hadi hanımlar hep beraber diyoruz:)) O BEBEK BURAYA GELECEK o kadar

hiişşştt isyaaaannnnnnnnn
sakın canımıniçi Allah tamam beklediğiniz diyecek bizede inşallah
tabii arada hala nefesim kesiliyoo
çok metanetli gördüm kendimi

Bercestem kız cidi ciddi ümüdüm kesiliyor tükeniyor artık ,benden çoçuk moçuk olmaz diyorum bazen ayyyAllahım beni affet[/QUOTE]

canım benim bence türkiyeye gel
burada sorunun daha çabuk çözülür gibi geliyo bana

:44::44::44:valla prolaktin hormonuyla alakalıydı galiba canım
bu hormon yüksek olunca da hamiş kalınmıyo diye biliyorum orkidem daha iyi bilir

bi bu eksiktiayyyy:18::18:hormon testlerim normal çıkmıştı ama uzun zaman oldu sanırım tekrarlatsam iyi olucak :18::18::18:

canım benim bence türkiyeye gel
burada sorunun daha çabuk çözülür gibi geliyo bana[/QUOTE]

Banada öyle geliyorben bu herifi boşayacam sonunda o olucakbıktım bu adamın işi nin başını beklemektengelemiyoruz bir türlü
canım seninde içini karartım belki ,acık sussam iyi olucak

Son düzenleme:

Banada öyle geliyorben bu herifi boşayacam sonunda o olucakbıktım bu adamın işi nin başını beklemektengelemiyoruz bir türlü
canım seninde içini karartım belki ,acık sussam iyi olucak [/QUOTE]

olur mu hiçç
bu topikte son günlerde en çok ağlayan benim
sakın üzülme herşey düzelecek

kuzuumm sut gelmesı prolaktın hormonundan oluoo oda gebe kalmayı engelliostresten bıle yukselebılıo yada kılon varsa o yuzden!!bı suru nedenı var..bı hormonlarına baktırsana sen:18:

olur mu hiçç
bu topikte son günlerde en çok ağlayan benim
sakın üzülme herşey düzelecek[/QUOTE]

Sağol canım ya şimdi biraz okudumda prolaktın hormonu yüksekliğinde süt gelebilirmiş ve dediğin gibi gebeliği engellermiş,fakat en büyük belirtisi adet düzensizliği diyor ,benim adetler düzenli canım,hem öyle sıkınca ufak damla şeklindeydi:44:bilmemki kafam karıştı :44:
ya benim ablam 41hafta gebe olmasına 2,3gün kaldı,ve günü geçiyor hala doğum gerçekleşmedi kendine çok dert ediyor günde 20defa arar oldu beni ,onu dinleyince bi tuhaf oluyorum olsada benimkide gecikse diyorum bian ,yazık patlamak üzere ikiz taşıyo sanki nefes nefese

kuzuumm sut gelmesı prolaktın hormonundan oluoo oda gebe kalmayı engelliostresten bıle yukselebılıo yada kılon varsa o yuzden!!bı suru nedenı var..bı hormonlarına baktırsana sen:18:

Canım sabah ilk işim doktordan randevu almak olucak ,zaten jınekolog sefki isticem,aşılama olsun istiyorum artık.
60kg dayım,canım ufff

Son düzenleme:
Canım sabah ilk işim doktordan randevu almak olucak ,zaten jınekolog sefki isticem,aşılama olsun istiyorum artık.
60kg dayım,canım ufff
kuzum aslında bısey daha var ama bnm gorumcemde hamıle kaldgında az bısey sut gelmıstı gogsunden ıkıncı gebelıgıydı bazı ınsanların olabılıomus oylede

kuzum aslında bısey daha var ama bnm gorumcemde hamıle kaldgında az bısey sut gelmıstı gogsunden ıkıncı gebelıgıydı bazı ınsanların olabılıomus oylede

KızAllah iyiliğini versinkorkuya heyecan kattın ,çorba gibi bişi oldum kikiki güldürtün beni he

KızAllah iyiliğini versinkorkuya heyecan kattın ,çorba gibi bişi oldum kikiki güldürtün beni he
kız benden demesı ben gordugumu soyluom sana
Sen ne durumdasın bu arada bat nezamandı yaf:44:yine unuttum:44:varmı bi sallantı felan :
valla bat falan hersey karıstı bende aşılama oldum ya 10. gun test yapılır dıen var 12. gun dıen var 14 var 16 var var oglu varbugun 8 bitti işte arada adet agrısı cekıom baskada bısey yok goguslerde falan tık yok akıntı batma yanma kasınma falan var ısteay ne konustum

Maşallah kız varda var ne yokki sendesen o diyenlerede bakma ,test felan yapma 14 gününü doldur 15günü testini yaparsın Ozama'na kadar adet beli olur zaten

Son düzenleme:
Maşallah kız varda var ne yokki sendesen o diyenlerede bakma ,test felan yapma 14 gününü doldur 15günü testini yaparsın Ozama'na kadar adet beli olur zaten
ben uc ay falan beklesemmı acaba varsa zaten adet olmamgtmısken cınsıyet mınsıyet hepsını aradan cıkarırım

QUOTE=yasemnn;29414961]ben uc ay falan beklesemmı acaba varsa zaten adet olmamgtmısken cınsıyet mınsıyet hepsını aradan cıkarırım[/QUOTE]

Yaf demek istediğim Batı'nı bekle işte ha uffdalgacı seniaslında fena olmaz baktın ki bat yok 2buçuk ay daha bekle olmadı sen bence direk tekme atmasını bekle atarsa var atmazsa yok demeki sonra doktora gidersin tekme yok bak bakalım adetim niye gelmiyor dersin :26:kikikiki

Son düzenleme:
QUOTE=yasemnn;29414961]ben uc ay falan beklesemmı acaba varsa zaten adet olmamgtmısken cınsıyet mınsıyet hepsını aradan cıkarırım

Yaf demek istediğim Batı'nı bekle işte ha uffdalgacı seniaslında fena olmaz baktın ki bat yok 2buçuk ay daha bekle olmadı sen bence direk tekme atmasını bekle atarsa var atmazsa yok demeki sonra doktora gidersin tekme yok bak bakalım adetim niye gelmiyor dersin :26:kikikiki[/QUOTE]
hmmm oda mantıklı aslında...ne zaman tekme atarki bebek

hmmm oda mantıklı aslında...ne zaman tekme atarki bebek[/QUOTE]

4aylık atar canım ilk güm gümü sen bekle :111:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…