hadi hanımlar hep beraber diyoruz:)) O BEBEK BURAYA GELECEK o kadar

iyidir kiki çiçeğiiimkikikikikiiiiiiiiiiiiiiiii

yok valla olmaz ikimiz demirbaş olarak ne güzel devam ediyorduk.
valla gün sayacağım da; kırmızılar gelsin diye içtim 5 günlük hapı, 9 gün oldu kırmızılar piyasada yok:44:gelse de doğum kontrol hapına başlasam. valla bu gidişle benim tüp tedavisi mayısı bulacak. kız ne güzel olur bu ay sen hamiş olsan. valla göbekler atarım haaa

Son düzenleme:

Ay keşke canım ya bana ulaşılmaz bir hayal gibi geliyor artık orkide çiçeğim ya ,ben alıştım ya demirbaş olmaktan mazallah aniden görevimden olurum busefer iyice karışırım ben kiki
kız :26:senin bu kırmızılar gebelikten olmasın :26:yanii:26:nebilim Allah'ın taktiri sonuçta:26rkide çiçeğim geç olsun güç olmasın ne olmuş yani Mayıs çok güzel bir ay bende Mayıs doğumluyum ,ayyy varya 2yıl önce Mayıs ayında başladıydık çalışmalara balık burcu olsun diye :104::104:,sanki hemen olcakmış gibişimdi burç :104:murçtanda geçtik namusuz hala yok:104:

Son düzenleme:

eşim de gülüyor, kesin sen korunurken hamile kalmışsındır diyeimkansız değil tabi Allah'a ama ne bileyim ben olmadığını düşünüyorum. kız ben de 2 yıl önce mart gibi başlamıştım çalışmalara. bak başladığım yerdeyim ben de

tatlim yaaa cok uzuldum simdiii....resimleri gordum insalllh oyle diiildir hem suan senin kanamanin olmasi lazim suan yok diyorsun keske acil de olsa bugun doktora gitseydin bebegin duruyorsa sana igne falan yaparlardi tutunmasi icin...benim yakinimda 3.ayi dolmasina yakin cok buyuk kanama gecirdi ve suan bebegi gayet saglikli...bizi habersiz birakma...

tatlim insalllh kist falan diiildir de bebektir o batmalarin sebebiii...

Bi test yap desem:26:dinlermisin beni yap yap yap
hmm zaman olarak aramızda 2ay varmış bak ne güzel diğerleri hamişlikleri beraber sayıyorlar benle sende zaman konusunda arkadaşız yanlız değilsin gülüm ben seni yanlız bırakmam aşkımmmayyy ne güldüm ha benim delirme vakitlerim geldi :111::111:kikikikikiiiii

Son düzenleme:

kiz ne guzelluryaaa sen hamile kalsan simdikkk belkim olur kiz cok mu iyi korundunn:)))
en kisa zamanda gelecek canim bebisin ben inaniyorum

tatlim insalllh kist falan diiildir de bebektir o batmalarin sebebiii...

inşallah ta nerde o günler be yaseminciğin ben ümitsizim ama eşim ilk defa bu ay ümitli şaşkın:111:hatta 14günü çarpışırken he bu sefer oldu diyerek kalktı çok güldüm çok

he ne güzel dedin. yavru kuşum o zaman bekle mayısta da birlikte hamile kalalım. kız yok test yapmam da yarın bi ultrasona giderim baktırırım şu rahmimin derdi ne imiş
kiz ne guzelluryaaa sen hamile kalsan simdikkk belkim olur kiz cok mu iyi korundunn:)))
en kisa zamanda gelecek canim bebisin ben inaniyorum

he vallla ben çok iyi korunduğumu düşünüyorum amayakında olur inşallah

inşallah ta nerde o günler be yaseminciğin ben ümitsizim ama eşim ilk defa bu ay ümitli şaşkın:111:hatta 14günü çarpışırken he bu sefer oldu diyerek kalktı çok güldüm çok

tamam tatlim adam biliyor isteeee nokta atisi yapmis sana simdiye kadar yapmadigini yapmis adam eminnn
aman sen simdik test falan yaparsin bak sakin bu ay bekleyecen

o zaman oldu bu iş hadi bakalım belli olsun halay başı olacam. belli olana kadar benim için hamilesin artık

hos geldin kiz nasilsinnnn?

hoş geldin yasooo. yerim seni ana aday adayıikizler kovalasın seni

Su iç canım su iyidir çok içmelisin zaten ,bak doktor rümüşüde demiş bol su iç diye:44:ki

Hoşgeldin anaların anası nasılsın ?
cümleten hoşbulduk bebeklerimmıkı cızgı grdum ya testt havaya grdım cok fenakovalasın orkıdemmm keske kovalasalar da ben kovalıom sureklıişin kötüsü yakalayamıomdayarın aşılamam var kızlaaarrrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…