hadi hanımlar hep beraber diyoruz:)) O BEBEK BURAYA GELECEK o kadar

Basagrilarin gectimi basagrin olursa soguk suyla elini yuzunu guzel gine azda saclara dogru serpistir bana iyi geldiydi insallah sanada iyi gelir
gecti cok sukur canim esim dun aksam guzel bir masaj yapti sonra rahatladdim...ama kalcam cok tutuluyor benim oturmakta zorlanmaya basladim cok kotu oldum yaaa bugun az biraz temizlik yaptim daha kotu oldum yarin doktora gidecez bakalim soracam doktora...

sagol canikom iyim sukur.ama hastayim.dokuluyorum:2::2::2::2:

canim benim zaten arkdaslar yazzzmislAr.yarin guzel haberlerle don inshallh
tatlim gecmis olsun...

Eki Görüntüle 658714 canlarıma kahve yaptım buyurun güzel bayanlar :)))
ellerine saglik
sagol canim.sen nasilsin hamislik nasil geciyor

günaydın güzel hanımlar. arkadaşım gelecek kahvaltı yapacağız. kocacım nöbete gitti. kadın kadına hoş bi kahvaltı olacak. sonra da dışarı çıkacağız

bercem bugün inşallah güzel haberlerle geleceksin

kızlar bizde kan uyuşmazlğı vardı ya bugün rutin hamilelik testlerini yaptırdım azcık gecikmeli olsada bu kan uyuşmazlğı testi ankaraya gönderilmiş neden acaba bilen varmı
rumi ben de kızlardan farklı bişey diyemeyecem. genelde ayrıntılı bakılması için büyük merkezlere gönderilir veya özellerde özellikle cihaz yoksa anlaşmalı yerlere gönderebiliyorlar.
Eki Görüntüle 658714 canlarıma kahve yaptım buyurun güzel bayanlar :)))
yapılır mı bu banaaa:84::84::84::84: :76::76::76::76::76:

günaydın orkidemmm ohh misss valla imrendim şimdi bide şimdi kahveyi görünce ben nefsek miyim acep

bercem senden güzel haberler bekliyoruz...

ben az önce golüü yedim. haneme koca bir '' 0 '' yazıldı

canlar iyi hafta sonları.nasılsınız bakalım.ben 23.haftayı bitirdim.şeker yüklemesi için doktor 24-28 haftalar arası gel dedi.ben 26.haftada gitmeyi düşünüyorum.geç kalmam değil mi

Kızlar bercestenin bat günü normalinde nezaman ??merak ettim bilen varmı?? Şimdi bu kız test yaptığı gün bat günümüydü?
sordum çünkü bu kız rüyamdaydı yaf:44: kıvırcık saçlı lüle lüle orta boylu dolgun bir bayandı yanıma geldi ben bercesteyim dedi ve benim karnımı okşadı güya ben hamileyim kız berceste o senmiydin kız ??kikiki insan tanımadığı birini görmesi ne tuhaf

Selam kikim
Bennde kan verdim geldim
Hayırlısı inşallah
Sen ne yaptın canım
ne zaman cıkcak cnm sonucun??ınsallah cok cok cok cok guzel artmıstır ıı haberlerını alırız burdanbıde bısey sorcm 12. gun mu yaptırmıstın sen testi???

Canım benim batım bugün yani 28. Gün
Bu arada ssaçlarım kıvırcıktı dolgun ama uzun boyluyum ben 175
Hadi inşaallah hamişizdir

Canım benim batım bugün yani 28. Gün
Bu arada ssaçlarım kıvırcıktı dolgun ama uzun boyluyum ben 175
Hadi inşaallah hamişizdir

Hmm demek sadece boyda bir karışıklık olmuşzaten rüyalarım hep dumanlı olur ondan iyi görememişimdirkiki
Bat günün bugün yani öylemiozaman neden 2gün önce yapıldıki testin :44eki varmı şimdi bi kırmızı kart durumu :26:????

Kız bende sana not bırakmakla meşkuldumkan verdin ,,sonuç ??nezaman ??
ben adet olcam ya belli 19bat benim ,son 3gün uffss

Saat 2 buçukta belli olacak
İnşallah hamişsindir adeti çağırma
Ben çıktım kociş yinne kızıyo

Sende nevar ne yok ?? Varmı belirti felan?? Bat nezaman ??
bercemmm şu listeyi bi gene yapsanda görsek tatlım yaa zamanın varsa tabi ???

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…