peki adetin ilkgününden bugüne kacıncı gün oldu
bugün 22.gün canım ..geçmiştir yumurtalar..4-5-7 nisan gibi çarpışma oldu.o kadar.
anladım bugune yumurtlama gunu kalmyabılır.ama dedıgın tarıhlerde verımlı tarıhler
bugün 22.gün canım ..geçmiştir yumurtalar..4-5-7 nisan gibi çarpışma oldu.o kadar.
İnşallah kaçırmamışızdır..Her ay başka bir bahane oluyo..sıkıldım.
Bende her ay bekleyip bekleyip tam yumurtlama günlerimde birşeyler olmasından sıkıldım artık. Ya mecburen biyere kalmaya gidiyoruz, ya da hasta olup ilaç kullanmak zorunda kalıyorum. Ne zaman yumurtlama günlerimi evimde ve sağlıklı mutlu geçireceğim acaba
hoşgeldin sefa geldin..yumurtlama günlerini eşine söylüyrmsn bilmiyrum ama söylüyrsanz bu nu yapmayın..adetiniz biter bitmez carpışın yumoş günlerine 4 5 gün kala.sonra kadınlık dişilik gücünüzü kullanın
Adetimin bittiği günden itibaren ilişkiye giriyoruz ama asıl girmemiz gereken günlerde hep birşeyler çıkıyor
Ya benle battaş olan kimdi yaff:44::44: yine unuttum tumet?? Meltemmi?? Yazsın şuraya bizahmet:26:
Kizlar slm telden olunca okumadim gecmisi, biz doktordan geldik hersey cok guzel agziniburnunu bile yaklastirip gosterdi dojtorumuzel ayaklarimiz cikmis 33 mm bir bebisim var teyzemiz o kadar kucukken nasil burnu agzi var tipini yedigimin dedi 2 gun ileriyiz suan ve bana gelince doktor temkin icin 3 ay olana kadar jel ve aspirin devam yeni kutu bitecekmis yine elevit verdi pazarlik etmedim jel konusundada bizim iyiligimiz icin sonucta 2 hafta daha dayancam :106::106: bu arada resim buyuk geldi yukleyemedim
rümüş nassın şeker, iyi misin?
benimki 19 nisan..birkaç ay beraber gitmiştik biz.sen bu ay çalışmalarını tamamladınmı?
şimdi baktım mesaja cevap verdim..:13:
bu ay ovu kullandım ama hep ikinci silik çıktı testlerde..o dönemde ilişki oldu..ama son 4 gündür yok..kesin olsun diye İrem çarpışın dediydi..çarpışamadık
benim bat 2 şekercan...
çocuk düşündüğümüzden beri bat tarihi bi ileri bi geri atıp duruyodu 3 aydır hep ikisinde geliyo saolsun düzene girdi heralde :)
Agrim vardi giitk serum yedim eve geldim yatisa devam.sen uzun zamansir gelmediginden bilmiyon bebisim yaramazlik yapti kanamamiz oldu 4 gun yattik hastanede duusuk tehdidi varmis
esıne dedınmı yumurtlama gunumdeyım dıyee
Evet beraberdik bir kaç ay,,tamamladım canım ,İsveç te ablamın yanındaydım 11ci günü eve döndüm o gün işe koyuldum14posıtıif oldu değerlendirdik hatta 15ve 16ya kadar çalıştık çalışmasınada me bilim yine adet
moralini bozmak gibi olmasın ama adet biter bitmez ilk hafta çok düşük bir durum gebelik için diye biliyorum ,hatta adet uzunluğuna bağlı olarak ovu testine başlıyorsun ,bazıları 10cu günden itibaren bazısı 9 bazısı 13
düzene girmesine sevindim adına ,benim bat bu sefer 16nisan ,bakalım civcivmi çıkacak boş mu
kikim ben en son21martta adet oldum.1nisandan 9nisana kadar test yaptim.hep ikinci silik cikti..vazgectim bbende ovudan.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?