hadi hanımlar hep beraber diyoruz:)) O BEBEK BURAYA GELECEK o kadar

hoşbuldum tatlım noldu agrınmı war hala? geçmişe bn göz attım genelde deryayla güzel bebişine masallah yazmış herkes..

cumartesi gitmiştim doktora idraryolları enfeksyonu cıktıydı tek doz ilac kullandım bende bol bol su ictim ama ağrım gecmedi dün gece 1 saat ağrıdı napıcama halen karar veremedim idrar renginde sıkıntı yok yanma yok bilemyrm yani biraz daha beklim olmassa aile hekimine cıkarım

ben de kactim kizlar gorusuruz yineeee......az yatayim...
görüşürüz tatlım..
anladım cnm inşallah mühim bişey yoktur....olmazsa git bi görün doktoruna..
cıktım ben güzel bayanlar
tamam kuzum görüşürüz...

selam canikolarim.BERCEden haber varmi.cok merak ettim:26::26::26:

yazdıklarını yeni okudum canım.. nete giremedim bayağıdır

meryem süresini bana yazarsan sevinirim..selati tefriceyide bikliyorum ama netten yinede araştırırımm..saolllll.....

canım netten bulabilirsin yazmak için fazla sayfası var

selam canikolarim.BERCEden haber varmi.cok merak ettim:26::26::26:

nazlı annem nasılsınnn haber yok pusuda bekliyoruzzz

merhaba kızlar ben de bi gelişme var mı diye uğradım, berceste naptııı yaaaa :26::26::26: çok merak ediyorum ama içime güzel haberlerini alacağız diyr doğuyor....
nevaaa mendil elinde bekliyorsun demek

cemreeemmbu aksam ugramamis buralara kimseler nerdeler bu hanimlarrrr
merhaba canım, yeni gördüm mesajını, fingirdekler gezmededirler bence benim de eşim dibime geldi çömeldi, deryayı merak etmiştim öğrendikten sonra çıktım.

yaaa var mı böyle bi güzellik maaşşşaaallaaahhhhhh deryacım armudun dibine düşmüş Allahım sana bağışlasın
sezeryan oldu dimi:26::26:

Evet sezerya oldu belden asagisini uyusturarak yapmislar

Hmm sizin orda moda öyle demek:26:baskı içeren ayyy iyiki orda yaşamıyorum tam demirbaş olurdum desenekız ne etçeniz dedeyi dede yaşayacağı kadar yaşamış görmüş geçirmiş aha bunu da görmeyi versin
bizim burdada hemen değil 3-4sene geçtikten sonra büyleee bakalarlarsanki millet için yaşıyoz pehhhh boşver.
hee bide bizim burda bişi daha var düğün olmadan iş pişirirsen dabancayla kovalarlar tıksıdffffff tısıffff:18::18::18:
sizin orda öyle değilmi???

Son düzenleme:

Kikiiimmmm tyavyummmmmmm noruyonnnnnnn..kizi rahat birakin yav.kkikikkkmmmmm bebisimmmm

Kikiiimmmm tyavyummmmmmm noruyonnnnnnn..kizi rahat birakin yav.kkikikkkmmmmm bebisimmmm

İyiyim rümüşüm fena değilim sen nasılsın tatlım?? Kız ben yardımcı olmaya çalışıyorum benden başka kimse cevap vermiyor ,kendisi onların oraları anlatmış bende bizim buraları anlatım ,bişi demedimki ,ama yazık çok baskı var üstünde baksana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…