selam kızlar size buradan hamileyim yazmayı çok isterdim ama değilim
değerim 7.05 galiba olmadı hayırlısı diyelim
Allahımın bir bildiği vardır elbette
doktor gebelik için var da diyemem yok da diyemem dedi
iki gün sonra tekrarlayacaz testi
ama değer çok düşük
hastanede aynen böyle ağladım
şimdi okula gidiyorummm
balııım ben senin hamile olduğuna inanıyorum. en azından yeni yerleşiyor. benim yakın arkadaşım da tüp yaptırmıştı. 2 çıkmıştı sonuç. o da çok ağladı. 2 gün sonra ısrarımızla tekrar baktırdı sonuç 18. ve şimdi doğurdu bile. ben hamile olduğuna canıgönülden inanıyorumdikkat et yorma kendini. kabak çekirdeğine devam
pis zilli ne gülüyon şifalı diye reklemlarında oynuyom ben kabak çekirdiğininyarın sende hamişim diycen sanada diycem yumul kabağa diye
ben çok severim kabak çekirdeğini.ben hamiş olayım da kilo kilo alır yerim söz kız hala gelmedi şu körolasıca kırmızıgiller
hayırlı bir nedenden gelmiyolar sen çağırma onlarıbu arada bende bayılırım normal çekirdek yemem onu yerim, ben herife yarasın diye yediriyodum geçen ay bende seviyom diye tabi eşlik ediyodum meğer bebişime yaramış belki değerim o yüzden güzel geldi
deryaam nasılsın kuzum bebiş nasıl emebiliyomu?
Canim ya allahim yar ve yardimcin olsuln.hangi kelimeler teselli eder ki seni.
Bercestem üzülme ya ,Allah tan ümit kesilmez bellimi olur belki yükselecek
ama yükselebilirkii degerın sınırın ustunde sonucta ıkı gn snra yukselmıs olur ınsallah
kikii katılıyorum cnm sana sonuçta 5 ten yüksek çıkmış...inşallah yükselir degeri...belkide erkendir daha:26:
yaaniii belki ama memlekete gitmeye niyetim vardı, ona ceza kestim belkim anacığımın yanına giderim.
kız varya hırs yaptım kapımda yatcakkk anca öyleee
evet bercemm yaaa kızlar haklı, benim bir sefer değil 7, 6 çıksa hamileyim yazarım bea... Allahtan umut kesilmez iki gün bekle bence. moralini yüksek tut belki bebişin seninledir:26:
Yani test tekrarlayalım demiş tam olarak doktorda ümit kesmemiş doğru anladıysam:44:hani boşuna üzüntü yaratmasın bedeninde .bercestem dua ediyorum ,olcak inş
tatlim sikinti etme degerin 5in uzerinde cikmis canim benim...insalllh yukselecek degerin 2 gun sonra 14 15 olur sonrada kat kat artmaya devam eder insalllh...
hem doktorun da yok dememis yani sen simdi sikinti etme sbirla iki gun daha bekleyeceksin sadece hepimiz senin yanindayiz 2 gunu beraber gecirecez buyuk bir sabirla inslallh...
canım önemli olan artış belki geç döllendi, sen kabak çekirdeğini ye , duanı et , rabbimin izniyle çok güzel artacak canım pozitif düşnüyoruzzzben inanıyorum temsili halayın benden inşallah artışım çok güzel diye yazacaksın buraya arkası gelecek bu halayınnn
balııım ben senin hamile olduğuna inanıyorum. en azından yeni yerleşiyor. benim yakın arkadaşım da tüp yaptırmıştı. 2 çıkmıştı sonuç. o da çok ağladı. 2 gün sonra ısrarımızla tekrar baktırdı sonuç 18. ve şimdi doğurdu bile. ben hamile olduğuna canıgönülden inanıyorumdikkat et yorma kendini. kabak çekirdeğine devam
pis zilli ne gülüyon şifalı diye reklemlarında oynuyom ben kabak çekirdiğininyarın sende hamişim diycen sanada diycem yumul kabağa diye
Çıt çıt yada tadım algeçektenmi bunu duymak çok iyi geldi orkidemm
valla umut oldun bana tamam daha sakin olacam inşallahhh
yiyorum kabak çekirdeğimi canımsın
eğer özellikle bir marka varsa onu yeyim
Çıt çıt yada tadım alananas dedi mi klinik ananas ta ye canım ya varis çek meryem suresini oku bolca fatiha oku , üzülme rabbimin izniyle o bebiş seninlee çok seviyoruz seni birde la tahzen innallahi meana de
tatlim sende takvim gosteriyor...
insalllh kisa surede kavusursun bebegine..
geçektenmi bunu duymak çok iyi geldi orkidemm
valla umut oldun bana tamam daha sakin olacam inşallahhh
yiyorum kabak çekirdeğimi canımsın
eğer özellikle bir marka varsa onu yeyim
balııım daha rahat olmana çook sevindim2 gün sonra burada sevinç çığlıkları atacaksın inşallah
inşallahh canım bu sabah ishal oldum ben ne zaman adet olsam
ishal olurum kabız da değilim
kafayı yedim orkidemm artık herşekilde takacak bişey buluyorum
dediğin gibi olursa gerçekten çok mutlu olurum heralde
ah canım benim şu an her şeye kafayı takıyor olman normal. takma diyemem. kafaya takmanın keyfini çıkarçünkü 2 gün sonra başka şeylere kafayı takıyor olacaksın. mesela keseyi ne zaman göreceğiz gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?