doktora haber verdinmi canım? rabbim seni ve bebegini korusun... gecmiş olsun...bizleri haberdar etmeyi unutma.. inş önemli bişey diildir kanaman...kızlar kanamam var kırmızı renkte
kızlar kanamam var kırmızı renkte
YOK yawrum benim bat iki daha adetim biteli üç dört gün oldu çalışmalara yeni başladık... :)
kimse bi cevap yazmıyor bana be
Kızlar resim nasıl yükleniyor deyin bakım göndereyim bide siz bakın:18::18:
ay çok heyecan sardı gelin yaww:18:
İnsalah. Hamişsindir cnm yorum yaparken altta eklenti ekle diyor ya ordan resim yukleyebilirsin hadi hayırlısı olsun
Kızlar resim nasıl yükleniyor deyin bakım göndereyim bide siz bakın:18::18:
ay çok heyecan sardı gelin yaww:18:
umarım bir şey yoktur.
kız hadi bi yükleyiver
Ay orkidem beceremedim ne beceriksizim yaa ,cep ten yapamadım anaklasör diye bir yere girdi ufffss sana heyecanımı anlatamam:18:keşke yapmasaydım orkim:18:şimdi idrar çok bekledi acaba yanlış mı çıkar bu yüzden uffff
Ay orkidem beceremedim ne beceriksizim yaa ,cep ten yapamadım anaklasör diye bir yere girdi ufffss sana heyecanımı anlatamam:18:keşke yapmasaydım orkim:18:şimdi idrar çok bekledi acaba yanlış mı çıkar bu yüzden uffff
kız meraktan çatladım. ne olacak şimdi
sen kaç günde bir adet oluyorsun ? Örneğin ben 28 günde bir oluyorum ve sabit 14 cü günü koyu çift kırmızıyı yakalarım bu demektirki ben 12 13(14)15 16 iki gün önden iki gün arkadan 5günü toplam iyi değerlendirmeliyim ,şöyleki mesela 12ci günü çalıştım spermler içeride 3güne kadar yaşıyor 14güne kadar orda bekleme ihtimali olduğundan canım.tabi bu dönem yüksek şansın olduğu günler biraz dahada erken başlayıp ve daha geç sonlandırmandada fayda var ki özellikle adetlerin düzensiz ise o günlerin geç olması yada erken olması durumu söz konusu olabilir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?