Canim ya allahim yar ve yardimcin olsuln.hangi kelimeler teselli eder ki seni.doktor gebelik için var da diyemem yok da diyemem dedi
iki gün sonra tekrarlayacaz testi
ama değer çok düşük
hastanede aynen böyle ağladım
şimdi okula gidiyorummm
doktor gebelik için var da diyemem yok da diyemem dedi
ama değer çok düşük
şimdi okula gidiyorummm
ama yükselebilirkii degerın sınırın ustunde sonucta ıkı gn snra yukselmıs olur ınsallahselam kızlar size buradan hamileyim yazmayı çok isterdim ama değilim
değerim 7.05 galiba olmadı hayırlısı diyelim
Allahımın bir bildiği vardır elbette
kikii katılıyorum cnm sana sonuçta 5 ten yüksek çıkmış...inşallah yükselir degeri...belkide erkendir daha:26:Bercestem üzülme ya ,Allah tan ümit kesilmez bellimi olur belki yükselecek
yaaniii belki ama memlekete gitmeye niyetim vardı, ona ceza kestim belkim anacığımın yanına giderim.Amannn ne var onda biz ikibucuk aydir tik yok .alisirsinizdesene hafataya calismalar baslio
ay çok güldüm gel gel acımıycak de
selam kızlar size buradan hamileyim yazmayı çok isterdim ama değilim
ama değer çok düşük
şimdi okula gidiyorummm
kikii katılıyorum cnm sana sonuçta 5 ten yüksek çıkmış...inşallah yükselir degeri...belkide erkendir daha:26:
yaaniii belki ama memlekete gitmeye niyetim vardı, ona ceza kestim belkim anacığımın yanına giderim.
kız varya hırs yaptım kapımda yatcakkk anca öyleee
evet bercemm yaaa kızlar haklı, benim bir sefer değil 7, 6 çıksa hamileyim yazarım bea... Allahtan umut kesilmez iki gün bekle bence. moralini yüksek tut belki bebişin seninledir:26:
Yumurtalik kisti olayini bende yasamistim.klomen kullanmistim yumurtlar fazla buyuyup kist yaptiydi.vucud genellkile bidahai adet donemine kisti atar eger atmas ise 1 ay dogum kontrol hapi verebilir doktoriun bana oyle yaptiydi.
Ceza kesmenin zamani mi.hazir ameliyat olmusken firsatlari degerlendir sonra cezalandiririsin.
15 16 reql olmam lazim 2 gunu gidecem doktora insallah kendiliyinden gecer gecmezsede doktor verir artik bi seyler
yok Canım :26:gayet tatlı ,anlayışlı ,espiri kaldıran biri bence.
Kız yok yok bişi irem keseyi görmüş haftası aynı olanındanyasamim pıtpıt duymuştu yine,lowely kulağı ağrıyordu :26:ne ettı acep gittimi doktora:26:sonra gerisindede hep kiki kırıştırdı
Hmm anladım canım.Allah yardımcın olsun:26:ama böyle çok stres yaşamakta geciktiriyormuş ,sen bi doktora git kistine baksın,inş gitmiştir ,adetin 2ci günü çağırdığına göre acaba hormon testleridemi yapacak :26:
kizlar bercesteye bakmaya girmistim basim cok agriyor opuyorum hepinizi gorusuruz yineee...
Allah herkesin yardimcisi olsun canin. Test yapacakmi bimiyorum ama gitdiyimde bazi testler yapdi basqa sorunum olmadigini soyledi sadece kist var dedi oda reql oldugunda gidecek dedi ama her ihtimale karsi gelirsin bakarim dedim.
testlerin lh fsh prolaktin testlerimyidi testlerin duruyor mu
Doktorda olmasi lazim testler gitdim cocuk istiyorum dedim sorunum varsa simdiden onlemin aliyim bazi testler yapdi bi sorunun yok dedi tan anlamadim testlerin ne oldugunu
anladım canım demekki orda testler doktrunzda kalıyo peki özele mi gidiyon yoksa devlet e ait hastaneye mi
ama değer çok düşük
şimdi okula gidiyorummm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?