- 26 Mayıs 2014
- 13.528
- 15.845
- 298
evet nerde ahh o bahçeliii.. yedi ömrümüü..şimdi mitinglerde erdoğan a ip atan bahçeli nin milliyetçilik ruhu nere gitmişti acebağğğğğ
owww kelime oyunu....evet net. Alamayacaktı. ayrıca, doğru yolcu hiç olmadım. chpliydim ben:)
canım tüm akpliler diyorki abdeye kafa tutuyoruz,biz daha öncesi için bunu diyen ne gördük ne duyduk,diğer partilerden,madem abd ye kafa tutuyoruz assaylardı apoyuakp yi savunmuyorum hayatım var olan bir hükümeti bu zamana kadar yaptığı yaptırımların iyi taraflarını savunuyorumm.. bu akp değilde bir başka partide olabilirdi ve unutma apo bize ecevit zamanında iade edildi.. hemen asılsaydı yaaa.
o baklava çocuklar acilen çıkartılmalıdırr onları oraya tıkanın dibine kibrit suyu tam bir safsataaa..kötü olan şu,oy çalmayıda amaç için diorlar iyi amaç din partisi gelecek diye yapıyorlar,her ne sebeble olursa olsun ister imam hatip yapımı için ister akp için hırsızlık hırsızlıktır..baklava çalan çocukların günahı neydi,7 şer sene aldılar..en kısa sürede iyi amaç içinde hırsızlık yapanlar cezalarını almalı
kim görüyorki buyursun kursun koalisyonu ya yarası olmayan yargıdan korkmaz zaten buyursunlar kim halka ihanet ettiyse,aç gözlülük yapıp haram yediyse yargılansıntamam istemedi amennaaa ve saygıı ama yüzde 40 oy almış tek partiyide kimse görmemezlikten gelemezz buda nettt..
Şu anki halimiz hep ayrı baş çekmekten unutmayalımBirilerinin işine gelmiyor, birilerine iktidar koltuğunu hediye etmiyor diye Devlet Bahçeli'yi kimse aşağılayamaz.
Dün Oslo da beraber yürüdük biz bu yolarda şarkısını söyleyenler bugün demokratik terör ile koalisyon kurmalıdır. :Herkes orucu nerede tuttuysa iftarı orada yemelidir
maalesef onlar aç ve fakirdi,arkasında önlerinde kimse yoktuo baklava çocuklar acilen çıkartılmalıdırr onları oraya tıkanın dibine kibrit suyu tam bir safsataaa..
yemek değil hayatımm yemek yapmakk çeşit, çeşittt
gülay ı göremiyorum benbak gülay ne yazmış orucu nerede tuttuysa iftarı orada yesinler,çözüm süreci diye sayın özcalanın yolu aşındırılırken yazıyorduk biz burada böyle daha rahat çözerler mecliste
canım istenilen yargıya gidilsin,4 bakan yargılansın artı başkanlık sistemi olmasın,Şu anki halimiz hep ayrı baş çekmekten unutmayalım
Birlik beraberlik tek şart..
teee şimdi ne sinirlendimm yokmu onları ve cezalarını tekrar gündeme getiren bir babayiğitt.. ulaaa bir baklava için ceza verilirmii..maalesef onlar aç ve fakirdi,arkasında önlerinde kimse yoktu
gülay kürt asıllı bir milliyetçidir,pkk olayı farklı pkk ülkeyi tehdit ediyor,doğuya zaten zar zor hizmet gidiyor halk cahil bırakılmış,kandırıyor pkk,pkk hala neden var bak bunu konuşalımgülay ı göremiyorum ben
çözüm süreci çok güzel bir adımdı suistmal edildi....
onların dağa çıkmalarının tek sebebi gülay ın düşüncesinde olan aşırı ırkçı insanlardır.....
doğu insanını hiçe sayamazsınız....
akp provakatörler olmadan gayet güzel yönetiyor bu süreci....
Kesinlikle bu ilk adım ve atılmaya başlandı kanaatindeyimcanım istenilen yargıya gidilsin,4 bakan yargılansın artı başkanlık sistemi olmasın,
ah tatlım benim sevıyorum senın şu saf temız hallerını..allah allah bismillah deyip sandık başında hile yapmışlar,hüküm giyenler var burada konusu açıldı
maalesef canım..bu ülkede oralara yolun düşmesin allah korusun sonun gelmiş demektir,yoksulsanteee şimdi ne sinirlendimm yokmu onları ve cezalarını tekrar gündeme getiren bir babayiğitt.. ulaaa bir baklava için ceza verilirmii..
inşallah canımKesinlikle bu ilk adım ve atılmaya başlandı kanaatşndeyim
Açılım ve idam
Bugün “açılım” hangi düşüncelerle savunuluyorsa, Ecevit hükümetince de aynı düşüncelerle idam edilmemişti.
Askerler de aynı düşüncelerle “asalım” dememişler, “Biz görüş belirtmiyoruz” demişlerdi!
MİT, Öcalan’ın asılmasının ters sonuçlar doğuracağını anlatan brifing vermişti.
Dönemin Adalet Bakanı Hikmet Sami Türk:
“Kesinlikle Öcalan bize ‘asmayacaksınız’ şartıyla teslim edilmedi. Üstelik o zaman ABD’nin yaptığı sadece Öcalan’ın Nairobi’de bulunduğu istihbaratını bize vermekti. O istihbarat üzerine bizim güvenlik timleri yakalayıp getirdiler...”
Asılmamasının hukuki sebepleri vardı, AİHM’nin tedbir kararı vardı, siyasi ve sosyolojik sebepleri vardı...
DSP, MHP ve ANAP’tan oluşan koalisyonda MHP idam için çok ısrar etmiş, fakat bu hukuki ve siyasi sebepler karşısında idam dosyasının Meclis’e sevk işlemini “erteleme” kararına imza atmış, sonra da Meclis’te MHP karşı çıktığı halde idam cezasını kaldıran kanun kabul edilmiştir.
Bugünkü Ak Parti’yi oluşturanlardan hiç kimse de o zaman Meclis kürsüsüne çıkıp “İdam edelim” diye konuşmamıştır![/QUOTE
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?