- 18 Mart 2012
- 7.365
- 6.403
- 198
yok canm bn ovulasyon testi kullanmadım hiç aşılama yaptırmak istyorum tedaviden korkmuyorumda çok kararsızm ilknde tutmuyo 3 4 kez yaptırmak gerekyo diyolar ya
canim bence 1 ay a mahsus ovulasyon testi kullanmalisin,,yumurtlaman gerceklesip gerceklesmedigini gormus olursun en azindan´,
hem asilama herkezte ayni olmaz ,,hemende tutabilir ,,cift te tutabilir ilk seferden bilemesin. cogundada 2 seferde tutuyo .,aklina getirme hemen negatiflikleri iyi dusun iyi olsun canim
gülüm ya sen adetimi soruyosun dimi, mesaj biraz karışık çıkmışta:44:
ben normal adet görüyorum 5 gün felan, ilk gün oluyo sonra düzeliyor ama bazen son günde de oluyor, offf yaaa şimdi kimbilir altından ne çıkacak![]()
test yap kiz belki altindan civciv cikar :44::44: nebileyim ustune gorme felan oluysa :26:
benimki geldi çıkıyorum ben. kiki niye erken gelmiyorsun![]()
kiki geldi geldigecmise dalmistim,,seninkinin onune cay koy geri gel yafff
kızlar yaaa çoook az kaldı. bu hafta sonu ya da haftaya adet olma gününe göre tedavi başlıyor yaa. inşallah bi sorun çıkmaz tez tedavi başlar. çook heyecanlanıyorum yaa günler geçsin![]()
hadi hayirlisi orkidem ,,senin icin cooooooooooooookkkkk dua edicem kiz ,,,sende icini ferah tut relaxx![]()