hadi hanımlar hep beraber diyoruz:)) O BEBEK BURAYA GELECEK o kadar

ohhh ne guzel sen en azindan kafani dagitmissin...ben butun gun evdeydim cok darlandim
olsun canim circir ol varsin kabiz olmaktan iyidir en azindan...ben de cok su iciyorrum sonra wcden beri gelemiyorum...
babam iyi bakalim simdilik 6 aylik bir bekleyisimiz var sonra amelliyat olacak gerek gorurlerse doktorlar.

inşallah hep iyi olur.doğru diyon kabız olmakta zor.bizim derya fıldır fıldır geziyor doğuma 2 gün kalmış sen niey gezmiyon

inşallah hep iyi olur.doğru diyon kabız olmakta zor.bizim derya fıldır fıldır geziyor doğuma 2 gün kalmış sen niey gezmiyon

aminnnn....ne bilimmm ya hava da yagisliydi cikmadim ciksam ne yapacam dedim...zaten hamile kaldigimdan beri dogru duzgun gezmiyom ben ilk baslarda korkudan cikamadim evden birsey olr diye simdide pinekleyip duruyorum iste...

aminnnn....ne bilimmm ya hava da yagisliydi cikmadim ciksam ne yapacam dedim...zaten hamile kaldigimdan beri dogru duzgun gezmiyom ben ilk baslarda korkudan cikamadim evden birsey olr diye simdide pinekleyip duruyorum iste...
canım yürüyüş yapmaya çalışsan ya doğumu kolaylaştırırmış ben 3 ayımı bitirmeyi bekilyorum
senin kedi duruyor mu evde???

duruyor kedimde hamile kafasına göre takıloyr benimle muhattap olmuyor artık yemeğin iyoyr yatağında yatıyor keyif ona göre hamilelğide iyi geciyor sıkınıtısı yok

evet canim iyi oluyormus ben de baslayacam yuruyuse havalar az daha duzelsin soyle sahile inip inip yaparim artik yuruyusumu...

ohhhhh ne guzelll ikinizde hamilesiniz hiiiiiii???aman sen cok yaklasma kedine yine de tuyu falan kacar agzina iyi olmaz sonra...uzaktan sev...

kizlar ben kactim gorusuruzzzz..........

yok anam ne sevmesi burnumda tutüyor önceden mıncık mıncık yapıyordum.oda sağolsun yaklaşmıyor zaten hissediyor galiba.güle güle cano iyi bak kendine

:26::26::26:cumartesi olsa da rahatlasam birazzz....

tatlim hayirli olsun adama simsiki yapisss bu haftaaayarin falan senin agrin olur anlarsin zaten catladigini ben oldugum zaman genelde 38 saaat sonra agrim oluyorduu...
inşallah balım bırakmıycam peşindeyim ama gün aşırı daha iyi sanırımmm :)

Kız cadı valla bende bilmiyorum iş sövmeye geldimi türkçem düzeliyor ilham geliyor o vakithelekide sana sövüncene hikmetse artık

sen çalışmalara nezaman başlıcan kız :44:

Dualarım seninle aşkım benim bugün tekrar yumoş lara bakar herhalde işlem başlamadan dimi??bence diğer yumoşta olgunlaşmıştır
bakmadı kuzum yaa karambole yaptı herif gıcık oldum çok

tatlim insalllh hayirli haberlerle gelirsin dualrim seninle

Canim gule gule git hayirli haberlerle gelirsin insallah

ınsallah buyumustur cnm da bılmıomki bende
yasemin kıçını devirmiş yatıyormuş suyu bilem ayağına gelirmiş
yeşalp ne durumda onu biliyorumda yazsam doğıru olurmu onu karar veremedim belki kendi yazmak ister diye düşünüyrum
ayy rümüüüşş ne guzel anlatmıssın halimicidden devırıp yattım meyvem,suyum hep ayagıma geldi
Neoldu kızlar iyi geçmişmi aşılaması:26:çaktırmadan silkelenecekti ne etti acep:26:
kuzum yaa cok acıdı aşılama yapılırkeennn ııce sızladı ağlıycaktımbı ara sılkelenmeyı düşündüm dee o çatala yatırdı adam beni korkusundangeçen muayenede sedyeyle beraber düşünce benimde o çatalda silkelenmeye bi tarafım yemedi açıkçasısürekli dua okudum bnde ama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…