- 4 Temmuz 2012
- 793
- 11
- 48
yok kuzu hafifledi ama gitmedim geldi biraz önce gitmiycem dedmkaynın acile götürecekti ya kuzum gitmedinmi?
Allah iyilik versiiiin evek karnımın ortası agrıyoooiyi olmaya çalışıyorum geçmiş olsun ağrın varmış adet ağrısı olduğuna eminmisin tatlım
hsgeldn tatlımm nasıl gıdıo kac gun kaldı teste
yok kız daha erke adet agrısı ıcın yerlesme agrısıdır o
ayyyy az kalmıss kızzzzıkıncı asılaman bu senın sansın daha yuksek birinciden haydi inşallahhhh!!!!ayın kacında oldu asılaman
yok kuzu hafifledi ama gitmedim geldi biraz önce gitmiycem dedm
Allah iyilik versiiiin evek karnımın ortası agrıyooo
yok bacım degil bildigin adet agrısı
sankı yerlesme agrısını cok bılıozda ıddıa edıonyok kuzu hafifledi ama gitmedim geldi biraz önce gitmiycem dedm
Allah iyilik versiiiin evek karnımın ortası agrıyooo
yok bacım degil bildigin adet agrısı
kırmızıları görmeden pes etmek yoookkkkk umudumuzu yitirmiyoruz yorulmuşsun ondan ağrıyodur ayakları dik havaya yat bakıyım biraz
kız sen hugun yaptırsanda cıkar bılıonmu8 nisanda oldu canım inşallah geçen ay hiç test yapmak gelmedi içimden ama bu sefer sabırsızlıkdan ölüyooommmm
sankı yerlesme agrısını cok bılıozda ıddıa edıonasılamadan bı hafta snra adetmı olurmusta agrısı olsun
kız sen hugun yaptırsanda cıkar bılıonmubazı daktırlar 10. gun ıstıo cunkum o zamanda bellı oluorrmusss
8 nisanda oldu canım inşallah geçen ay hiç test yapmak gelmedi içimden ama bu sefer sabırsızlıkdan ölüyooommmm
senki bilgili insansın soyle kendı kendını doldormuon mu agzına terlık vurasım geliobugun tam 1 hafta olduuu
kız sen hugun yaptırsanda cıkar bılıonmubazı daktırlar 10. gun ıstıo cunkum o zamanda bellı oluorrmusss
yaaaapppp ama hassas olması lazım su anlarda hormon daha dusuk bazı testler gostermeyebılır en garantısı kan tahlılıyarın sabah bi idrartesti denesem mi ne dersin??
tmm yasom üzülmüyorum dünkü testim aklıma geldikce umutlanıyorum cok cok silikte olsa orda bi karartı vardııııısenki bilgili insansın soyle kendı kendını doldormuon mu agzına terlık vurasım geliodollenme olduktan snra ılk haftada yerlesme gerceklesır buda agrılı oluo bazı ınsanlarda cok fena sekılde!!!sende bılıosun ne dıe kendını uzuonki???
yaaaapppp ama hassas olması lazım su anlarda hormon daha dusuk bazı testler gostermeyebılır en garantısı kan tahlılı
dur aklıma geldi testime bi daha bakıyım atmayada kıyamadım
bnde dıom ama dınletemıomkiçok erken yapmışın tatlım sende ona aldanma yenisini yap yarın
çok erken yapmışın tatlım sende ona aldanma yenisini yap yarın
bnde dıom ama dınletemıomki
supersın cok ıı degerlendırmıssın tamda gunlerınmışSelam Canlarr bir bakarmısınızzz
[TABLE="class: grid, width: 500"]
[TR]
[TD]1 Nisan[/TD]
[TD]2 Nisan[/TD]
[TD]3 Nisan[/TD]
[TD]4 Nisan
Adet[/TD]
[TD]5 Nisan
Adet[/TD]
[TD]6 Nisan
Adet[/TD]
[TD]7 Nisan
Adet[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]8 Nisan
Adet[/TD]
[TD]9 Nisan
Adet[/TD]
[TD]10 Nisan
İlişki[/TD]
[TD]11 Nisan[/TD]
[TD]12 Nisan
İlişki[/TD]
[TD]13 Nisan
İlişki[/TD]
[TD]14 Nisan[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]15 Nisan
İlişki[/TD]
[TD]16 Nisan[/TD]
[TD]17 Nisan
İlişki[/TD]
[TD]18 Nisan[/TD]
[TD]19 Nisan[/TD]
[TD]20 Nisan[/TD]
[TD]21 Nisan[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]22 Nisan[/TD]
[TD]23 Nisan[/TD]
[TD]24 Nisan[/TD]
[TD]25 Nisan[/TD]
[TD]26 Nisan[/TD]
[TD]27 Nisan[/TD]
[TD]28 Nisan[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]29 Nisan[/TD]
[TD]30 Nisan[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[/TABLE]
Cumartesi günü eşim şehir dışına çıkıyor. Haftaya yanımda olamayacak. Acaba bu haftayı değerlendirebildim mi ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?