hadi hanımlar hep beraber diyoruz:)) O BEBEK BURAYA GELECEK o kadar

Ben de cevap vermek istyom ama yanlis bisey sorarim kalbi kirilir diye korkuyom.baski kotu bisey halimze sukretmek lazim.allah yardimcisi olsun yumurtalik kistiymis cabuk gecer.iyiyz seker kocamla kahvalti yaptim keyfim yerinde

Kikim gecmiste onemli bi olay var mi bi bakmak mnasip olmadi

Ben azeriyim ama esim turk bizdede duyunden once olmaz canim yani burasin ordan 20 yil geride hatda burda 23 yasindan gec evlenilmez erkekler bile o yaslarda evleniyorlar. Bende basqalarina icin yasamam ama orda yasayacagim ucun burda dogum yaparsam cocugumda iki vatandasligida aliyor ailemde burda oldugu icin bende burda dogum yapmak isterim

Yumurtalik kisti olayini bende yasamistim.klomen kullanmistim yumurtlar fazla buyuyup kist yaptiydi.vucud genellkile bidahai adet donemine kisti atar eger atmas ise 1 ay dogum kontrol hapi verebilir doktoriun bana oyle yaptiydi.

Cadı ne örüyon ?nasılsın?başladımı iş pişirme??
yok yaa bu ara cadı madı değilim süt dökmüş kedi gibiyim.benimki tırsık çıktı acıycak diye korkuyo diyom ona ben doğum yaparsam sana koklatmam çok koşarsın peşimden
Sen napiyon cemre esinin nazlanmasi bittimi.

yoookkk canım yaaa işe güce başladı ama ciddi ciddi elimi tutmaya korkuyo lüüülüüüülüüü ortalıkta dolanıyo zaten bugün yarın adet olurum sonra bi hafta avucunu yalar

Amannn ne var onda biz ikibucuk aydir tik yok .alisirsiniz desene hafataya calismalar baslio

Ben de cevap vermek istyom ama yanlis bisey sorarim kalbi kirilir diye korkuyom.baski kotu bisey halimze sukretmek lazim.allah yardimcisi olsun yumurtalik kistiymis cabuk gecer.iyiyz seker kocamla kahvalti yaptim keyfim yerinde

yok Canım :26:gayet tatlı ,anlayışlı ,espiri kaldıran biri bence.

Kikim gecmiste onemli bi olay var mi bi bakmak mnasip olmadi

Kız yok yok bişi irem keseyi görmüş haftası aynı olanındanyasamim pıtpıt duymuştu yine,lowely kulağı ağrıyordu :26:ne ettı acep gittimi doktora:26:sonra gerisindede hep kiki kırıştırdı

Hmm anladım canım.Allah yardımcın olsun:26:ama böyle çok stres yaşamakta geciktiriyormuş ,sen bi doktora git kistine baksın,inş gitmiştir ,adetin 2ci günü çağırdığına göre acaba hormon testleridemi yapacak :26:

Son düzenleme:
selam kızlar size buradan hamileyim yazmayı çok isterdim ama değilim
değerim 7.05 galiba olmadı hayırlısı diyelim
Allahımın bir bildiği vardır elbette

Baksana oranin doktorlari erkenden yapiyor testleri biz gitsek 2 ay dir bebis olmuyo desek iskinla kovalarlar bizi.

Kız yok yok bişi irem keseyi görmüş haftası aynı olanındanyasamim pıtpıt duymuştu yine,lowely kulağı ağrıyordu :26:ne ettı acep gittimi doktora:26:sonra gerisindede hep kiki kırıştırdı
yok tatlım gitmedim daha dün işlerim vardı bugünde doktor yokmuş yarın gitcem nasip olursa ama bugün biraz daha iyi kulacıgım

selam kızlar size buradan hamileyim yazmayı çok isterdim ama değilim
değerim 7.05 galiba olmadı hayırlısı diyelim
Allahımın bir bildiği vardır elbette
canım referans aralığı 0-5 diilmi seninki 5 ten yüksek...doktorla görüştünmü ayy bilemedmki şimdi:26:

Ama 5 in ustunde degerin.doktorun bisey dedimi.artma sansi yokmuymus

doktor gebelik için var da diyemem yok da diyemem dedi
iki gün sonra tekrarlayacaz testi
ama değer çok düşük
hastanede aynen böyle ağladım

şimdi okula gidiyorummm

Baksana oranin doktorlari erkenden yapiyor testleri biz gitsek 2 ay dir bebis olmuyo desek iskinla kovalarlar bizi.

Dimi kız ,ben 7 ay sonra gitiğimde bile kızdı niye acele ediyorsun diye .ahan da iki yıl oldu sürtük Line ,tayını kalktı gitti şükür
ordakı doktorlar orayı bildiklerinden herhalde :44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…