ben şükür iyiyim uyandım yatağımı topladım evden çıktım halen de evde deilim eşimin işyerindeyim sıkıntımı anlattıkca rahatladım sanırsam.cırcır olmuşum dün suyu fazla ictim ya tabi vucud alışkın değil afalladı ne yapcağını şaşırdıbaban nasıl iiyimi
ohhh ne guzel sen en azindan kafani dagitmissin...ben butun gun evdeydim cok darlandim
olsun canim circir ol varsin kabiz olmaktan iyidir en azindan...ben de cok su iciyorrum sonra wcden beri gelemiyorum...
babam iyi bakalim simdilik 6 aylik bir bekleyisimiz var sonra amelliyat olacak gerek gorurlerse doktorlar.
inşallah hep iyi olur.doğru diyon kabız olmakta zor.bizim derya fıldır fıldır geziyor doğuma 2 gün kalmış sen niey gezmiyon
canım yürüyüş yapmaya çalışsan ya doğumu kolaylaştırırmış ben 3 ayımı bitirmeyi bekilyorumaminnnn....ne bilimmm ya hava da yagisliydi cikmadim ciksam ne yapacam dedim...zaten hamile kaldigimdan beri dogru duzgun gezmiyom ben ilk baslarda korkudan cikamadim evden birsey olr diye simdide pinekleyip duruyorum iste...
senin kedi duruyor mu evde???
canım yürüyüş yapmaya çalışsan ya doğumu kolaylaştırırmış ben 3 ayımı bitirmeyi bekilyorum
duruyor kedimde hamilekafasına göre takıloyr benimle muhattap olmuyor artık yemeğin iyoyr yatağında yatıyor keyif ona göre hamilelğide iyi geciyor sıkınıtısı yok
evet canim iyi oluyormus ben de baslayacam yuruyuse havalar az daha duzelsin soyle sahile inip inip yaparim artik yuruyusumu...
ohhhhh ne guzelll ikinizde hamilesiniz hiiiiiii???aman sen cok yaklasma kedine yine de tuyu falan kacar agzina iyi olmaz sonra...uzaktan sev...
kizlar ben kactim gorusuruzzzz..........
inşallah balım bırakmıycam peşindeyim:26::26::26:cumartesi olsa da rahatlasam birazzz....
tatlim hayirli olsun adama simsiki yapisss bu haftaaayarin falan senin agrin olur anlarsin zaten catladigini ben oldugum zaman genelde 38 saaat sonra agrim oluyorduu...
iyiyim balııııım iyiyimorkide iyimisin canım ya üff yazmayaydım keşke
anaaa orkidem bak kedisi bile hamile kalmis benle sen mayisi iple çekmekte duralım
kız rümüş senin bu zilli kedi kimden hamiş kaldınasıl kaldı sat tarıhı nezamandı biraz tüyo versin
kızlar kimse yokmuuu gelinde iki lafın belini kıralım :)
kımse olmayınca cıkmıstım aaay karpuuuzz muuuuuuKarpus da getirmiştim yanımda keseriz diye ama gitmişin hemencikkiki
bakmadı kuzum yaa karambole yaptı herif gıcık oldum çokDualarım seninle aşkım benimbugün tekrar yumoş lara bakar herhalde işlem başlamadan dimi??bence diğer yumoşta olgunlaşmıştır
tatlim insalllh hayirli haberlerle gelirsin dualrim seninle
Canim gule gule git hayirli haberlerle gelirsin insallah
ınsallah buyumustur cnm da bılmıomki bendeheyecandan dimikız gelsin şu çarşamba yoksa hepimiz doğuracaz burda
kıyamam sana yaaa hamişlik seni duygusallaştırmış, fotodan ben de çok etkilendim ama inşallah yanılıyoruzdur, yesalp ne zaman gelecek:44::44::44:
kiki sataşmaya gelince hiç zorlanmıyon amaa
etmez miiyiz canım benim,inşallah diğer yumurtan da büyümüştür.
ayy rümüüüşş ne guzel anlatmıssın halimiyasemin kıçını devirmiş yatıyormuş suyu bilem ayağına gelirmiş
yeşalp ne durumda onu biliyorumda yazsam doğıru olurmu onu karar veremedim belki kendi yazmak ister diye düşünüyrum
kuzum yaa cok acıdı aşılama yapılırkeennn ııce sızladı ağlıycaktımNeoldu kızlar iyi geçmişmi aşılaması:26:çaktırmadan silkelenecekti ne etti acep:26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?