hiişşştt isyaaaannnnnnnnn
sakın canımıniçi Allah tamam beklediğiniz diyecek bizede inşallah
tabii arada hala nefesim kesiliyoo
çok metanetli gördüm kendimi
:44::44::44:valla prolaktin hormonuyla alakalıydı galiba canım
bu hormon yüksek olunca da hamiş kalınmıyo diye biliyorum orkidem daha iyi bilir
kuzuumm sut gelmesı prolaktın hormonundan oluoo oda gebe kalmayı engellioBilmiyorumki canım öncedende adete yakın şişerlerdi ama:44:elleyince acıyo,daha önce ellemedimi bilmiyorumki :44:
kız bide dün duştan sonra ılk defa bişe fark ettim göğüsüm hafif sıkınca süt geldiorkidem gelsede cevaplasa bu neydi şimdi
kuzuumm sut gelmesı prolaktın hormonundan oluoo oda gebe kalmayı engelliostresten bıle yukselebılıo yada kılon varsa o yuzden!!bı suru nedenı var..bı hormonlarına baktırsana sen:18:
kuzum aslında bısey daha var amaCanım sabah ilk işim doktordan randevu almak olucak ,zaten jınekolog sefki isticem,aşılama olsun istiyorum artık.
60kg dayım,canım ufff
kuzum aslında bısey daha var amabnm gorumcemde hamıle kaldgında az bısey sut gelmıstı gogsunden ıkıncı gebelıgıydı bazı ınsanların olabılıomus oylede
kız benden demesı ben gordugumu soyluom sanaKızAllah iyiliğini versin korkuya heyecan kattın ,çorba gibi bişi oldum kikiki güldürtün beni he
valla bat falan hersey karıstı bendeSen ne durumdasın bu arada bat nezamandı yaf:44:yine unuttum:44:varmı bi sallantı felan :
kız benden demesı ben gordugumu soyluom sana
Belkide o hormon yüksek olsa bile hamiş kalınabiliyor bazılarında :44::44f hergün yeni bişi duyuyorum ,çok bilmek istemiyorum ya bildikçe içinde kendimi buluyorum yaf kiki
valla bat falan hersey karıstı bendeaşılama oldum ya 10. gun test yapılır dıen var 12. gun dıen var 14 var 16 var var oglu var bugun 8 bitti işte arada adet agrısı cekıom baskada bısey yok goguslerde falan tık yok akıntı batma yanma kasınma falan var ıste ay ne konustum
ben uc ay falan beklesemmı acaba varsa zaten adet olmamMaşallah kız varda var ne yokki sendesen o diyenlerede bakma ,test felan yapma 14 gününü doldur 15günü testini yaparsın Ozama'na kadar adet beli olur zaten
QUOTE=yasemnn;29414961]ben uc ay falan beklesemmı acaba varsa zaten adet olmamgtmısken cınsıyet mınsıyet hepsını aradan cıkarırım
hmmm oda mantıklı aslında...ne zaman tekme atarki bebek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?