hadi hanımlar hep beraber diyoruz:)) O BEBEK BURAYA GELECEK o kadar

kızlar bi de yasmnn aşılama yapıldı ya adet agrısı gibi agrısı oluyomus normal idir ???

Kızlaaar ben geldimm çatlatma iğnemi oldum koldan yumoşlarım küçük ama 1 tanesi büyük 17mm dedi doktorum yarından itibaren gün aşırı ilişki dedi inşallah olacak heyecan dorukta..

kızlar bi de yasmnn aşılama yapıldı ya adet agrısı gibi agrısı oluyomus normal idir ???

adamın peşini bırakma bu haftaa
ağrıların olması gayet normal bi sorun yok yani merak etmesin(2 asılama geçirmiş biri olarak)

nazlına gecmiş olsun canım kıyamam ona yaa...sende dikkat et kendine yorma kendini fazla malum doğum yaklasıyo...

iyi aksamlar cemrecim.nabersin napıyosun????

merhaba canım sana tam yazıyordum benimki geldi yemek ser topla derken anca girdim. iyiyim ben de ne olsun, ayyy şu mutfağı toplama işi hiç bitmiyo masayı topladım sildim ve içeri kaçtım. topu topu iki kişiyiz bir yemek yedik mi tamam mutfak devre dışı karman çorman sen çantanı hazırladın mı

birde sen başlama saçmalamaya ben zaten dünden beri saçmalıyorum ......................

Stressssss yassakkkkkkkkkkkkk
:26::26::26:cumartesi olsa da rahatlasam birazzz....
Kızlaaar ben geldimm çatlatma iğnemi oldum koldan yumoşlarım küçük ama 1 tanesi büyük 17mm dedi doktorum yarından itibaren gün aşırı ilişki dedi inşallah olacak heyecan dorukta..

tatlim hayirli olsun adama simsiki yapisss bu haftaaayarin falan senin agrin olur anlarsin zaten catladigini ben oldugum zaman genelde 38 saaat sonra agrim oluyorduu...

yasemin ne etti aceppp var mi haberrr

yesalp arkadasimiz ne durumda ondan da haber yok sanirsam...

Ay hiç sorma bendede panik atak var ilaçları bi alıyorum bi bırakıyorum ya hamiş olursam diye uff iyice dengesizleştim he ,orkide doktorumada soracam hep unutuyorum

Orkideemmmdoktorum unutmadan sorayım öncelikle nasılsın??
Panik atak için SERTRALİN ilacı ,,bıraktım uzun zamandır daha doğrusu bir alıp bi kesiyorum,uff,devam kullanmamın bir sakıncası varmıdır:26:
kullan hayatım. gebe kaldığın ortaya çıkarsa bırakırsın. sakınca yok. çok zorda kalınca gebelerde bile kullanıyorlar

orkideeenasilsin tatlim

çok şükür iyi diyelim ama topikteki dünkü resimler beni çok kötü etti. bugünü hastanede ağlayarak geçirdim valla. yine düşecek diye bebek istemeye korkar oldum. Allah bana da inşallah hayırlı bir bebek nasip eder inşallah

sen nasılsın, içini baydım özür dilerim

estagfurulllah canim ne demek o oyleee...
ne yalan diyeyim dunden beri bende cok kotuyum...icime korku girdi resmen gun gecmek bilmedi cumartesi nasil gelecek bilmiyorum artikin...
tatlim sen kotu dusunme oyle bak benimde dusugum olmustu bende senin gibi dusunuyordum ya aynisi olursa diyee...hem sen artik sorunlarini biliyorsun ona gore de onlemini alacak doktorun hersey iyi olacak merak etme sen...

yasemin kıçını devirmiş yatıyormuş suyu bilem ayağına gelirmiş
yeşalp ne durumda onu biliyorumda yazsam doğıru olurmu onu karar veremedim belki kendi yazmak ister diye düşünüyrum

yaseminin adina sevindim canim

yesalp a cok uzuldum anladim canim kendi de yazar zaten bize biraz toparlanmasi lazim((

yasemin ne etti aceppp var mi haberrr

yesalp arkadasimiz ne durumda ondan da haber yok sanirsam...

canım ya hastalıklar hep üst üste geldi allahım yardımcınız olsun en azından kayınvaliden yanında

sen nasilsin tatlimmm???

ben şükür iyiyim uyandım yatağımı topladım evden çıktım halen de evde deilim eşimin işyerindeyim sıkıntımı anlattıkca rahatladım sanırsam.cırcır olmuşum dün suyu fazla ictim ya tabi vucud alışkın değil afalladı ne yapcağını şaşırdı baban nasıl iiyimi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…