hadi hanımlar hep beraber diyoruz:)) O BEBEK BURAYA GELECEK o kadar

doktor gebelik için var da diyemem yok da diyemem dedi
iki gün sonra tekrarlayacaz testi
ama değer çok düşük
hastanede aynen böyle ağladım

şimdi okula gidiyorummm

Bercestem üzülme ya ,Allah tan ümit kesilmez bellimi olur belki yükselecek

Son düzenleme:
selam kızlar size buradan hamileyim yazmayı çok isterdim ama değilim
değerim 7.05 galiba olmadı hayırlısı diyelim
Allahımın bir bildiği vardır elbette
ama yükselebilirkii degerın sınırın ustunde sonucta ıkı gn snra yukselmıs olur ınsallah

Amannn ne var onda biz ikibucuk aydir tik yok .alisirsiniz desene hafataya calismalar baslio
yaaniii belki ama memlekete gitmeye niyetim vardı, ona ceza kestim belkim anacığımın yanına giderim.
ay çok güldüm gel gel acımıycak de
kız varya hırs yaptım kapımda yatcakkk anca öyleee

ama değer çok düşük

şimdi okula gidiyorummm

evet bercemm yaaa kızlar haklı, benim bir sefer değil 7, 6 çıksa hamileyim yazarım bea... Allahtan umut kesilmez iki gün bekle bence. moralini yüksek tut belki bebişin seninledir:26:

kikii katılıyorum cnm sana sonuçta 5 ten yüksek çıkmış...inşallah yükselir degeri...belkide erkendir daha:26:

Yani test tekrarlayalım demiş tam olarak doktorda ümit kesmemiş doğru anladıysam:44:hani boşuna üzüntü yaratmasın bedeninde .bercestem dua ediyorum ,olcak inş

Ceza kesmenin zamani mi.hazir ameliyat olmusken firsatlari degerlendir sonra cezalandiririsin.

Yumurtalik kisti olayini bende yasamistim.klomen kullanmistim yumurtlar fazla buyuyup kist yaptiydi.vucud genellkile bidahai adet donemine kisti atar eger atmas ise 1 ay dogum kontrol hapi verebilir doktoriun bana oyle yaptiydi.

15 16 reql olmam lazim 2 gunu gidecem doktora insallah kendiliyinden gecer gecmezsede doktor verir artik bi seyler

tatlim sikinti etme degerin 5in uzerinde cikmis canim benim...insalllh yukselecek degerin 2 gun sonra 14 15 olur sonrada kat kat artmaya devam eder insalllh...
hem doktorun da yok dememis yani sen simdi sikinti etme sbirla iki gun daha bekleyeceksin sadece hepimiz senin yanindayiz 2 gunu beraber gecirecez buyuk bir sabirla inslallh...

kizlar bercesteye bakmaya girmistim basim cok agriyor opuyorum hepinizi gorusuruz yineee...

Allah herkesin yardimcisi olsun canin. Test yapacakmi bimiyorum ama gitdiyimde bazi testler yapdi basqa sorunum olmadigini soyledi sadece kist var dedi oda reql oldugunda gidecek dedi ama her ihtimale karsi gelirsin bakarim dedim.

ama değer çok düşük

şimdi okula gidiyorummm

canım önemli olan artış belki geç döllendi, sen kabak çekirdeğini ye , duanı et , rabbimin izniyle çok güzel artacak canım pozitif düşnüyoruzzz ben inanıyorum temsili halayın benden inşallah artışım çok güzel diye yazacaksın buraya arkası gelecek bu halayınnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…