- 18 Mart 2012
- 7.365
- 6.403
- 198
kızlar ya sizin bu topik nasıl bişi merak ettm ben benimlede paylaşabilirmisiniz
Bu ovulasyon testine ne gerek var ki hergün yapın işte yakalarsiniz bence yani gebeligi
güzel bayanlar ben annemlere gidiyorum 3 4 gün orda kalmayı planlıyoruz orda kacak bir internet bulamassam kulube giremiycem beni merak etmen,kendinize iyi bakın allaha emanet olun
günaydııın bacılar. gerçi öğlen oldu ya. nasıl olduysa ben yeni uyandımkikiiiim. kız ben seni çok seviyorum. sabah uyanınca yazdıklarını görmek bile insanı mutlu ediyor.
Ama bende azbucuktan biraz fazlayim bikac gündür :)
Of çok yoruldum ya kahvaltıdan sonra komsuyla bi çarşı yapmak dedik küçücük ilcenn altını üstüne getirdik... ( sonuc:sadece bi şort aldım :) :) :) : )
Çok şükür bu gece çarpışma yok dün gece hallettim o işibu yorgunlukla zor olurdu
YOK yawrum benim bat iki daha adetim biteli üç dört gün oldu çalışmalara yeni başladık... :)
kızlar ya sizin bu topik nasıl bişi merak ettm ben benimlede paylaşabilirmisiniz
gittim ama geldimRümüşüm iyi gezmeler sana ,annacığın yanında olman bu ara çok iyi olur senin için ,sana yemek felan yapar hep yatmalısın ya iyi olur.
ama orda girmeye çalış kız sende gelmezsen topik iyice kurur gider valla(
canım gecmişi dikkatli okuyamadın sanırsam hayalimsin arkdaşım sana cevap yazmışkimse bi cevap yazmıyor bana be
gittim ama geldimdedim ben topiksiz yapamam kızlar olmadan uyuyamam cıktım geldim tabikine şakaa kardeşim ve babam grip oulmuşlar banada bulaşmasın diye geldim evime.
canım gecmişi dikkatli okuyamadın sanırsam hayalimsin arkdaşım sana cevap yazmış
hemsomm bugün nasılsın bakalım??bende annene gittin diye senin adına sevinmiştim.anacığın sana bakar diye.
hemsomm bugün nasılsın bakalım??bende annene gittin diye senin adına sevinmiştim.anacığın sana bakar diye.
az önce eltim aradı beyaz pancardan sarma saralım dediydim oda bu akşam saracam yarın yemeye gel dedi yarını iple cekiyorummmmmmmm
oy oy ooyyy simdiden afiyet olsun şekerim :))) şu riskli günleri atlat da sevmeye bekliyoz teyzoşu..24 nisanda 40 mevlüdü yapıcam inşallah.iyi olursan mutlaka beklerim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?