hadi hanımlar hep beraber diyoruz:)) O BEBEK BURAYA GELECEK o kadar

Selam kizlar. Ben bu gun test yapdim silik cizgi cikdi yalnis diye 1 saat sonra yine yapdin yine ayni cok heyacanlandim hamile olmayibda silik cizgi goren varmi

Selam kizlar. Ben bu gun test yapdim silik cizgi cikdi yalnis diye 1 saat sonra yine yapdin yine ayni cok heyacanlandim hamile olmayibda silik cizgi goren varmi

canım cok heyecana kapılma ama silik çızgı gorupte hamıle olanı cok duydum yarın sabahtan bı testı tekrarla ıstersen hangı marka testı kullandın

selam... hamile olmadığından nasıl emin olabiliyorsun ? merakımdan soruyorum yanlış anlama..

Doktor kistim oldugunu bu ay hamile kalamiyacayimi soylemisdi canim ondan

anladım canım ama kisti olup da hamile kalanlar da var. hatta benim bir tanıdığım miyomu varken hamile kalmış ve bebekle birlikte o miyom da büyümüş 1,5 kilo olmuş düşün yani ...verecek olan Allah oldu mu her koşulda oluyor. ama yarında regl olmazsan bir test yaptır ve doktora git belki önlem alması gereken bir durum olur

Yarin sabah kalkib bi daha yapacam ve reql olmazsam dokdora gidecem. Icimi rahatladigin icin tesekkur ederim canim

canım netten bulabilirsin yazmak için fazla sayfası var

nazlı annem nasılsınnn haber yok pusuda bekliyoruzzz
sagol canikom iyim sukur.ama hastayim.dokuluyorum:2::2::2::2:
selam kızlar size buradan hamileyim yazmayı çok isterdim ama değilim
değerim 7.05 galiba olmadı hayırlısı diyelim
Allahımın bir bildiği vardır elbette

canim benim zaten arkdaslar yazzzmislAr.yarin guzel haberlerle don inshallh

kızlar bizde kan uyuşmazlğı vardı ya bugün rutin hamilelik testlerini yaptırdım azcık gecikmeli olsada bu kan uyuşmazlğı testi ankaraya gönderilmiş neden acaba bilen varmı

kızlar bizde kan uyuşmazlğı vardı ya bugün rutin hamilelik testlerini yaptırdım azcık gecikmeli olsada bu kan uyuşmazlğı testi ankaraya gönderilmiş neden acaba bilen varmı

iwanttoababy ye katiliyorum.bence onun icin yapmislardir

Son düzenleme:
sagol tatlim.basim zongluyor ilacda yasak malum...kizim iyilesiyor cok sukur.o iyi olsunda ben de duzelirim inshallah..
sen nasilsin hamislik nasil gidiyor.

ben aslında süperim diyebilirim.bugün doktora gittik eşimle daha bi büyümüş bebeğimiz 7 cm olmuş usg resmine bakıp bakıp duruyorum.içerde yavrum kendi kendine hareket ediyordu.tarama testi yapılıyor mu sizin orda.
hastalıklar üst üste gelince yoruldun sende az kaldı sabır

şu mesai saatlerinden sonra muayene acıp hasta bakmak isteyen doktorlara cok sinir oluyorum hastahanedeki yoğunluktan dert yakınırlarken önceden hem hastanede hem muayenede calışıyorlardı ozaman yorulmuyorlarmıydı acaba,

mashallah size.cok sevindim.dahda buyuyub dogacagi gunlare gelin inshallah.yok canim bana seker testi ve bir kac kan testi disinda bis sey yapdilar.arkadslarimada oyle.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…