Selam kizlar. Ben bu gun test yapdim silik cizgi cikdi yalnis diye 1 saat sonra yine yapdin yine ayni cok heyacanlandim hamile olmayibda silik cizgi goren varmi
Selam kizlar. Ben bu gun test yapdim silik cizgi cikdi yalnis diye 1 saat sonra yine yapdin yine ayni cok heyacanlandim hamile olmayibda silik cizgi goren varmi
canım cok heyecana kapılma ama silik çızgı gorupte hamıle olanı cok duydum yarın sabahtan bı testı tekrarla ıstersen hangı marka testı kullandın
selam... hamile olmadığından nasıl emin olabiliyorsun ? merakımdan soruyorum yanlış anlama..
Yarin reql olmam lazim onu bekliyecem artik gelecekmi diye
Doktor kistim oldugunu bu ay hamile kalamiyacayimi soylemisdi canim ondan
ozaman bekle canım regl olmssan tekrar edersın
anladım canım ama kisti olup da hamile kalanlar da var. hatta benim bir tanıdığım miyomu varken hamile kalmış ve bebekle birlikte o miyom da büyümüş 1,5 kilo olmuş düşün yani ...verecek olan Allah oldu mu her koşulda oluyor. ama yarında regl olmazsan bir test yaptır ve doktora git belki önlem alması gereken bir durum olur
sagol canikom iyim sukur.ama hastayim.dokuluyorum:2::2::2::2:canım netten bulabilirsin yazmak için fazla sayfası var
nazlı annem nasılsınnnhaber yok pusuda bekliyoruzzz
selam kızlar size buradan hamileyim yazmayı çok isterdim ama değilim
değerim 7.05 galiba olmadı hayırlısı diyelim
Allahımın bir bildiği vardır elbette
sagol canikom iyim sukur.ama hastayim.dokuluyorum:2::2::2::2:
canim benim zaten arkdaslar yazzzmislAr.yarin guzel haberlerle don inshallh
kızlar bizde kan uyuşmazlğı vardı ya bugün rutin hamilelik testlerini yaptırdım azcık gecikmeli olsada bu kan uyuşmazlğı testi ankaraya gönderilmiş neden acaba bilen varmı
kızlar bizde kan uyuşmazlğı vardı ya bugün rutin hamilelik testlerini yaptırdım azcık gecikmeli olsada bu kan uyuşmazlğı testi ankaraya gönderilmiş neden acaba bilen varmı
anam yavrum sıra sana mı geldi hastalık..gecmişler olsun
sagol tatlim.basim zongluyor ilacda yasak malum...kizim iyilesiyor cok sukur.o iyi olsunda ben de duzelirim inshallah..
sen nasilsin hamislik nasil gidiyor.
ben aslında süperim diyebilirim.bugün doktora gittik eşimle daha bi büyümüş bebeğimiz 7 cm olmuş usg resmine bakıp bakıp duruyorum.içerde yavrum kendi kendine hareket ediyordu.tarama testi yapılıyor mu sizin orda.
hastalıklar üst üste gelince yoruldun sende az kaldı sabır
mashallah size.cok sevindim.dahda buyuyub dogacagi gunlare gelin inshallah.yok canim bana seker testi ve bir kac kan testi disinda bis sey yapdilar.arkadslarimada oyle.
anladım canım.yurtdısında degııısık oluyor demekkı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?