hadi hanımlar hep beraber diyoruz:)) O BEBEK BURAYA GELECEK o kadar

arkadaşlar merhaba 2 kez tüp bebek denedik ilkinde düşük yaptım sonrasında ise negatif sonuçlandı. doktorum şimdi histeroskopi yapacağız dedi, haziranda tekrar tüp bebek tedavisine başlıycaz ve doktorum bu kez embriyoları pgt ye göndereceğiz dedi, yani genetik tanı yapılacakmış embriyolara. pgt yaptıran varmı olumlu sonuç alan ?

balım prolaktin hormonun yükselmiş olabilir. o nedenle doktora git canım. bu da gebe kalmana engel olabilir yani

İnşallah canım ayy ne güzel sürpriz olur hayırlısı olsun hakkında orkidem

İnşallah canım Allah herkese nasip eder

selam kızlar. bu akşam bir sunum yapacağım. çook dua edin. valla ben çok heyecanlıyım, gerginim. sunum hazırlamaktan çok yoruldum bugün bitsin başka bir şey istemiyorum.

hayırdır kızlar bu ne asabiyet orkiii iremm hayır olaaaa:26:

haydi bastır haydi bastı orkiii, tam zamanı tam zamanı şimdiii

Adet oldum kızlar yinekırmızı kart
bence hiç vakit kaybetme kiki, adetinin 3. günü git sen doktora bence,prolaktinin tavan yapmış olabilir.
selam kızlar. bu akşam bir sunum yapacağım. çook dua edin. valla ben çok heyecanlıyım, gerginim. sunum hazırlamaktan çok yoruldum bugün bitsin başka bir şey istemiyorum.

yaa nasıl bir ülkede yaşıyoruz bazen çok kızıyorum, iş hayatı neden bu kadar zorlu yaaa onca sene rahat edecez diye oku oku oku sonra asıl sıkıntı şimdi başlasın kolay gelsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…