun azıcık ya.
hı hı hatta aşure. böylemi konuşacağız kakao. :)ah be cicimm ne dedim biri enşure biri menşureee..
eee az önce yazdınn çoğu arkadaşım oy vermediler ekmelettine diye o yüzden tayyip cumhur başkanı oldu diyee.. yanlışmı gördümm..bu mesajının benim yorumumla ilgisini pek anlamadım. alakayı bulamadım ama olsun. yazmışsın artık . :)
hayalim yok benim isteğim başkanlık sistemi gelmesin,ben ne çözüme inandım,nede hdp olsa terörün biteceğine,pkk yı kabullenmekten başka çare bırakmadılar bize yalansa yalan de,neden bitmedi neden asılmadı apo yaz kakao,akp diyorsan onu savun sonuna dek biz yine arkadaşızseviyorum sizin şu hayalleriniziii.. ahh şu hayalleriniz olmasaa... bende ne hayaller kuruyorumm ama olmuyorr.. akp mhp ile ortak olsun istiyorum.. hatta demirtaş çıksın bizim apo it... bir alakamız yoksun desinn..biz kürt halkının dertlerini meclise taşımaya geldik doğu bölgesini hep birlikte elele verip verimli hale getirelim demesini,,türk ,kürt lazı ermenisi kardeştir ve hep beraber ülkemizi kalkındıralım demesinii.. nekaa isterdimm ahhh bu hayallerr..
ğru yolu buldun sonunda...net:)cıks alamayacaktı. net:)
bizde enşure ve menşure çok meşhurdur...yani iki zıt kutup demekk okyyy..hı hı hatta aşure. böylemi konuşacağız kakao. :)
Hahahaha :)kadesa gözünü kapat polemik e gircem
allah allah bismillah deyip sandık başında hile yapmışlar,hüküm giyenler var burada konusu açıldınerde be ne zaman..
bilek gücüyle alındı o oylar..
evet net. Alamayacaktı. ayrıca, doğru yolcu hiç olmadım. chpliydim ben:)do
ğru yolu buldun sonunda...net:)
biliyorum.bizde enşure ve menşure çok meşhurdur...yani iki zıt kutup demekk okyyy..
kötü olan şu,oy çalmayıda amaç için diorlar iyi amaç din partisi gelecek diye yapıyorlar,her ne sebeble olursa olsun ister imam hatip yapımı için ister akp için hırsızlık hırsızlıktır..baklava çalan çocukların günahı neydi,7 şer sene aldılar..en kısa sürede iyi amaç içinde hırsızlık yapanlar cezalarını almalınerde be ne zaman..
bilek gücüyle alındı o oylar..
akp yi savunmuyorum hayatım var olan bir hükümeti bu zamana kadar yaptığı yaptırımların iyi taraflarını savunuyorumm.. bu akp değilde bir başka partide olabilirdi ve unutma apo bize ecevit zamanında iade edildi.. hemen asılsaydı yaaa.hayalim yok benim isteğim başkanlık sistemi gelmesin,ben ne çözüme inandım,nede hdp olsa terörün biteceğine,pkk yı kabullenmekten başka çare bırakmadılar bize yalansa yalan de,neden bitmedi neden asılmadı apo yaz kakao,akp diyorsan onu savun sonuna dek biz yine arkadaşız
Hahahaha :)
tamam ben gittim
tamam istemedi amennaaa ve saygıı ama yüzde 40 oy almış tek partiyide kimse görmemezlikten gelemezz buda nettt..şunu artık kabul edin. halk tek başına akpyi iktidar görmek isttemedi. bunu kabullenin artık. ha bunada net:)
şimdi mitinglerde erdoğan a ip atan bahçeli nin milliyetçilik ruhu nere gitmişti acebağğğğğakp yi savunmuyorum hayatım var olan bir hükümeti bu zamana kadar yaptığı yaptırımların iyi taraflarını savunuyorumm.. bu akp değilde bir başka partide olabilirdi ve unutma apo bize ecevit zamanında iade edildi.. hemen asılsaydı yaaa.
ağzına hayra aç canım ....mune buralardamıı şu anda polemikmi yapıyoruzz valla cımbız sesi duyan varmıı..
işte seni bu yüzden seviyorum harbii açık ve netsinn ..bende mhp'liyim ama tahammülüm kalmadı artık bu bahçeli moruğuna
bak gülay ne yazmış orucu nerede tuttuysa iftarı orada yesinler,çözüm süreci diye sayın özcalanın yolu aşındırılırken yazıyorduk biz burada böyle daha rahat çözerler meclistedo
ğru yolu buldun sonunda...net:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?