hadi hanımlar hep beraber diyoruz:)) O BEBEK BURAYA GELECEK o kadar

Günaydın kızlar..Sabah sabah İrem almış eline terliği bizim memleketten bizden 2 sene sonra evlenen bir arkadaşın da bebeği olmuş.onu öğrendim bugün..nasıl yapıyorlar bilemedim yau !

ama haksızsam haksızsın de metom bu arada sen stresi bırakacaksın o ay tıpış tıpış gelecek bebişin

rüyamın içinde rüya gördüm yaaaaa warmı böyle bişi
şöyle ki rüyamda oğlum olmuştu daha yeni doğmuş onu emzirmeye çalışıyom falan sonra uyanıyorum üzülüyorum of ya rüyaymış diyorum herifimle konuşuyodum sonra bi ses duydum 'aşkım ben çıkıom diye' sonra gözlerimi tekrar açtım sabah olmuş meğer oda rüyaymışşş

aminnnn inşallahhh genede tek çizgi görmek çok üzüyo insanı sen tedavi olmadan mı hamiş kaldın canım
gözün aydın inşallah kucağınada almayı nasip eder rabbim

aminnnn inşallahhh genede tek çizgi görmek çok üzüyo insanı Sen tedavi olmadan mı hamiş kaldın canım
gözün aydın inşallah kucağınada almayı nasip eder rabbim

şahsen ben erken test yapmanın bat günü kırmızıyı görmekten daha stresli olduğunu düşünenlerdenim, negtifse kırmızı gelsede yeni ay başlasada falan diye ayrı bir stresi olur bana göre, yok canım benim sıkıntım yoktu tedavi olmadım ama eşimde hareket sıkıntısı vardı çok az ilaç kullandığı ay hamile kaldım ......................

hayr olsun tumetcim

kasıklarım ağrımaya başladı kırmızıların eli kulağında gelsin de rahatlıyım yavv

tatlım doktora gittiğimde ne diyim ben bizim bebiş kaçak onu bulmaya geldim mi diyim şaka bi yana ne demem lazım hamile kalamadım desem yeterli mi :26:

tatlım doktora gittiğimde ne diyim ben bizim bebiş kaçak onu bulmaya geldim mi diyim şaka bi yana ne demem lazım hamile kalamadım desem yeterli mi :26:

ben ne kadar zamandır korunmadığımı, bir kimyasal gebeliğim olduğunu söylemiştim tatlım , eşin sperm testi yaptırmış mıydı senin onu ister aynı ay gidinki ikinizde tedavinin anlamı olsun ,bende sıkıntı yoktu boşuna 3-4 ay beklemiş oldum keşke ilk gittiğimde eşimde gitseymiş , kimyasalın nedeni bile sperm deki sıkıntı olabilirmiş bilgine şimdi sen mayısta gidecen bu ay yumoş zamanı kaçacak bu randevunu iptal etmesende başka birine de mi gitsen adet olunca, bu istediğin doktorada anca en erken bu tarihe buldum biliyorum geç kaldım dersin randevu zamanı yine gidersin yumoşladın mı bakar en azından ..... O sana kendi özel randevu verir, benim doktorumda çok yoğun kendi özel randevu veriyo .....

3 mayıs olan özel randevu canım ama ben devletten de aldım gün pazartesi günü gidicem sabahtan senin dediğin gibi düşündüm yumoş günleri kaçmasın die gidicem sonra 3 mayısta diğerine de gidicem
eşim zaten ben gelirim diyo ne gerekiyosa yaptıralım diyo beni çağırırsa gelirim diyo ben de kistlerim oluştuğunu söylücem 1 yıldır korunmuyoruz ama biliyosun bir arada değildik tam manasıyla deneyemedik yani toplasan 2-3 ay tam deneme yapmışızdır ama ben 1 senedir diyim demi :26:

ama haksızsam haksızsın de metom bu arada sen stresi bırakacaksın o ay tıpış tıpış gelecek bebişin

Seyhanım gecen ay tam yumoş döneminde tatildeydik..hiç aklımıza gelmedi stres olmadı..ilişki de oldu fıstık gibi..ama olmadı yine ..:26: sen de buranın Güzin ablası oldun heee

canım sen bir yıldır korunmuyorum çocuk düşünüyoruz 2 ay mı oldu kimysasl bir gebeliğim oldu de , eşinde baktırsın sperm testine bence çağırılmasından öte gitsin ürolojiye biz çocuk istiyoruz eşimin doktoru sperm testi istedi desin , benim eşim 3 hafta kullandı ilacı sadece düşün bunun için beklemişiz kısmet işte , en iyisini yaparsın tatlım 2 doktorada git inşallah bu ay beklediğin son aydır

seyhanım gecen ay tam yumoş döneminde tatildeydik..hiç aklımıza gelmedi stres olmadı..ilişki de oldu fıstık gibi..ama olmadı yine ..:26: Sen de buranın güzin ablası oldun heee

tatlım senin eşinde gitti bir sıkıntınızda yok, sen karşısın şu ilaç olaylarına ama aşılamayı düşünmüyon mu ya , güzin abla mı ben olsam olsam eskiden haluk bilginer canlandırıyodu gülşen abla olurum be

aşılama mı? hiç aklıma gelmediydi..bu ay kırmızılar gelsin de doktora gidicem.büyük ihtimalle klomen vericek,çatlatma iğnesi vurucak..o da bişeydir..bu arada iyi hatırlattın

Dalabilsem tam uykuya cok guzel. Olucakta. Isteeeee oylee bi yemek yiyem de sonra gene uyumaya caisam
rumiş bugün uyuyabildin mi?
kız laf mı soktun küfür mü ettin boşluk ne be benim bildiğim tek teneke tembel teneke Bak ben zaten bugün 2 kere ağladım 3. Sen olma
eee kızım sen de kaşınmışsın, ben hamile değilim ve böyle moral bozucu haberlerden hep uzak duruyorum hatta haberleri neredeyse hiiç izlemiyorum.
kan testi yaptırmıştım ya sonuç negatif 0,10 çıkmış ama kırmızılar yok kesin kist bu anlamıştım zaten ondan geciktirdi adetimi de
hadii yaaaa, ben de dündendir naaptı diyordum ama misafirim vardı gelemedim. sen bence aklı başında bi doktora git, bu uzatmaları ben de çok yaptım ama çok pişmanım.

manyak karı hayatın gerçeklerine böööö müü diyorsun, bebişin nasıl oldu o zaman

çılgın bakire anlatanın ağzını mı kapayım dakka sürmedi ama etkilendim napayım

evet kendi kocaman yatağımda rahat rahat uyudum.yemeğimi yedim meyvesuyumuda ictim müge anliyı izliyrummmmm

evet kendi kocaman yatağımda rahat rahat uyudum.yemeğimi yedim meyvesuyumuda ictim müge anliyı izliyrummmmm
bööööö hiç sevmem o karıyı, kızım ne izliyorsun onu sonra irem gibi salya sümük ağlamayasın.durduk yere niye morlini bozuyorsun.

buuu neeeeeeeeeeeeee çarpım tablosu mu vvuuuuuuuuu, çocuk yapmak kolay diyenin ağzına tükürem. matematik profları bilem bizim yaptığımız hesapları yapamazlar yeminleee, üç günde devreleri yanar... çarpayım mı çarpmayayım mı, çarpayam mı çarpmayayım mı

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…