Selam benimde dalasım var
Ama benim asabiyet kötü oluyo tutayım ben kkendimi
Ben çok kötü dalarım zamanında boks yaaptıydım
Berceste merhaba canım nasılsın seni burdan takip ediyorum hayırlısı olsun canım zamanını bekliyor demek ki ben artık tamamen buna inandım o yüzden çokta uğraşmıyorum bebek işiyle ilgili
ben dalınca rahata eremeyeceğime karar verdim , çümkü bumerang yine gelip beni buluyo:111::111::111:ama az kaldı 3 hafta sonra kurtuluyorum uzun süreliğine (şuan kemal sunalın ,halit akçatepeyi kuyuya attığını zannettiği zamanki yüz ifadesini hayal edebilirsiniz bende )
hayalimsin biz senle geçen ay aynı tarihlerde beklemiştik batı...sen kırmızıları erken görmüştüm,benimki gecikmişti..bu ay da gecikcek sanırım..hiç belirtim yok yine
Bide dün gece itibariyle adet oldum
Bende kırmızı kartla oyun dışıyım
Ama bugün daha iyiyim
Atlattım moraalim iyi çok şükür
Selaaammmmm
Ben ne zamandır yazamıyordum, herkes iyidir ve keyifler yerindedir inşallah..
Geçen reglimde tüp bebek tedavim ertelenince bunalımlara girip forumdan da uzaklaşmıştım. Kendime geldim bi sürü şey yaptım bu 1 ay boyunca. Soğan suyu kürü, hayıt hapı, incir, arı sütü, çörekotu-bal, DHEA.. Elimden ne geliyosa yaptım ki sonradan pişmanlık duymayayım, "şunu da yapsaydın ya salak" demeyeyim kendime.
Şimdi yine regl tarihi geldi çattı. Cumartesi bekliyoruz Al Sultan'ı. Gelemesin inşallah tabi orası ayrı.. Ama gelirse de umarım bu sefer başlanır tedavime.
Çok üzüldüm geçen sefer.
onu doğuma göndercem o döndüğünde de ben gitcem 1 sene rahatımBumerang ha
Allah iyiliğini versin inşallah da nasıl kurtulluyosun bize de öğretsene
Sağol canım sen nasılsın peki
Ben bu ay tüpe gittim oda tutmadı
Hayırlısı olsun tabiiki inşallah amaa yazza kadar bebek işini askıya aldım
Tatile falan gidecem kafamı dinleyecem inşallah
Arada gel takıl topiğimiz çok iyidir
ben bunu hiç beğenmedim
Ufffff.hiccc mi hiccc begenmedim....
hayalimsin biz senle geçen ay aynı tarihlerde beklemiştik batı...sen kırmızıları erken görmüştüm,benimki gecikmişti..bu ay da gecikcek sanırım..hiç belirtim yok yine
Bide dün gece itibariyle adet oldum
Bende kırmızı kartla oyun dışıyım
Ama bugün daha iyiyim
Atlattım moraalim iyi çok şükür
İnşallaah gellmezz ve hamişsindir canım
Neden herseferinde geçikiyorki:26:yada adetin 28 yerine 30 olmuştur belki ,doktora gittiğinde bi sorsana canım:26:
Gecmis olsuin hayirdir nesi varSelam kizlar,kasiklarim çok ağrıyor adetle beraber(
doktoru aradım sabah 8buçuk randevu aldım hormon tahlili isteticem bakalım ne halt çıkacak,cuma Günü'de yine İsveç yolcusuyum 1haftalığınaablam çok rahatsız
İnşallah canım ama sanmıyorum..bu ay hiç anlamadık,ne yaptık ne zaman yaptık
valla hayalimsin ben bıraktım artık.koyverdim gitti gari
Selam kizlar,kasiklarim çok ağrıyor adetle beraber(
doktoru aradım sabah 8buçuk randevu aldım hormon tahlili isteticem bakalım ne halt çıkacak,cuma Günü'de yine İsveç yolcusuyum 1haftalığınaablam çok rahatsız
Gecmis olsuin hayirdir nesi var
geçmiş olsun nesi var ablanın:26:
kiikii içime doğdu senin gebelik yakındaaa aahhaaaaa buraya da yazdım ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?