hoşbuldum tatlım noldu agrınmı war hala? geçmişe bn göz attım genelde deryayla güzel bebişine masallah yazmış herkes..
teşekkürler kuzum iyiyim...yaw tırstım ben bu tetenos aşısından:18::18:slm tatlimmmm nasilsin?
görüşürüz tatlım..ben de kactim kizlar gorusuruz yineeee......az yatayim...
anladım cnm inşallah mühim bişey yoktur....olmazsa git bi görün doktoruna..cumartesi gitmiştim doktora idraryolları enfeksyonu cıktıydı tek doz ilac kullandım bende bol bol su ictim ama ağrım gecmedi dün gece 1 saat ağrıdı napıcama halen karar veremedim idrar renginde sıkıntı yok yanma yok bilemyrm yani biraz daha beklim olmassa aile hekimine cıkarım
tamam kuzum görüşürüz...cıktım ben güzel bayanlar
yazdıklarını yeni okudum canım.. nete giremedim bayağıdır
meryem süresini bana yazarsan sevinirim..selati tefriceyide bikliyorum ama netten yinede araştırırımm..saolllll.....
selam canikolarim.BERCEden haber varmi.cok merak ettim:26::26::26:
merhaba canım, yeni gördüm mesajını, fingirdekler gezmededirler bencecemreeemmbu aksam ugramamis buralara kimseler nerdeler bu hanimlarrrr
merhaba canım, yeni gördüm mesajını, fingirdekler gezmededirler bencebenim de eşim dibime geldi çömeldi, deryayı merak etmiştim öğrendikten sonra çıktım.
yaaa var mı böyle bi güzellikmaaşşşaaallaaahhhhhh deryacım armudun dibine düşmüş Allahım sana bağışlasın
sezeryan oldu dimi:26::26:
bercesteee burayaa yumruk havayaaaberceste buraya yumruk havayaa
Evet yapacam testi adet gorsemde burda evlenener korunmuyor hemen cocuklari oluyor sorun yoksa ve beni hep sikistiriyorlar her akrabalarimla bulusdugumda bi sey varmi diye soruyorlar onun icin gitmiyorum kimseye ve esimin dedesi cok yasli bu sevinci yasamasini istiyoruz kocamda en buyuk torunu acelem bundan canim
Hmm sizin orda moda öyle demek:26:baskı içeren ayyy iyiki orda yaşamıyorum tam demirbaş olurdum desenekız ne etçeniz dedeyi dede yaşayacağı kadar yaşamış görmüş geçirmiş aha bunu da görmeyi versin
bizim burdada hemen değil 3-4sene geçtikten sonra büyleee bakalarlarsanki millet için yaşıyoz pehhhh boşver.
hee bide bizim burda bişi daha var düğün olmadan iş pişirirsen dabancayla kovalarlartıksıdffffff tısıffff:18::18::18:
sizin orda öyle değilmi???
Bercesteyi bekliyuozzzzzz
bi kan testi bu kadar suruyo. Mu yav gerci ogrense bile hemen bize yazacak hali yok ya
Selam kızlarbende ona bakmak için girmiştim ,henüz gelmedi mi:26: güzel haberle gelecek öyle hissediyorum ayyyy inşallah
Kikiiimmmm tyavyummmmmmm noruyonnnnnnn..kizi rahat birakin yav.kkikikkkmmmmm bebisimmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?