hadi hanımlar hep beraber diyoruz:)) O BEBEK BURAYA GELECEK o kadar

Kızlar test yaptım ilk defa silik çıktıçok şaşkınım çok bu test erken hassas test değil ve sabah ilk idrar bir bardağa koyup kaldırmıştım testi şimdi alıp yapabildim ,idrar bardakta bir 4-5saat kadar bekledi :26:yanlışmı olduki ???
ay çok heyecanlandım şimdi :18::18:

Kızlar resim nasıl yükleniyor deyin bakım göndereyim bide siz bakın:18::18:
ay çok heyecan sardı gelin yaww:18:

YOK yawrum benim bat iki daha adetim biteli üç dört gün oldu çalışmalara yeni başladık... :)

ay seni meltemler karıştırdım galiba ,çalışmalara yeni başlamışsın hayırlı uğurlu olsun sonu güzel haberle dolsun inşallah

kimse bi cevap yazmıyor bana be

buyur canım söyle yardımcı olayım ?? Sana daha önce yazmıştım sanırım:26:

Kızlar resim nasıl yükleniyor deyin bakım göndereyim bide siz bakın:18::18:
ay çok heyecan sardı gelin yaww:18:

İnsalah. Hamişsindir cnm yorum yaparken altta eklenti ekle diyor ya ordan resim yukleyebilirsin hadi hayırlısı olsun

umarım bir şey yoktur.

kız hadi bi yükleyiver

Ay orkidem beceremedim ne beceriksizim yaa ,cep ten yapamadım anaklasör diye bir yere girdi ufffss sana heyecanımı anlatamam:18:keşke yapmasaydım orkim:18:şimdi idrar çok bekledi acaba yanlış mı çıkar bu yüzden uffff

Son düzenleme:

kız meraktan çatladım. ne olacak şimdi

benimde 28 gunde bir oluyor.bazen29olur ama cok degismez. gecen aylardaki ovulation larda cift cizgiyi gormustum.bu ay olmadi iste. ama yinede 14.gune dogru carpisma oldu. beklemedeyim simdi.hatta az once kopek gezdiriyordum.kedi kovalicam derken ipiyle birlikte benide kosturdu. korktum burden.noluyosa..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…