cümleten hoşbulduk bebeklerimmıkı cızgı grdum ya testt havaya grdım cok fena kovalasın orkıdemmm keske kovalasalar da ben kovalıom sureklı işin kötüsü yakalayamıomda yarın aşılamam var kızlaaarrrr
he ne güzel dedin. yavru kuşum o zaman bekle mayısta da birlikte hamile kalalım . kız yok test yapmam da yarın bi ultrasona giderim baktırırım şu rahmimin derdi ne imiş
Git bakalım derdi neymişinşallah derdi bebiştir kör olmayasıca
tamam tatlim adam biliyor isteeee nokta atisi yapmis sana simdiye kadar yapmadigini yapmis adam eminnn
aman sen simdik test falan yaparsin bak sakin bu ay bekleyecen
ya sormabenimde gülmem bu sebeptendi zaten içimden dedimki he senin nokta atışını 2yıldır çok gördük ama demedim kızar huylanır surat asar diye kikikiki
yok kız söz bu ay test mest yok,
cümleten hoşbulduk bebeklerimmıkı cızgı grdum ya testt havaya grdım cok fena kovalasın orkıdemmm keske kovalasalar da ben kovalıom sureklı işin kötüsü yakalayamıomda yarın aşılamam var kızlaaarrrr
kiz iyiki dememissin tam isin uzerine iyi olmazdi yaniiihe ne güzel dedin. yavru kuşum o zaman bekle mayısta da birlikte hamile kalalım . kız yok test yapmam da yarın bi ultrasona giderim baktırırım şu rahmimin derdi ne imiş
Git bakalım derdi neymişinşallah derdi bebiştir kör olmayasıca
ya sormabenimde gülmem bu sebeptendi zaten içimden dedimki he senin nokta atışını 2yıldır çok gördük ama demedim kızar huylanır surat asar diye kikikiki
yok kız söz bu ay test mest yok,
evet yok bu ay test zamani gelince bak insalllh olacak kiz bu ayyy
kocam geldi diibime oturdu. yazdıklarıma bakıyo. ben kaçıyorum
ah bu kocalar neden boyle meerakli olurlarki sanki birsey var bazen beninki de soyle bir geliveriyor yanima kovaliyorummm
hadi gorusuruz tatlimmm
ınsallahhh cnmmm ınsallah taa teke de razıyım ben zaten bı bucuk yumosum var sayılır ıkı cok zorhadi gazan mübarek ola şimdidençifter çifter bebiş getirsin sana
off sorma yaa bı enteresan içim dışım:18:bana dua edın nooolluuurrr olsun bu seferhadi bakalim yarin buyuk gunnn...insalllh olacakk tatlimmm
ınsallahhh cnmmm ınsallah taa teke de razıyım ben zaten bı bucuk yumosum var sayılır ıkı cok zor
off sorma yaa bı enteresan içim dışım:18:bana dua edın nooolluuurrr olsun bu sefer
kocam geldi diibime oturdu. yazdıklarıma bakıyo. ben kaçıyorum
cok mutlu oldum o ıkı cızgıyı gorunce var yaa hemıde ıkı tane test aldım sırayla yaptımKız varya aynı benim kafasın ha senben olsaydım aynı şeyi yapardım hatta bazen negatif olunca kırmızı kalem alıp yanındakinide ben çizmek istiyorum neyapalım hasret kaldık o görüntüye
kız hadi bakalım sabah ola hayır ola inş herşey dilediğin gibi olur canım ,ama neolur o süreçte stres ve çok heyecan yapma kendini bişeylerle oyala tamamı kız:))
smdı gayet rahatım aslında stres falan yapmıom sanki ama fazla nötrmüşüm gibim gelio:44dualrim seninle tatlimmm sen raha oll stres falan yapmaaa
Nasılsın abicim iyimisin ?kikiki
saol tatlımmm oglene dgru olcak aşılamam muhtemelen cnm esımden spermlerı bı temin edeyim de gerisi kolaysimdiden hayırlı olsun asılaman canım.saat kaçta asılaman??bebişe bir adım daha yaklasıyosun desene hadi hayırlısı bakalım
cok mutlu oldum o ıkı cızgıyı gorunce var yaa hemıde ıkı tane test aldım sırayla yaptımyapmıycam stres bu sefer ınsallah yaa salcam ıpını napayımelımden bısey gelmezki
smdı gayet rahatım aslında stres falan yapmıom sanki ama fazla nötrmüşüm gibim gelio:44sıkıntı stresı muayeneye gıderken yaptıydım ben bol bol:26:yerlere düşe düşe gttım muayeneye
kızz kikiiii nörüyonn???ne var ne yok şekerim???
yok kızz kalkmam dahada yerimden yatcam hepolsun notr ol sen tatlimmm asilama olsunnn sakin agir bir is yapma dinlen bol bol...
İyiyim deryam benimmbana batıyolar bu ay her yerden sen nasılsın canım?doğum nezamandı kız:26:
abicim miii
kiz guldurdun beniiii
iyi olmaya çalısıyorum.tansiyonum çıktı yine yaa biraz çekirdek yemiştim hemen 15 i gördüm yine:26::26:
doğum çarsamba günü nasipse..salı netleşecek kontrole gidicem de..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?