ama milliyetçi duyguları olan birine ırkçı derseniz bunu hazmedemeyebilir..ben orta yolu bulmanızı isterdim seninde kötü biri olmadığını biliyorumgüzelmiş beğendim de bunu paylaşmak için geçmişe yolculuk yapmak lazım bence.....
akp iktidarının yaptıkları inkar eden her kimse sözüne tamah etmem....
çorum u kim biliyordu yaa
ben buralara yapılanları biliyorum... buraların nasıl yaşanır hale geldiğini biliyorum kimse kusura bakmasın..
tsk edrim....ben zaten gülay ın mesajlarını görmüyorum.... eğer sıkıntı olduysa özür dilerim kendisinden....sıkıntı yok yaniama milliyetçi duyguları olan birine ırkçı derseniz bunu hazmedemeyebilir..ben orta yolu bulmanızı isterdim seninde kötü biri olmadığını biliyorum
anlaşmanıza sevindim senide seviyorumtsk edrim....ben zaten gülay ın mesajlarını görmüyorum.... eğer sıkıntı olduysa özür dilerim kendisinden....sıkıntı yok yani
tsk ederim canım bende senianlaşmanıza sevindimsenide seviyorum
ırkçı olmak bir düşüncedir...ben hakaret etmedim....
kürt halkını koruyup kollamanın yolu pkk nın silah bırakmasıyla gerçekleşir....çünkü doğunun en büyük sorunudur pkk.
yardım yatırım işine gelince akp den önce hakkariyi meyve adı sanıyorduk....adam havaalanı yaptı al sana yatırım ın kralı.....
obaaa. halay başı ley ley ley lem limi limi ley:)Sallasana sallasana mendiliniiii göndersene göndersene sevdiğimiii tey tey tey şapi şapi
Hadi bakalım var mı halay başı olmak isteyen, el ele tutuşmanıza ramak kaldı, az daha sonra gelip alırım halaycıları, oyalı mendil bulun halaybaşına lazım olacak
hatun kişi senin yazdıklarını görmüyorMUŞ! boşver alıntılama cevap bıle verme. Hakkariyi meyve adı bılıyormus benzetmeye bak. <Havaalanıyla adı duyulmuşMUŞ o şehrin.. vah benim garip anam..Şunu yaptı bunu yaptı. Ben cebimdeki paradan yaptırsam bu kadar hava atmam.
Bir de hiç kimse bana ırkçı diyemez. Haddiniz aşmayın
Dün Kürt sorunu var diyen RTE bugün neden Kürt sorunu yok diyor? Neden kıbleye dönüyor? Çünkü yanlış hesap Bağdat'tan döner.
Alt kimlik üst kimlik miş. Kimse sizden kimlik dilenmiyor. Bunları bilin.
ama cok tehdıt edıyosun sende canım.. sık kafamıza git , ne o öyle aba altından zopalar neym..Sallasana sallasana mendiliniiii göndersene göndersene sevdiğimiii tey tey tey şapi şapi
Hadi bakalım var mı halay başı olmak isteyen, el ele tutuşmanıza ramak kaldı, az daha sonra gelip alırım halaycıları, oyalı mendil bulun halaybaşına lazım olacak
manda yuva yapmış söğüt dalına Amman AmmanSallasana sallasana mendiliniiii göndersene göndersene sevdiğimiii tey tey tey şapi şapi
hiiiiiiç ısrar etme gelmem mapısa neym!!27.01 daha durun ne şarkılar dolanacak dilinize aaa lütfen tehdit yok alenen sıkacağımı beyan etmekteyim bilakis
Of offff seni kırda görmüşler, saçına tel örmüşler, yedi gün düşünmüşler, bana layık görmüşler, kaşların gözlerin Sözlerin ne güzell oh oh yandan
Of offfff
Telgrafın tellerine kuşlar mı konaaaarr, Herkes sevdiğine böyle mi yanaarr, Gel yanıma yanıma da yanı yanı başımaaa, Şu gençlikte neler geldi garip başımaaaa
adam bebek katili apoydu çözüm sürecinde sayın oldutamam sen canı gönülden inanıyorsun sürece,kürt halkının sorunu neden apo ile çözülüyor,halka baskı yapan apo ve yandaşları teröristki bunlar,doğuyu apğodanmı soracaz yani
gülay bende crpticle beraber yaklaşık 1 yıldır engelliydi...cryptic e haksızlık yaptığımı düşündüğümden açtım engeli...gülay hala engelli... onunla yaptığımız konuşmanın sonu ban a gidiyor çünkü....o nedenle ne alıntısını ne mesajını ne de beğenisini için bildirim alıyorum....hatun kişi senin yazdıklarını görmüyorMUŞ! boşver alıntılama cevap bıle verme. Hakkariyi meyve adı bılıyormus benzetmeye bak. <Havaalanıyla adı duyulmuşMUŞ o şehrin.. vah benim garip anam..
ama cok tehdıt edıyosun sende canım.. sık kafamıza git , ne o öyle aba altından zopalar neym..
bu arada o şarkıyıda dilime doladın aplam ya ne diim sana..
ben bikaç aydır forumdayım özellikle bu topikteyim gülay ırkçı değil milliyetçi peki neden çünkü büyük ortadoğu projesi eşbaşkanıyım diyen kişinin çözüm süreci adı altında ne kadar zarar verdiğini biliyor anlatmak istediği o.ben milli görüş kökenli bir aileden geliyorum ki ben bile çizgimi değiştirdimm milliyetçi oldum diyebilirim bu vatan gazete kuponlarıyla kazanılmadı
He annem he, öyle avutun kendinizi, aaa bak ben yokumBende kimse engelli değil ya engellediğim kişi hakkımda bişey yazar ve goremezsem çatlarim yeminle
acaba diyorum mune yi mi engellesem o zaman ban bildirim msji da atamaz bana hiç banlanmam
Abla valla laf sokmuyorum benHe annem he, öyle avutun kendinizi, aaa bak ben yokumhadi yokmuşum gibi laf sokmaya devam edenler etsin
Halaybaşı olamam arada biryere sıkışırımSallasana sallasana mendiliniiii göndersene göndersene sevdiğimiii tey tey tey şapi şapi
haklısın,çok güzel yazmışsınben bikaç aydır forumdayım özellikle bu topikteyim gülay ırkçı değil milliyetçi peki neden çünkü büyük ortadoğu projesi eşbaşkanıyım diyen kişinin çözüm süreci adı altında ne kadar zarar verdiğini biliyor anlatmak istediği o.ben milli görüş kökenli bir aileden geliyorum ki ben bile çizgimi değiştirdimm milliyetçi oldum diyebilirim bu vatan gazete kuponlarıyla kazanılmadı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?