hadi hanımlar hep beraber diyoruz:)) O BEBEK BURAYA GELECEK o kadar

hayalimsin biz senle geçen ay aynı tarihlerde beklemiştik batı...sen kırmızıları erken görmüştüm,benimki gecikmişti..bu ay da gecikcek sanırım..hiç belirtim yok yine

Selam benimde dalasım var
Ama benim asabiyet kötü oluyo tutayım ben kkendimi
Ben çok kötü dalarım zamanında boks yaaptıydım

Bide dün gece itibariyle adet oldum
Bende kırmızı kartla oyun dışıyım
Ama bugün daha iyiyim
Atlattım moraalim iyi çok şükür

Berceste merhaba canım nasılsın seni burdan takip ediyorum hayırlısı olsun canım zamanını bekliyor demek ki ben artık tamamen buna inandım o yüzden çokta uğraşmıyorum bebek işiyle ilgili

Selam benimde dalasım var
Ama benim asabiyet kötü oluyo tutayım ben kkendimi
Ben çok kötü dalarım zamanında boks yaaptıydım

ben dalınca rahata eremeyeceğime karar verdim , çümkü bumerang yine gelip beni buluyo:111::111::111:ama az kaldı 3 hafta sonra kurtuluyorum uzun süreliğine (şuan kemal sunalın ,halit akçatepeyi kuyuya attığını zannettiği zamanki yüz ifadesini hayal edebilirsiniz bende )

Berceste merhaba canım nasılsın seni burdan takip ediyorum hayırlısı olsun canım zamanını bekliyor demek ki ben artık tamamen buna inandım o yüzden çokta uğraşmıyorum bebek işiyle ilgili

Sağol canım sen nasılsın peki
Ben bu ay tüpe gittim oda tutmadı
Hayırlısı olsun tabiiki inşallah amaa yazza kadar bebek işini askıya aldım
Tatile falan gidecem kafamı dinleyecem inşallah
Arada gel takıl topiğimiz çok iyidir

Bumerang ha
Allah iyiliğini versin inşallah da nasıl kurtulluyosun bize de öğretsene

hayalimsin biz senle geçen ay aynı tarihlerde beklemiştik batı...sen kırmızıları erken görmüştüm,benimki gecikmişti..bu ay da gecikcek sanırım..hiç belirtim yok yine

İnşallaah gellmezz ve hamişsindir canım

Selaaammmmm

Ben ne zamandır yazamıyordum, herkes iyidir ve keyifler yerindedir inşallah..
Geçen reglimde tüp bebek tedavim ertelenince bunalımlara girip forumdan da uzaklaşmıştım. Kendime geldim bi sürü şey yaptım bu 1 ay boyunca. Soğan suyu kürü, hayıt hapı, incir, arı sütü, çörekotu-bal, DHEA.. Elimden ne geliyosa yaptım ki sonradan pişmanlık duymayayım, "şunu da yapsaydın ya salak" demeyeyim kendime.

Şimdi yine regl tarihi geldi çattı. Cumartesi bekliyoruz Al Sultan'ı. Gelemesin inşallah tabi orası ayrı.. Ama gelirse de umarım bu sefer başlanır tedavime.
Çok üzüldüm geçen sefer.

al sultan
ben de senle aynı düşüncedeyim adettim bitmek üzere, bitince soğan yapacam yine. iki ay önce bi denemiştim ama arkası gelmedi bu ay yine deneyeceğim

bende iyiyim canım kilo vermeye uğraşıyorum 10 kilodan fazlada verdim hormonlarım biraz düzeldi ama biraz daha bekliycem bebek konusu için evet takip ediyorum tüp bebek denemişsin hayırlısı olsun canım umudunu asla yitirme dün teyzem anlattı bi tanıdığının 12 sene olmamış 2-3 kere tüp bebek denemişler tutmamış tedaviyi bıraktıktan 2 ay sonra hamile kalmış kendi kendine sende dinlen kafanı dağıt iyi olur topiğe gelip okuyorum maşallah çok güzel şenlikli

Selam kizlar,kasiklarim çok ağrıyor adetle beraber(
doktoru aradım sabah 8buçuk randevu aldım hormon tahlili isteticem bakalım ne halt çıkacak,cuma Günü'de yine İsveç yolcusuyum 1haftalığınaablam çok rahatsız

ben bunu hiç beğenmedim

Ufffff.hiccc mi hiccc begenmedim....

Neden herseferinde geçikiyorki:26:yada adetin 28 yerine 30 olmuştur belki ,doktora gittiğinde bi sorsana canım:26:

Bide dün gece itibariyle adet oldum
Bende kırmızı kartla oyun dışıyım
Ama bugün daha iyiyim
Atlattım moraalim iyi çok şükür

Benimde gece oldu canım ağrılarımdan belliydi zaten sabah 3te wc ye çıktım ta taapis şey
eşime sabah anlatırken kendimi tutamayıp ağladım resmen ,Allah ıma şükürler olsun kızım var ama gerçekten sinir bozucu bişey,
eşim önce burda aşılama olsun diyor olmazsa yazın bi çaresine bakarız diyor Tr ye gelmek için

Son düzenleme:

geçmiş olsun nesi var ablanın:26:

kiikii içime doğdu senin gebelik yakındaaa aahhaaaaa buraya da yazdım ben

Gecmis olsuin hayirdir nesi var

Saol canım ya kalbine sızı giriyor sürekli sonra sol koluna ağrı giriyor sürekli,doktora gidiyor damar tıkanıklığı diyor önümüzdeki hafta anjiyo olacak ,atlatır hemen umarım,spor stres felan yasak kalp krizi ıhtımali büyük demiş doktor ,yaş 36 ya

geçmiş olsun nesi var ablanın:26:

kiikii içime doğdu senin gebelik yakındaaa aahhaaaaa buraya da yazdım ben

Hadi be ağzını yiyeyim kız :125:doğrumu diyrsinnnnereye yazdınkiki

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…