hadi hanımlar hep beraber diyoruz:)) O BEBEK BURAYA GELECEK o kadar

doğru diyom kız tabiii ben sana demiştim hatırlar mısın yakında hamile kalırsın o enerjiyi hissediyorum diyee. heheyyt tutmayın beni

bilmiyorum orkidemm aglamaktan yazamiyorum ,,ben biraz daha agliyayim soyle kendimi toliyim sonra yine donerim ,,,nedense inanasim gelmiyo benim henuz 3 gun daha oldugu icin ,,ve test hasas olmayandan yaptim ufff,,aslinda ben 2 gun oncede yaptim ozamanda hayal meyal bisi vardi :18:

evet demistin hatta cemrede dedi bana,,ne biliyim gercekmi simdi ufff

kız oluyo ağlıyon olmuyo ağlıyon. şindik gülme zamanı

yok orkidem ben bu testi tekrarlamadan rahat edemiyecegim,,agliyordum esim geldi saskin saskin birbirimize bakip duruyoruz ,,sabah testi tekrarlicam

sabah testi tekrar et haber et hemen tamam mıama bu test pozitif. o 2 gün önce çıkan da boşuna değil. senin idrara erken çıkıyor galiba..ayrıca progesteronun gebelik düzeyi gibi yüksekti

sabah testi tekrar et haber et hemen tamam mıama bu test pozitif. o 2 gün önce çıkan da boşuna değil. senin idrara erken çıkıyor galiba..ayrıca progesteronun gebelik düzeyi gibi yüksekti

he iste o progesteron nun miktari kafami cok karistirmisti pc de arastirip durmustum,,,sabah erken testi yapar yapmaz yazarim size ,,insallah dahada koyulasir ALLAHim

orkidem ben kactim ,,yemek yemeyi unuttum oyle mutfakta oturdum kaldim esim yemek salonunda, bu sofra bosuna mi hazirlandi diye sesleniyor,,sonra gelirim yine

Lowely22 tatlim sen nasılsın neler yapıyorsun bakim
saol tatlım iyiyim şükür sen nasılsın nasıl gidiyo hamilelik?
kızzzzz kikiiimm gözün aydınn hadi ay cok sewindim yaa
he iste o progesteron nun miktari kafami cok karistirmisti pc de arastirip durmustum,,,sabah erken testi yapar yapmaz yazarim size ,,insallah dahada koyulasir ALLAHim
yaz bize yazzzz... inşallah koyulasacak dahada canımm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…