hadi hanımlar hep beraber diyoruz:)) O BEBEK BURAYA GELECEK o kadar

selam kızlar size buradan hamileyim yazmayı çok isterdim ama değilim
değerim 7.05 galiba olmadı hayırlısı diyelim
Allahımın bir bildiği vardır elbette

doktor gebelik için var da diyemem yok da diyemem dedi
iki gün sonra tekrarlayacaz testi
ama değer çok düşük
hastanede aynen böyle ağladım

şimdi okula gidiyorummm

balııım ben senin hamile olduğuna inanıyorum. en azından yeni yerleşiyor. benim yakın arkadaşım da tüp yaptırmıştı. 2 çıkmıştı sonuç. o da çok ağladı. 2 gün sonra ısrarımızla tekrar baktırdı sonuç 18. ve şimdi doğurdu bile. ben hamile olduğuna canıgönülden inanıyorum dikkat et yorma kendini. kabak çekirdeğine devam

pis zilli ne gülüyon şifalı diye reklemlarında oynuyom ben kabak çekirdiğinin yarın sende hamişim diycen sanada diycem yumul kabağa diye

pis zilli ne gülüyon şifalı diye reklemlarında oynuyom ben kabak çekirdiğinin yarın sende hamişim diycen sanada diycem yumul kabağa diye

ben çok severim kabak çekirdeğini.ben hamiş olayım da kilo kilo alır yerim sözkız hala gelmedi şu körolasıca kırmızıgiller

Son düzenleme:
ben çok severim kabak çekirdeğini.ben hamiş olayım da kilo kilo alır yerim sözkız hala gelmedi şu körolasıca kırmızıgiller

hayırlı bir nedenden gelmiyolar sen çağırma onları bu arada bende bayılırım normal çekirdek yemem onu yerim, ben herife yarasın diye yediriyodum geçen ay bende seviyom diye tabi eşlik ediyodum meğer bebişime yaramış belki değerim o yüzden güzel geldi

deryaam nasılsın kuzum bebiş nasıl emebiliyomu?

eğer bozulmadıysa bebek gayet iyi emiyor demişti yeni doğan hemşiresi.annenin sütü 3 gün sonra gelir demişti .bi girip bakmış galiba derya bebek varya kolumun yarısı kadar bişeydi tam mıncıklamalık hele o yanakları yokmuu onu yerim ben yer

Canim ya allahim yar ve yardimcin olsuln.hangi kelimeler teselli eder ki seni.

Bercestem üzülme ya ,Allah tan ümit kesilmez bellimi olur belki yükselecek

ama yükselebilirkii degerın sınırın ustunde sonucta ıkı gn snra yukselmıs olur ınsallah

kikii katılıyorum cnm sana sonuçta 5 ten yüksek çıkmış...inşallah yükselir degeri...belkide erkendir daha:26:

Yani test tekrarlayalım demiş tam olarak doktorda ümit kesmemiş doğru anladıysam:44:hani boşuna üzüntü yaratmasın bedeninde .bercestem dua ediyorum ,olcak inş

kızlar şimdi daha iyiym gerçekten doğru en azından adet yok
klinikten aradılar ve adet olmaman iyi dediler buda cesaret verici
destekleriniz için sağolun sizide üzdüm ama şimdi iyiyim

geçektenmi bunu duymak çok iyi geldi orkidemm
valla umut oldun bana tamam daha sakin olacam inşallahhh

yiyorum kabak çekirdeğimi canımsın
eğer özellikle bir marka varsa onu yeyim

Çıt çıt yada tadım al ananas dedi mi klinik ananas ta ye canım ya varis çek meryem suresini oku bolca fatiha oku , üzülme rabbimin izniyle o bebiş seninlee çok seviyoruz seni birde la tahzen innallahi meana de

Son düzenleme:
Çıt çıt yada tadım al ananas dedi mi klinik ananas ta ye canım ya varis çek meryem suresini oku bolca fatiha oku , üzülme rabbimin izniyle o bebiş seninlee çok seviyoruz seni birde la tahzen innallahi meana de

okey tadım alyım ben
ananasımı aldı kocacacım
ya varis çekiyorum fatiha yıda okuyayım
inşallahh canım bende sizi seviyorum şimdi çıkayım başım ağrıyo çok ağladım galiba ondan

balııım daha rahat olmana çook sevindim 2 gün sonra burada sevinç çığlıkları atacaksın inşallah

balııım daha rahat olmana çook sevindim 2 gün sonra burada sevinç çığlıkları atacaksın inşallah

inşallahh canım bu sabah ishal oldum ben ne zaman adet olsam
ishal olurum kabız da değilim
kafayı yedim orkidemm artık herşekilde takacak bişey buluyorum
dediğin gibi olursa gerçekten çok mutlu olurum heralde

inşallahh canım bu sabah ishal oldum ben ne zaman adet olsam
ishal olurum kabız da değilim
kafayı yedim orkidemm artık herşekilde takacak bişey buluyorum
dediğin gibi olursa gerçekten çok mutlu olurum heralde

ah canım benim şu an her şeye kafayı takıyor olman normal. takma diyemem. kafaya takmanın keyfini çıkar çünkü 2 gün sonra başka şeylere kafayı takıyor olacaksın. mesela keseyi ne zaman göreceğiz gibi

inşallahhh canım
sen ne yaptın ne zaman başlayacaksın tedaviye
sanki doğum kontrol hapına başladın diye hatırlıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…