- 4 Temmuz 2012
- 793
- 11
- 48
iyi akşamlar kızlar hamişimiz ve çiçeği burnunda anneciğimiz de gelmiş aranıza girip bir dilek mi tutsam
Kızlaaar ben geldimm çatlatma iğnemi oldum koldan yumoşlarım küçük ama 1 tanesi büyük 17mm dedi doktorum yarından itibaren gün aşırı ilişki dedi inşallah olacak heyecan dorukta..
kızlar bi de yasmnn aşılama yapıldı ya adet agrısı gibi agrısı oluyomus normal idir ???
nazlına gecmiş olsun canım kıyamam ona yaa...sende dikkat et kendine yorma kendini fazla malum doğum yaklasıyo...selam canlarim nasilsiniz.cok ozledim sizi.ama bu aralar cok mesgulum tasinma isi falan.hemde kizim cok hasta.bogazi sismis ates,doktora goturecem bu gun inshallah.benimde bogazim agriyor.eshim iyi sukur.bide benim kuzenim dogum yapmis.bdt si benden 10 gun ondeydi cok sevindim.ben ne zaman dogurucam acaba:26::26::26:
adamın peşini bırakma bu haftaa
ağrıların olması gayet normal bi sorun yok yani merak etmesin(2 asılama geçirmiş biri olarak)
iyi aksamlar cemrecim.nabersin napıyosun????
birde sen başlama saçmalamaya ben zaten dünden beri saçmalıyorum ......................
:26::26::26:Stressssss yassakkkkkkkkkkkkk
Kızlaaar ben geldimm çatlatma iğnemi oldum koldan yumoşlarım küçük ama 1 tanesi büyük 17mm dedi doktorum yarından itibaren gün aşırı ilişki dedi inşallah olacak heyecan dorukta..
Ay hiç sorma bendede panik atak var ilaçları bi alıyorum bi bırakıyorum ya hamiş olursam diye uff iyice dengesizleştim he ,orkide doktorumada soracam hep unutuyorum
kullan hayatım. gebe kaldığın ortaya çıkarsa bırakırsın. sakınca yok. çok zorda kalınca gebelerde bile kullanıyorlarOrkideemmmdoktorum unutmadan sorayım öncelikle nasılsın??
Panik atak için SERTRALİN ilacı ,,bıraktım uzun zamandır daha doğrusu bir alıp bi kesiyorum,uff,devam kullanmamın bir sakıncası varmıdır:26:
orkideeenasilsin tatlim
yasemin ne etti aceppp var mi haberrr
yesalp arkadasimiz ne durumda ondan da haber yok sanirsam...
yasemin kıçını devirmiş yatıyormuş suyu bilem ayağına gelirmiş
yeşalp ne durumda onu biliyorumda yazsam doğıru olurmu onu karar veremedim belki kendi yazmak ister diye düşünüyrum
kullan hayatım. gebe kaldığın ortaya çıkarsa bırakırsın. sakınca yok. çok zorda kalınca gebelerde bile kullanıyorlar
çok şükür iyi diyelim ama topikteki dünkü resimler beni çok kötü etti. bugünü hastanede ağlayarak geçirdim valla. yine düşecek diye bebek istemeye korkar oldum.Allah bana da inşallah hayırlı bir bebek nasip eder inşallah
sen nasılsın, içini baydım özür dilerim
yasemin kıçını devirmiş yatıyormuş suyu bilem ayağına gelirmiş
yeşalp ne durumda onu biliyorumda yazsam doğıru olurmu onu karar veremedim belki kendi yazmak ister diye düşünüyrum
yasemin ne etti aceppp var mi haberrr
yesalp arkadasimiz ne durumda ondan da haber yok sanirsam...
selam canlarim nasilsiniz.cok ozledim sizi.ama bu aralar cok mesgulum tasinma isi falan.hemde kizim cok hasta.bogazi sismis ates,doktora goturecem bu gun inshallah.benimde bogazim agriyor.eshim iyi sukur.bide benim kuzenim dogum yapmis.bdt si benden 10 gun ondeydi cok sevindim.ben ne zaman dogurucam acaba:26::26::26:
kötü mü
canım ya ne olur ağlama.evet kötü malesef
sen nasilsin tatlimmm???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?