hadi hanımlar hep beraber diyoruz:)) O BEBEK BURAYA GELECEK o kadar

kızlar ya sizin bu topik nasıl bişi merak ettm ben benimlede paylaşabilirmisiniz

Nasıl bişi derken:44ek anlamadım ama ,bizim topik çok çok sıcak kanlı birbirine kötü günlerinde kenetlenen iyi günlerinde sevinci hep beraber paylaşan çok iyi hatta çok sıkı dostluklar edinmiş bir topiktir,bizimle aynı sorunu yaşayan herkeze elimizden geldiği kadar yardım ederiz ,konu gebeliği arzulayanlar genelde ,senin sorunun nedir canım??

Bu ovulasyon testine ne gerek var ki hergün yapın işte yakalarsiniz bence yani gebeligi

Oo sen hergünmü yapıyorsunvalla canım ben biseferinde gün aşırı deniyeyim dedim adamcaz 14 çi güne 1-2 gün kala yoruldu yani anlıcan yapan var yapamayan var kikiki ,hem neden ne gerek var o günler dışında çalışman boşki zaten , hem o testleri yumoşlayıp yumoşlamadığınıda tespit edebiliyorsun çoğu bayanın sonuçta yumurtlama sorunuda var yani.
Üstelik hergün yapmak spermler açısından iyi değil ,kalitesi ve sperm sayısı düşer,mantıklısı gün aşırı der doktorlar

Son düzenleme:
güzel bayanlar ben annemlere gidiyorum 3 4 gün orda kalmayı planlıyoruz orda kacak bir internet bulamassam kulube giremiycem beni merak etmen,kendinize iyi bakın allaha emanet olun

Rümüşüm iyi gezmeler sana ,annacığın yanında olman bu ara çok iyi olur senin için ,sana yemek felan yapar hep yatmalısın ya iyi olur.
ama orda girmeye çalış kız sende gelmezsen topik iyice kurur gider valla(

Son düzenleme:
günaydııın bacılar. gerçi öğlen oldu ya. nasıl olduysa ben yeni uyandım kikiiiim. kız ben seni çok seviyorum. sabah uyanınca yazdıklarını görmek bile insanı mutlu ediyor.

günaydııın bacılar. gerçi öğlen oldu ya. nasıl olduysa ben yeni uyandım kikiiiim. kız ben seni çok seviyorum. sabah uyanınca yazdıklarını görmek bile insanı mutlu ediyor.

Bende yine geç uyandım ,uykucu oldum valla düzenım iyice şaştı((
kız bende seni çookkk seviyorummm valahide bıllahi

Len başka topiklere takılıyon buraya az gelir oldun ,kepenkleri açma görevi senin değilmi ,bak bak rümüşün gittiğini duydu gelmedi hemşoya bak 3üz doğurasıca ,ikizler beşizler. Kovalıyasıca hemşoluk böylemi olur kiki

Kayıp aranıyorlar

Berceste topik anası

Bartek

yasamım

pelin

lowelyy

AZ BUÇUKgelenler

tumet

meltem

iremm

cemreeeee

ıwantobaby

Orkide az ve çok un arası gibi bişi

ÇOK GELEN

rümeysaaaacanım benim

Ne güzel liste yaptım can sıkıntısından

Son düzenleme:
Of çok yoruldum ya kahvaltıdan sonra komsuyla bi çarşı yapmak dedik küçücük ilcenn altını üstüne getirdik... ( sonuc:sadece bi şort aldım :) :) :) : )

Çok şükür bu gece çarpışma yok dün gece hallettim o işi bu yorgunlukla zor olurdu

Senin bat 19 muydu :26: ??
benim 3 gün kaldı ama hiç mi hiç belirtim yok iyiki evde test yok değilse yapmıştım ha
yine adet olucam bu sessizlik hayra alamet değil

gittim ama geldim dedim ben topiksiz yapamam kızlar olmadan uyuyamam cıktım geldim tabikine şakaa kardeşim ve babam grip oulmuşlar banada bulaşmasın diye geldim evime.
kimse bi cevap yazmıyor bana be
canım gecmişi dikkatli okuyamadın sanırsam hayalimsin arkdaşım sana cevap yazmış

hemsomm bugün nasılsın bakalım??bende annene gittin diye senin adına sevinmiştim.anacığın sana bakar diye.

az önce eltim aradı beyaz pancardan sarma saralım dediydim oda bu akşam saracam yarın yemeye gel dedi yarını iple cekiyorummmmmmmm

oy oy ooyyy simdiden afiyet olsun şekerim :))) şu riskli günleri atlat da sevmeye bekliyoz teyzoşu..24 nisanda 40 mevlüdü yapıcam inşallah.iyi olursan mutlaka beklerim

oy oy ooyyy simdiden afiyet olsun şekerim :))) şu riskli günleri atlat da sevmeye bekliyoz teyzoşu..24 nisanda 40 mevlüdü yapıcam inşallah.iyi olursan mutlaka beklerim

anamm o resimleri gördükten sonra gelmemek icin kendimi zor tutuyorum kucağıma rahat rahat alabilirim inşallah canım gelmeyi cok isterim.bizde o günleri yaparız inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…