Yok anam :97:ben demirbaş olarak devam edecembu sayfada öyle biride lazım sonuçta dini önce sen hamiş kal kiki,
henüz bat ta 9gün var bukadar erken başlamaz benim bildiğim,bu başka bişi olmalı ,ovu dan hemen 3günsonra başladı canım 2gün kayboluyor sonra tekrar ,anlamadım ben bu işten bişi ,belkide kafayı sıyırdım he ne dersin:111:kkili
sen nasılsin çiçeğim ,garibim gün sayıyorsun dimi hep ömrümüzden gidiyor valla yaa
iyidir kiki çiçeğiiimkikikikikiiiiiiiiiiiiiiiii
yok valla olmaz ikimiz demirbaş olarak ne güzel devam ediyorduk.
valla gün sayacağımda kırmızılar gelsin diye içtim 5 günlük hapı, 9 gün oldu kırmızılar piyasada yok:44:gelse de doğum kontrol hapına başlasam. valla bu gidişle benim tüp tedavisi mayısı bulacak. kız ne güzel olur bu ay sen hamiş olsan. valla göbekler atarım haaa
Ay keşke canım yabana ulaşılmaz bir hayal gibi geliyor artık orkide çiçeğim ya ,ben alıştım ya demirbaş olmaktan mazallah aniden görevimden olurum busefer iyice karışırım ben kiki
kız :26:senin bu kırmızılar gebelikten olmasın :26:yanii:26:nebilim Allah'ın taktiri sonuçta:26 rkide çiçeğim geç olsun güç olmasın ne olmuş yani Mayıs çok güzel bir ay bende Mayıs doğumluyum ,ayyy varya 2yıl önce Mayıs ayında başladıydık çalışmalara balık burcu olsun diye ,sanki hemen olcakmış gibi şimdi burç murçtanda geçtik namusuz hala yok
tatlim yaaa cok uzuldum simdiii....resimleri gordum insalllh oyle diiildir hem suan senin kanamanin olmasi lazim suan yok diyorsun keske acil de olsa bugun doktora gitseydin bebegin duruyorsa sana igne falan yaparlardi tutunmasi icin...benim yakinimda 3.ayi dolmasina yakin cok buyuk kanama gecirdi ve suan bebegi gayet saglikli...bizi habersiz birakma...nasılsınız kızlar napıyosunuz?
ben çok kötüyüm
bebeğimi kaybettim büyük ihtimalle
dün akşam kanama başladı acile gitttik betda düşme yoktu artış vardı amaa kanama devam etti ve bu sabahda bi parça geldi çok farklıydı o yüzden benm hamişliğim kısa sürdü
Rabbim tüm hamiş arkadaşlarımızı ve bebişlerini korusun inşallah
Nasılsınız??
benim batmalar sağlı sollu hergün değiserek devam etmekte ,ve ilk defa bu batma olayını yaşıyorum,,baktım araştırdım kist durumu oluncada batmalar yaşanıyormuş umarım öyle değildir:18::18: bügünde akşam yemeğinden sonra biraz baş dönmem oldu ,şimdi bütün bunları benmi uyduruyorum acaba:26iskolojık mi ki:26:ama resmen oluyo yani,kesinlikle ümitlenmekte istemiyorum Allah hayıra çevirsin ya
eşim de gülüyor, kesin sen korunurken hamile kalmışsındır diyeimkansız değil tabi Allah'a ama ne bileyim ben olmadığını düşünüyorum. kız ben de 2 yıl önce mart gibi başlamıştım çalışmalara. bak başladığım yerdeyim ben de
eşim de gülüyor, kesin sen korunurken hamile kalmışsındır diyeimkansız değil tabi Allah'a ama ne bileyim ben olmadığını düşünüyorum. kız ben de 2 yıl önce mart gibi başlamıştım çalışmalara. bak başladığım yerdeyim ben de
tatlim insalllh kist falan diiildir de bebektir o batmalarin sebebiii...
huhuuuuu ana aday adayı geldiii
Bi test yap desem:26:dinlermisin beniyap yap yap
hmm zaman olarak aramızda 2ay varmış bak ne güzel diğerleri hamişlikleri beraber sayıyorlar benle sende zaman konusunda arkadaşız yanlız değilsin gülümben seni yanlız bırakmam aşkımmm ayyy ne güldüm ha benim delirme vakitlerim geldi :111::111:kikikikikiiiii
kiz ne guzelluryaaa sen hamile kalsan simdikkk belkim olur kiz cok mu iyi korundunn:)))
en kisa zamanda gelecek canim bebisin ben inaniyorum
inşallah ta nerde o günler be yaseminciğin ben ümitsizim ama eşim ilk defa bu ay ümitli şaşkın:111:hatta 14günü çarpışırken he bu sefer oldu diyerek kalktı çok güldüm çok
bugun cok su ictim yine bana bu gece uyku yok wc ye gitmekten
bugun cok su ictim yine bana bu gece uyku yok wc ye gitmekten
inşallah ta nerde o günler be yaseminciğin ben ümitsizim ama eşim ilk defa bu ay ümitli şaşkın:111:hatta 14günü çarpışırken he bu sefer oldu diyerek kalktı çok güldüm çok
Su iç canım su iyidir çok içmelisin zaten ,bak doktor rümüşüde demiş bol su iç diye:44:ki
ahh bir de su wc olayi omasa cok iyi olacak her aksam bir kere daha fazla kalkip gidiyorum wc ye uykum bolunuyor surekli...bakalim nereye kadar gidecekk
o zaman oldu bu işhadi bakalım belli olsun halay başı olacam. belli olana kadar benim için hamilesin artık
kiz bu gider simdik yarin test falan yaparrr...
hos geldin kiz nasilsinnnn?
hoş geldin yasooo. yerim seni ana aday adayıikizler kovalasın seni
cümleten hoşbulduk bebeklerimmSu iç canım su iyidir çok içmelisin zaten ,bak doktor rümüşüde demiş bol su iç diye:44:ki
Hoşgeldin anaların anasınasılsın ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?