hadi hanımlar hep beraber diyoruz:)) O BEBEK BURAYA GELECEK o kadar

işte bu deriz ya bazen işte buuuuuuuuuuuuuuu
çok mutluyum canım arkadaşımmmm
çok şükür Allahıma sırada biz varızzzzzz orkimmmm
inşallah rabbim tez zamanda sağlıklı gine meleklerinizi gönderir

kızımız olacakmış hadi teyzesi yesin onu
bu arada kendine dikkat et
sakın ev işi yapayım deme
ne zor geliyo biliyosun sıpalar

kızımız olacakmış hadi teyzesi yesin onu
bu arada kendine dikkat et
sakın ev işi yapayım deme
ne zor geliyo biliyosun sıpalar

ben şaşırdım teyzesi bu son doktorum cok ayakta kalmadan günlük işleriini yapabilirsin dedi ama diger doktorum özeldeki yatcan sürekli diyor,zor geliyorlar bide yaramazlık yapıyorlar şimdiden hayırlısı.

rumeysaaaa, pembesekere yardimci olurmusun lutfen ,,,ben tr de yasamadigim icin uygun fiyata hagi ovu testi var bilmem simdi ,,fortel miydiki :26: ???+

çok mutluyum canım arkadaşımmmm
çok şükür Allahıma sırada biz varızzzzzz orkimmmm

tsk bercestemmm ben hala inanamiyorum yaa tedaviden korktu yavrucak kikiki ,,darisi en kisa zamanda sizlerinde basina olsun insallah canim benimm

Son düzenleme:

kikim ben hic ovu testi kullanmadım o yüzden bilmiyorum onu meltem iremneva daha iyi bilir gittigidiyor da uygun fiyatları olanlar varmış bi oraya bakabilir,ateş ölcmek daha ucuz 5 tl

saolun canım iyatı çok önemli değil alırm bi şekilde ama adetme kaç gün kala kullancam nasl kullnılcak onu bilmyorum işte

yeni okudum gordum ya
ayyyy yerim ben o kizceyii kizce geliyomuymuymussss

ben şaşırdım teyzesi bu son doktorum cok ayakta kalmadan günlük işleriini yapabilirsin dedi ama diger doktorum özeldeki yatcan sürekli diyor,zor geliyorlar bide yaramazlık yapıyorlar şimdiden hayırlısı.

sen yinede hiç iş yapma boşver biz günlük işlerin ne olduğunun listesinide istesydin
sen durmazsın şimdi sakın fazla eğilip doğrulma yemek yaparkende çok dinlen hiç yorma
teyzesi yesin onuuuuuuu

bugün gördüm kikim okadar sevindimki anlatamammm
AMİN inşallahhh benim bebişimde gelir

Aminn insallah bercestemm inan dualarim hep sizlerle ,,ins ayagimi surterimde arkamdan sen ve orkidemde sip diye gelirsiniz ayy insallahh

ben cikiyorum kizlar yemek yapmaya ,,biraz erken hazirliyayip bitireyimde disari cikmak istiyorumm hava cok guzel bugun:))

güle güle gitti de senin kız biilyor mu kardeş gleceğini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…