anaaa orkidem bak kedisi bile hamile kalmis benle sen mayisi iple çekmekte duralım
kız rümüş senin bu zilli kedi kimden hamiş kaldınasıl kaldı sat tarıhı nezamandı biraz tüyo versin
Konuşsana bemeraktan öldüm kaynanası kovalasıca 3üz getiresice kiki
ne varsa sende var rümüşümmm sen olmasan parçalıcak bu hatun benigeçmişi okuyor olabilir kız dellenme hemen
ama ama ama ama ama ama ben senden once yazmıstım yorumumu amaKonuşsana bemeraktan öldüm kaynanası kovalasıca 3üz getiresice kiki
kımse olmayınca cıkmıstım aaay karpuuuzz muuuuuu
bakmadı kuzum yaa karambole yaptı herif gıcık oldum çok
Kız ne karambolimgerçekten öylemi oluyor ben transfer edilmeden sonkez bakılır diye düşünmüştüm :44:hıyaroğlu hıyar bence iki yumoşun vardı kesin
ınsallah buyumustur cnm da bılmıomki bende
Kız sende sigara içiyormusun ?? Ben gibi
ne varsa sende var rümüşümmm sen olmasan parçalıcak bu hatun beni
ama ama ama ama ama ama ben senden once yazmıstım yorumumu ama
Karpus da getirmiştim yanımda keseriz diye ama gitmişin hemencikkiki
O hoo ben sana daha neler keserimsen beni iyi tanımıyon yeterki sohbet et herseyden keserim ben kiki
bakmadı kuzum yaa karambole yaptı herif gıcık oldum çok
Kız ne karambolimgerçekten öylemi oluyor ben transfer edilmeden sonkez bakılır diye düşünmüştüm :44:hıyaroğlu hıyar bence iki yumoşun vardı kesin
Kız sende sigara içiyormusun ?? Ben gibi
kuzum sen bizim face grubunda var msn ben buraya gelmeyi hep unutuyom
O hoo ben sana daha neler keserimsen beni iyi tanımıyon yeterki sohbet et herseyden keserim ben kiki
zaten face yazıcam günlük olarak uğrayın topige diye
geçmişi okuyor olabilir kız dellenme hemen
ama ama ama ama ama ama ben senden once yazmıstım yorumumu ama
Tamam yaff ne çemkiriyonuz hemenmerak etik işte ,bende inş gerek kalmaz ama Mayıs'ta o yoldan geçmeyi düşünüyorumda:44:
bende bakar dıe dusunmustum de bakmadı hanzobakmadı kuzum yaa karambole yaptı herif gıcık oldum çok
Kız sende sigara içiyormusun ?? Ben gibinerden anladın kızzz sıgara olayını
anam parçalatırmıyım sultanımızı suyu bile ayağına gelirmişş cağırrım bostancıbaşılarını yedirtmem seniallah ıılıgnı versın senın bee öldüm gülmekten
Tamam yaff ne çemkiriyonuz hemenmerak etik işte ,bende inş gerek kalmaz ama Mayıs'ta o yoldan geçmeyi düşünüyorumda:44:
Kuzum :44:bana mı dedin :44:yok anam ben yokum orda ,ben hep burdayım ,zaten bu face yi kim başımıza çıkardıysa sağolsun ,kimse uğramaz oldu buraya,inş 4üz doğurur her kimse
bende bakar dıe dusunmustum de bakmadı hanzonerden anladın kızzz sıgara olayını
allah ıılıgnı versın senın bee öldüm gülmekten
benim suçum yok suç sana suyu getirenlerde şımarttılar şımarttılar senibende bu akşam bi çemkirme var idare edin az herifgn yatağını serem kaybol man hemen biryere
zaten face yazıcam günlük olarak uğrayın topige diye
iyi olur rümüşüm ya
kız ben sana çemkırebılırmıyıııımmmmTamam yaff ne çemkiriyonuz hemenmerak etik işte ,bende inş gerek kalmaz ama Mayıs'ta o yoldan geçmeyi düşünüyorumda:44:
kız ne guzel bi şımardıydım ındırıverdın havamıbenim suçum yok suç sana suyu getirenlerde şımarttılar şımarttılar senibende bu akşam bi çemkirme var idare edin az herifgn yatağını serem kaybol man hemen biryere
burdayımmm daha sorcaklarım varKızlar hemen geliyorum 5dk işim çıktı kaybolmayın haa
benim suçum yok suç sana suyu getirenlerde şımarttılar şımarttılar senibende bu akşam bi çemkirme var idare edin az herifgn yatağını serem kaybol man hemen biryere
Biz seni idare ederiz canım arkadaşım sen hiç merak etme bebişimize iyi bak yeter,sizde beni arada idare edin olur biter yani
kız ben sana çemkırebılırmıyıııımmmmınsallah gerek kalmaz kuzuuummm
kız ne guzel bi şımardıydım ındırıverdın havamı
Şurdan anladım canımsigara olayını bu aralar içmesen daha iyi olur gibi en azından azalt,
burdayımmm daha sorcaklarım var
Sor yavrum buyurkiki
kızlar herif yat zıbar diyr yarına devam ederiz kusura bakman hadi görşürüz
Güle güle canım tatlı rüyalarr
aşılama mı yaptırcan kikim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?