hadi hanımlar hep beraber diyoruz:)) O BEBEK BURAYA GELECEK o kadar

hadi gazan mübarek ola şimdiden çifter çifter bebiş getirsin sana

hadi bakalim yarin buyuk gunnn...insalllh olacakk tatlimmm

hadi gazan mübarek ola şimdiden çifter çifter bebiş getirsin sana
ınsallahhh cnmmm ınsallah taa teke de razıyım ben zaten bı bucuk yumosum var sayılır ıkı cok zor
hadi bakalim yarin buyuk gunnn...insalllh olacakk tatlimmm
off sorma yaa bı enteresan içim dışım:18:bana dua edın nooolluuurrr olsun bu sefer

Kız varya aynı benim kafasın ha sen ben olsaydım aynı şeyi yapardımhatta bazen negatif olunca kırmızı kalem alıp yanındakinide ben çizmek istiyorum neyapalım hasret kaldık o görüntüye
kız hadi bakalım sabah ola hayır ola inş herşey dilediğin gibi olur canım ,ama neolur o süreçte stres ve çok heyecan yapma kendini bişeylerle oyala tamamı kız:))

ınsallahhh cnmmm ınsallah taa teke de razıyım ben zaten bı bucuk yumosum var sayılır ıkı cok zor

off sorma yaa bı enteresan içim dışım:18:bana dua edın nooolluuurrr olsun bu sefer

dualrim seninle tatlimmm sen raha oll stres falan yapmaaa

simdiden hayırlı olsun asılaman canım.saat kaçta asılaman??bebişe bir adım daha yaklasıyosun desene hadi hayırlısı bakalım

cok mutlu oldum o ıkı cızgıyı gorunce var yaa hemıde ıkı tane test aldım sırayla yaptımyapmıycam stres bu sefer ınsallah yaa salcam ıpını napayımelımden bısey gelmezki
dualrim seninle tatlimmm sen raha oll stres falan yapmaaa
smdı gayet rahatım aslında stres falan yapmıom sanki ama fazla nötrmüşüm gibim gelio:44 sıkıntı stresı muayeneye gıderken yaptıydım ben bol bol:26:yerlere düşe düşe gttım muayeneye

simdiden hayırlı olsun asılaman canım.saat kaçta asılaman??bebişe bir adım daha yaklasıyosun desene hadi hayırlısı bakalım
saol tatlımmm oglene dgru olcak aşılamam muhtemelen cnm esımden spermlerı bı temin edeyim de gerisi kolayyaklasıom dimi yaaaa gelsın artık oda off gına geldiidua et kız bnm ıcınn hamıslerın duası kabul olurmuş

olsun notr ol sen tatlimmm asilama olsunnn sakin agir bir is yapma dinlen bol bol...

İyiyim deryam benimmbana batıyolar bu ay her yerdensen nasılsın canım?doğum nezamandı kız:26:

iyi olmaya çalısıyorum.tansiyonum çıktı yine yaa biraz çekirdek yemiştim hemen 15 i gördüm yine:26::26:
doğum çarsamba günü nasipse..salı netleşecek kontrole gidicem de..

iyi olmaya çalısıyorum.tansiyonum çıktı yine yaa biraz çekirdek yemiştim hemen 15 i gördüm yine:26::26:
doğum çarsamba günü nasipse..salı netleşecek kontrole gidicem de..

Bak bak bide yine diyo yeme kız çekirdek falan yerleşceği kadar yerleşmiş okadarda değil yani kiki şunun şurasında çarşambaya ne kaldıki( şabanın dediği gibi)sonra yersin hadi hayırlısı deryam sağlıkla gelsin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…