- 18 Mart 2012
- 7.365
- 6.403
- 198
bugün daha iyiyim olsun dediğiniz gibi vakti zamanı gelmemiş
hepimiz için hayırlısı olsun
bu arada kikim rüyan gerçek mi olacak yoksa
Ha buldu bi kozzilli
koz arayıp bulmaya gerek yok ki çatlak olduğun aşikar ( türkçesi apaçık ortada)kızım sana bi de tercüme edeyim:76::76::76:
Ha ha. Haçok komiksin ha ha
Benim gibi 4 buçuk dil konuş ozaman halini görem senin,pehhh
Ben kaçtımev toplamam lazım öpüldünüzzzz
canım benim az buçuk, diller bileceğime aklı başında iki dil konuşurum daha iyi
selamlar ben geldim değerim düşmüş 4.65 olmuş
hayırlısı buymuş kızlar
bunu da yaşayıp sineye çekmek varmış
biraz toparlanayım tekrar gelirim
büyük hakaret bu dingil hödük ikizler üçüzler kovalasın inşallah koca üste çıksın yapışsın inmesin inşallah aklı başındaymış peah aklını yiyeyim senin
dur yaaa coşma hemenseviyom kız seni bu hazırcevap hallerine bayılıyom, zeki kadınsın kiiiikiimmm ve kendine özgü birşeysin
Korktun dimikorktun gel buraya . kikiki şimdide sevdi kendine özgü bişi yaptı beni hemen len ne kıvrak gacısın hee,bende senin bu haline bayılıyorum ,seni seviyorum
Korktun dimikorktun gel buraya . kikiki şimdide sevdi kendine özgü bişi yaptı beni hemen len ne kıvrak gacısın hee,bende senin bu haline bayılıyorum ,seni seviyorum
yok kız hiiç kıvrak değilim, göbek bilem atamamkikim gelirmhaaa neee korkacam benim de elim armut toplamıyor heralde
kızlar nasılsınız bakalım.ben 23.haftayı bitirdim.şeker yüklemesi için doktor 24-28 haftalar arası gel dedi.ben 26.haftada gitmeyi düşünüyorum.geç kalmam değil mi
selamlar ben geldim değerim düşmüş 4.65 olmuş
hayırlısı buymuş kızlar
bunu da yaşayıp sineye çekmek varmış
biraz toparlanayım tekrar gelirim
saçımı boyamak istiyorum ama ne renk yapsam yaaffff:26::26::26: aslında sarıya dönmek istiyorum ama şimdi koyu kızıl kahve de sarı değil olsa olsa turuncu olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?