hadi hanımlar hep beraber diyoruz:)) O BEBEK BURAYA GELECEK o kadar

nasılsınız kızlar napıyosunuz?
ben çok kötüyüm
bebeğimi kaybettim büyük ihtimalle
dün akşam kanama başladı acile gitttik betda düşme yoktu artış vardı amaa kanama devam etti ve bu sabahda bi parça geldi çok farklıydı o yüzden benm hamişliğim kısa sürdü
Rabbim tüm hamiş arkadaşlarımızı ve bebişlerini korusun inşallah

Ayy girer girmez habere bak yaa çok üzüldüm,
ama sanırım kesin bişi yok dimi sen öyle olduğunu düşünüyorsun hemen sabah erken doktora gitsen canım:26:

Canım düşük başlayınca betan düşmeli bende öyle olmuştu, yerleşme kanaması olmasın dinlenmeye devam et ve sabah doktoruna git bence

Ayy girer girmez habere bak yaa çok üzüldüm,
ama sanırım kesin bişi yok dimi sen öyle olduğunu düşünüyorsun hemen sabah erken doktora gitsen canım:26:

kendi doktoruma gitcem canım sabah acile gitmek istemedim
gelen parçayı görsen sende öyle düşünürdün resim nasıl ekleniyo bilmiyorum ekleyecektim aslında göstermek için size

Nasılsınız??
benim batmalar sağlı sollu hergün değiserek devam etmekte ,ve ilk defa bu batma olayını yaşıyorum,,baktım araştırdım kist durumu oluncada batmalar yaşanıyormuş umarım öyle değildir:18::18: bügünde akşam yemeğinden sonra biraz baş dönmem oldu ,şimdi bütün bunları benmi uyduruyorum acaba:26iskolojık mi ki:26:ama resmen oluyo yani,kesinlikle ümitlenmekte istemiyorum Allah hayıra çevirsin ya

Canım düşük başlayınca betan düşmeli bende öyle olmuştu, yerleşme kanaması olmasın dinlenmeye devam et ve sabah doktoruna git bence

resim nasıl ekleniyo söyleyin bana da göstereyim size o zaman sizde benim gibi düşünürsünüz bat geçeli 20 gün oldu yerleşme kanaması olamaz ki

kendi doktoruma gitcem canım sabah acile gitmek istemedim
gelen parçayı görsen sende öyle düşünürdün resim nasıl ekleniyo bilmiyorum ekleyecektim aslında göstermek için size

İyi edersin canım git hemen ,çok üzüldüm ne diyeceğimi bilemiyorum ,Allah kimseye yaşatmasın o durumu umarım Allah tan ki hala bebişin seninledir canım

resim nasıl ekleniyo söyleyin bana da göstereyim size o zaman sizde benim gibi düşünürsünüz bat geçeli 20 gün oldu yerleşme kanaması olamaz ki
Bat geçeli 20 gün olsada değerin düşüktü senin kesen yeni oluşuyo tatlım 1000 oldu mu değerin bence tabiki yerleşme olabilir eğer betan düşmediyse , ben diğer hamilelikte kanamam başladıktan sonra kana baktırdığımda düşmüştü ama ertesi gün baktırmıştım ,

İyi edersin canım git hemen ,çok üzüldüm ne diyeceğimi bilemiyorum ,Allah kimseye yaşatmasın o durumu umarım Allah tan ki hala bebişin seninledir canım

gitcem canım gitcem bende çok üzüldüm ama yapacak bişey yok Rabbim herşeyin iyisini bilir ne diyelim. eşim ekmek almaya gitmişti sabah geldiğinde ağlayarak açtım kapıyı ne oldu falan dedi sarıldım ona bebeğimiz gitti dedim odaya geçtim elindekileri bırakıp koşarak yanıma geldi yatağıın üstünde parçayı görünce o an kafasını çevirdi hemen bakamadı sarıldı bana ağlama ne olur dedi o an hepten koptum delirdiimmm

cuma günü 727 olmuştu dün gecede 830 olmuş beta :44:

canım?? hayırdır geçmiş olsunn
ne oldu böyle yaaa
ağrısız sızısız mı??
peki kanama devam ediyormu?
son bhcg kaç çıkmıştı?
ayrıca parçanın resmini eklemek istedin sanırım.
bu mesaj yazdeıgımız yerde üstte ağaç resmi var çerçeve içinde..
onu tıkla dosyayı seç tıkla canım
inşallah bebişin halen seninledir.
inan okudum şok oldum

bakın kızlarr yanlış mı düşünüyorumm

Eklentiler

• $IMAG0039.webp
    7,3 KB · Görüntüleme: 32

Çok geçmiş olsun canım ,Allah sabır versin

tubiloshhuumm canım benim ya hiç sorma en son beta dün gece 830 çıktı işte acilde ağrım sadece adet ağrısı gibi oldu hafifce anlamadım bende hiç bişe çok üzgünüm kanama da parçadan sonra leke gibi var sadece

Son düzenleme:

ah canım benim çok geçmiş olsun ama ağrısız sızısız nasıl düşük olur bilmiyorum.
7 düşük yapmış biri olarak söylemeliyim ki kanama çok olmuştu bende. agrı da öyle.
hele ki bir düşüğümde hcg 840 a çıkmıştı. o düşüğüm çok zor geçmişti.aşırı agrılı yani..
ama bu şekil parça düşürüp bebeğini kaybetmeyenler de olabiliyor.
sen en garantilisi yarın sabah bir dr una git.
inşallah bebişin halen seninledir.

yemin ederim içim çook kötü oldu. kaldıramadım o düşen parçaları görünce, çook kötü oldum inşallah yanılıyoruzdur. en doğrusunu yarın doktorun söyler.

canım inşallah bu sefer tutturmuşunuzdur

[QUOTE
canım inşallah bu sefer tutturmuşunuzdur[/QUOTE]

Yok anam :97:ben demirbaş olarak devam edecem bu sayfada öyle biride lazım sonuçta dini önce sen hamiş kal kiki,
henüz bat ta 9gün var bukadar erken başlamaz benim bildiğim,bu başka bişi olmalı ,ovu dan hemen 3günsonra başladı canım 2gün kayboluyor sonra tekrar ,anlamadım ben bu işten bişi ,belkide kafayı sıyırdım he ne dersin:111:kkili
sen nasılsin çiçeğim ,garibim gün sayıyorsun dimi hep ömrümüzden gidiyor valla yaa

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…