hadi hanımlar hep beraber diyoruz:)) O BEBEK BURAYA GELECEK o kadar

Yanımda olsan bu kadar gülerdim
Yok adet falan ggelmedi
Ama ilaçlardan olabilr
Bir saat sonra öğrencez :26:

Sende nevar ne yok ?? Varmı belirti felan?? Bat nezaman ??
bercemmm şu listeyi bi gene yapsanda görsek tatlım yaa zamanın varsa tabi ???
tatlım vallabı suru belırtı var da ne kadr guvenılır orası muammason bı hafta test gunume cnm beklemedeyim

Hani bizim kıza transfer öncesi doğru düzgün yumoş kontrolü yapmadı ya it bende ona kızdım
hatırladım o mevzu, tekrar kontrol etmesi bişiyi değiştirmezdiki sonuçta bir yumurtası vardı o olgunlaşmıştı diğeri olgunlaşmasa da aşılama yapılacaktı diye biliyorum.

Hoşgeldin kırmızı kurdeleyi kesmişiniz galiba ,gözün aydınyüzüne renk gelmiştir şimdi dimi zilli seniikiki
kikim koz buldun kendine dimi:76::76::76::76::76: yok yaa kalmadı ben de renk menk... sancıdan biara bii gitiiiiimm bii geldiiiim. şimdi zor toparlandım.
sen nasılsın var adet belirtin. biz senle battaştık ammaaa benimkiler erken geldi. aslında normale döndü

Ben kozları çok severimniye okadar zorlandın kız üstünden biçer mi geçti sankim kikiki
biz senle bat taşmıydık:26::26:hatırlıyamadım:44:benim 3günüm kaldı ,19mart,sen bugünmü oldun??

Son düzenleme:
Ben kozları çok severimniye okadar zorlandın kız üstünden biçer mi geçti sankim kikiki
biz senle bat taşmıydık:26::26:hatırlıyamadım:44:benim 3günüm kaldı ,19mart,sen bugünmü oldun??

kikim sen yanlış anladın bence, ben adet oldum ondan kıvranıyorum. ben 21 inde adet oluyordum. sonra 19 , 18 şimdide 16 oldu ama tam oldu eskiden 28- 29 günde bir oluyordum, bide kahverengi akıntım oluyordu şimdi o yok:26::26: bakalım bunun altından ne çıkacak:26:

Heeee :44::44:ben hat ları karıştırdım yine:111::111:kikiki.hmm bakalım civcivmi çıkacak kuş mu çıkacak bunun altından

canlar iyi hafta sonları.nasılsınız bakalım.ben 23.haftayı bitirdim.şeker yüklemesi için doktor 24-28 haftalar arası gel dedi.ben 26.haftada gitmeyi düşünüyorum.geç kalmam değil mi

selamlar ben geldim değerim düşmüş 4.65 olmuş
hayırlısı buymuş kızlar
bunu da yaşayıp sineye çekmek varmış
biraz toparlanayım tekrar gelirim

selamlar ben geldim değerim düşmüş 4.65 olmuş
hayırlısı buymuş kızlar
bunu da yaşayıp sineye çekmek varmış
biraz toparlanayım tekrar gelirim

Ayy canımsın yaaa ,üzülme olurmu ,hayırlısı artık ,zamanı vakti değilmiş demek (üzgünümmm(

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…