- 18 Mart 2012
- 7.365
- 6.403
- 198
heheheeeeeeeeeeee süper. en kısa sürede kan testi yaptır pozitif bu test
ayyyyyyy o ne kizzzzz senin bata kac gun var
kiz hadi ya ayyy ben su anda agliyorummmmm43: hemde hickira hickira gercekten dogrumu diyorsun
doğru diyom kız tabiiiben sana demiştim hatırlar mısın yakında hamile kalırsın o enerjiyi hissediyorum diyee. heheyyt tutmayın beni
Istersen sabah tekrarla istersen dogru kanakizcene kardes geliyo hemsommmmm
bilmiyorum orkidemm aglamaktan yazamiyorum ,,ben biraz daha agliyayim soyle kendimi toliyim sonra yine donerim ,,,nedense inanasim gelmiyo benim henuz 3 gun daha oldugu icin ,,ve test hasas olmayandan yaptim ufff,,aslinda ben 2 gun oncede yaptim ozamanda hayal meyal bisi vardi :18:
evet demistin hatta cemrede dedi bana,,ne biliyim gercekmi simdi ufff
kız oluyo ağlıyon olmuyo ağlıyon. şindik gülme zamanı
yok orkidem ben bu testi tekrarlamadan rahat edemiyecegim,,agliyordum esim geldi saskin saskin birbirimize bakip duruyoruz ,,sabah testi tekrarlicam
sabah testi tekrar et haber et hemen tamam mıama bu test pozitif. o 2 gün önce çıkan da boşuna değil. senin idrara erken çıkıyor galiba..ayrıca progesteronun gebelik düzeyi gibi yüksekti
saol tatlım iyiyim şükür sen nasılsın nasıl gidiyo hamilelik?Lowely22 tatlim sen nasılsın neler yapıyorsun bakim
yaz bize yazzzz... inşallah koyulasacak dahada canımmhe iste o progesteron nun miktari kafami cok karistirmisti pc de arastirip durmustum,,,sabah erken testi yapar yapmaz yazarim size ,,insallah dahada koyulasir ALLAHim
bende meraktayım ne yaptıki acaba:44::44::44:rümüş seni merak ediyorum:26::26:
ne ne ne ne neeeeeeeedogrumu goruom ben kikiiiiimm hamilesın sen yahuuuu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?