hadi hanımlar hep beraber diyoruz:)) O BEBEK BURAYA GELECEK o kadar

Doktor ne dedi peki ??? Ne önerdi? 5eyakın değilmi yine değer ya :44:henüz kırmızıda yok ,ay keşke bi mucize olsada sürpriz olsa ya

bugün daha iyiyim olsun dediğiniz gibi vakti zamanı gelmemiş
hepimiz için hayırlısı olsun
bu arada kikim rüyan gerçek mi olacak yoksa

Yok bercestem ya ben kim bebiş kim(dermişim)kiki benim kırmızılar kapıda bence ,göğüslerin şiş eleyince ağrı var ,akıntıda çok ama yok yok ben belirtilere takılmicam artık .takılırsam her ay doğurdu doğuracak oluyorum

selamlar ben geldim değerim düşmüş 4.65 olmuş
hayırlısı buymuş kızlar
bunu da yaşayıp sineye çekmek varmış
biraz toparlanayım tekrar gelirim

Ayy cnm yaa çok üzüldüm. Ama en azından hamile kalabiliyorsun buda çok büyük bi teselli çok uzatmadan tekrar dene. Bi tane folikül olmuş iyi değil bu. Folikül sayısını arttıracak doğal kürler ve destek ürünleri kullan tekrar başlarsın.

dur yaaa coşma hemen seviyom kız seni bu hazırcevap hallerine bayılıyom, zeki kadınsın kiiiikiimmm ve kendine özgü birşeysin

Korktun dimikorktun gel buraya .kikiki şimdide sevdi kendine özgü bişi yaptı beni hemen len ne kıvrak gacısın hee,bende senin bu haline bayılıyorum ,seni seviyorum

berceste gecmis olsun.inshaallah yakinda kendiliginden gelir bebisi.
kizlar nasilsiniz

kızlar nasılsınız bakalım.ben 23.haftayı bitirdim.şeker yüklemesi için doktor 24-28 haftalar arası gel dedi.ben 26.haftada gitmeyi düşünüyorum.geç kalmam değil mi

saçımı boyamak istiyorum ama ne renk yapsam yaaffff:26::26::26: aslında sarıya dönmek istiyorum ama şimdi koyu kızıl kahve de sarı değil olsa olsa turuncu olur

kızlar nasılsınız bakalım.ben 23.haftayı bitirdim.şeker yüklemesi için doktor 24-28 haftalar arası gel dedi.ben 26.haftada gitmeyi düşünüyorum.geç kalmam değil mi

selam canim.bende 26 haftada yaptirmisdim

selamlar ben geldim değerim düşmüş 4.65 olmuş
hayırlısı buymuş kızlar
bunu da yaşayıp sineye çekmek varmış
biraz toparlanayım tekrar gelirim

canım yaaa çok üzme ne olur kendini hayırlısı buymuşş.kikinin rüyaları gercek cıkar belki baksana kıvırcık saçları bile görmüş.seni seviyoruz bercestem.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…