qaliba oyle..serodan haber varmi.yok ortada ne zamandir
klozetle butunlesıyor genellıkle.onun harıcınde ıyı
gecti cok sukur canim esim dun aksam guzel bir masaj yapti sonra rahatladdim...ama kalcam cok tutuluyor benim oturmakta zorlanmaya basladim cok kotu oldum yaaa bugun az biraz temizlik yaptim daha kotu oldum yarin doktora gidecez bakalim soracam doktora...Basagrilarin gectimi basagrin olursa soguk suyla elini yuzunu guzel gine azda saclara dogru serpistir bana iyi geldiydi insallah sanada iyi gelir
hayırlı cumalar herkese..ben bugün saglık ocagına gittim kulagımın yıkanması gerekiyomuş dr damla verdi 1 hafta kullan sonra yıkat dedi korkuyorum yaa acırmı ki?bide bebiş için kan ve idrar testi istedi inşallah herşey yolundadır....
canim damla kullanmada sorun cikmasin kendi doktoruna sordun mu?gecmis olsun...bebeginde birseycik yoktur merak etme sen...
tatlim gecmis olsun...sagol canikom iyim sukur.ama hastayim.dokuluyorum:2::2::2::2:
canim benim zaten arkdaslar yazzzmislAr.yarin guzel haberlerle don inshallh
ellerine saglik
gecti cok sukur canim esim dun aksam guzel bir masaj yapti sonra rahatladdim...ama kalcam cok tutuluyor benim oturmakta zorlanmaya basladim cok kotu oldum yaaa bugun az biraz temizlik yaptim daha kotu oldum yarin doktora gidecez bakalim soracam doktora...
tatlim gecmis olsun...
ohhhhh elllerine saglikkk cok guzel gorunuyor...
ellerine saglik
sagol canim.sen nasilsin hamislik nasil geciyor
rumi ben de kızlardan farklı bişey diyemeyecem. genelde ayrıntılı bakılması için büyük merkezlere gönderilir veya özellerde özellikle cihaz yoksa anlaşmalı yerlere gönderebiliyorlar.kızlar bizde kan uyuşmazlğı vardı ya bugün rutin hamilelik testlerini yaptırdım azcık gecikmeli olsada bu kan uyuşmazlğı testi ankaraya gönderilmiş neden acaba bilen varmı
yapılır mı bu banaaa:84::84::84::84: :76::76::76::76::76:
günaydın güzel hanımlar. arkadaşım gelecek kahvaltı yapacağız. kocacım nöbete gitti. kadın kadına hoş bi kahvaltı olacak. sonra da dışarı çıkacağız
bercem bugün inşallah güzel haberlerle geleceksin
Selam kikimTünaydınnnnben geç uyandım nasılsınız canlar??
ne zaman cıkcak cnm sonucun??ınsallah cok cok cok cok guzel artmıstır ıı haberlerını alırız burdanSelam kikim
Bennde kan verdim geldim
Hayırlısı inşallah
Sen ne yaptın canım
Selam kikim
Bennde kan verdim geldim
Hayırlısı inşallah
Sen ne yaptın canım
Kızlar bercestenin bat günü normalinde nezaman ??merak ettim bilen varmı?? Şimdi bu kız test yaptığı gün bat günümüydü?
sordum çünkü bu kız rüyamdaydı yaf:44: kıvırcık saçlı lüle lüle orta boylu dolgun bir bayandı yanıma geldi ben bercesteyim dedi ve benim karnımı okşadı güya ben hamileyimkız berceste o senmiydin kız ?? kikiki insan tanımadığı birini görmesi ne tuhaf
Canım benim batım bugün yani 28. Gün
Bu arada ssaçlarım kıvırcıktı dolgun ama uzun boyluyum ben 175
Hadi inşaallah hamişizdir
Kız bende sana not bırakmakla meşkuldumkan verdin ,,sonuç ??nezaman ??
ben adet olcam ya belli 19bat benim ,son 3gün uffss
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?