- 18 Mart 2012
- 7.365
- 6.403
- 198
amaaannn 4 ay nedirki
Bilmiyorumki canım öncedende adete yakın şişerlerdi ama:44:elleyince acıyo,daha önce ellemedimi bilmiyorumki :44:
kız bide dün duştan sonra ılk defa bişe fark ettim göğüsüm hafif sıkınca süt geldiorkidem gelsede cevaplasa bu neydi şimdi
selam gençler. bugün test yaptırmadım ama muayene oldum. kızlar yumurtlayıvermişim adet olmayı beklerkenhamile kalmış olabilirim yani. bu durumda doğal olarak adetim gelmezmiş. geçen hafta gittiğimde adet sökülecek gibi görünüyor, rahim kistik kistik olmuş demişti. bugün adet sökülecek gibi durmuyor, o kistik görünüm de geçmiş dedi. kızlar bu ay böyle sürpriz bir şekilde hamile kalırsam kurban keseceğim valla. neyse sonuç olarak ben 1 hafta sonra test yapacağım
ne güzel ya. Allah inşallah ömrümün bir kısmında bana ve eşime de nasip eder inşallah. bartekim bize de dua et inşallah.
ben gebe değilsem bir an evvel adet olmak istiyorum. olayım ki şu tüp tedavisine başlayayım hayırlısı ile. valla bizlerinki de nasıl bir imtihansa Alllah'ım bizi sabırla deniyor. çok zorlandığımı, nefes alamadığımı hissediyorum bazen.
Ne guzell insallah bize de kismet olur umreye yada hacca gitmek
Adet oldum kızlar yinekırmızı kart
naber orkiiiiiiiii
ne olsun heyecan sinir stres. çook şükürhaftaya yıllık izin aldım. dinlenmeye karar verdim. sen nasılsın?
genel olarak iyiyim , anlık olarak birilerine dalasım var
Adet oldum kızlar yinekırmızı kart
Rümüş niye konuşmiyinnn
selam gençler. bugün test yaptırmadım ama muayene oldum. kızlar yumurtlayıvermişim adet olmayı beklerkenhamile kalmış olabilirim yani. bu durumda doğal olarak adetim gelmezmiş. geçen hafta gittiğimde adet sökülecek gibi görünüyor, rahim kistik kistik olmuş demişti. bugün adet sökülecek gibi durmuyor, o kistik görünüm de geçmiş dedi. kızlar bu ay böyle sürpriz bir şekilde hamile kalırsam kurban keseceğim valla. neyse sonuç olarak ben 1 hafta sonra test yapacağım
bence hiç vakit kaybetme kiki, adetinin 3. günü git sen doktora bence,prolaktinin tavan yapmış olabilir.Adet oldum kızlar yinekırmızı kart
selam kızlar. bu akşam bir sunum yapacağım. çook dua edin. valla ben çok heyecanlıyım, gerginim. sunum hazırlamaktan çok yoruldumbugün bitsin başka bir şey istemiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?